Copilasi de oct-noi-dec 2003 (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Paula, incerc sa intreb si eu... despre menajera. Eu am folosit agentia Leea, de pe langa Biserica Armeneasca.. daca te ajuta cu ceva.. aveau tot felul de doamne pe acolo..
Sunt scarbita de raspunsul sec al lui joxy

In rest, sunt cam intoarsa pe dos.. atata durere si cati oameni sufera.. de la umanitare au murit Mariuca si Liviu Ungureanu daca stiti povestea lor

Adriana, mamica lui Codrin si aOlgutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA,

Fetelor va multumim mult pentru urari!
Si lui David de doua zile ii curge nasucul,cred ca l-a prins putin curentul de ziua lui.
Uki am vazut si eu pozele voastre(si o admiram pe Mariuca cea frumoasa,cu buclele ei),de altfel am vazut pozele tuturor fetitelor sa vad ce frumoase si dulci sunt(deh ,eu sunt mama de baiat...)

Mariana si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Fetelor..noi suntem mai bine azi.Am dus-o pe Andrea la gradinita..sper sa-i ramana doar mucusorii.A venit toamna urata si la noi...e frig si cand ma gandesc ca asta e doar inceputul a 5 luni friguroase si interminabile imi vine sa ma urc in masina si sa merg mai aproape de Elena....
Am scapat..sau asa imi place mie sa sper..de biberon, in schimb nu prea se omoara cu laptele acum..ea, care inainte bea mai mult de un litru d elapte, acum daca ajunge pe la 400-500ml.Poate in timp prinde drag iar de el.
Adriana..n-am inteles despre ce raspuns evaziv al lui Joxy ai vorbit.Era vorba de un alt subiect?
Fetelor....ce le cumparati la copilasii vostri la aniversarea lor???Stiu ca oricum...in fiecare zi e ziua lor ca le tot cumparam de toate ...dar le faceti un cadou special si pentru ziua lor?

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Salutare!

Mai iesim si noi din conul de umbra...
Vreau in primul rand sa spun LA MULTI ANI! tuturor copilasilor care implinesc zilele astea 2 ani, din pacate nu mai pot fii zilnic pe forum, sa le spun eaxct de ziua lor.

Noi suntem binisor, mucii ne-au mai parasit, dar nu de tot. Markus vorbeste verzi si uscate pe limba lui, e asa de comic cand vine la noi si ne spune o adevarata fraza elaborata, probabil el are foarte clar in cap ce vrea de la noi, iar noi stam si ne uitam la el, si nu pricepem nimic.........ba mai si izbucnim in ras Atunci ne ia de mana si zice "Ai!" (adica "Hai!") si ne arata exact ce vrea....
Si nu vrea putine! Vrea sa faca si sa vada tot lucrurile interzise...Nu stiu ce ne facem in casa pana la primavara, ca demoleaza casa de 3 ori pe zi, si seara la 23, cand eu, franta, ma asez in pat, el tot mai patruleaza prin casa, nu are chef de culcare...
Aseara chiar ne-a enervat, ca a trebuit sa ne asezam musai amandoi in pat (v-am zis ca doarme cu noi mai nou), ca altfel copilul nu avea de gand sa vina la culcare. Numai cand ne-a vazut pe amandoi in pat a binevoit sa se urce si el si sa se culce. Tata-su o declarat ca asta e prima si ultima data cand el se culca la comanda, cand nu-i e somn, pt. ca asa vrea copilul rasfatat! Eu am zis ca bine, dar sa gaseasca el o solutie sa-l culce seara....la care n-a mai avut replica! [:D}

Eu cu scoala, toate bune, astept cu nerabdare Balul Bobocilor de vineri Sunt in mintea copiilor, cre' ca de-aia ma inteleg asa bine cu ei...

Cam ata. Fug sa beau cafeluta inainte de a pleca la datorie!
Va pupam!

Venera , mama lui Markus: ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Ven, mi-e mila de bietul tati al vostru... Sa se culce el la comanda? Si pe mine ma scoate din sarite treaba asta. Dar la noi se intampla numai in concediu, cand suntem nevoiti sa dormim cu copilu in camera...
Distractie placuta la balul bobocilor!

Sympa, noi n-am cumparat nimic deosebit la aniversare... Dar in ziua cu pricina l-am rasfatat la greu, a primit o groaza de masini (singurele jucarii care il incanta cu adevarat), o groaza de haine. L-am luat cu noi in oras prin magazine, l-a plimbat bunica-su cu masina (alt lucru care ii place foarte tare), a facut ce-a vrut sufletul lui. :)) A simtit el ca e o zi mai speciala.

Fug si io la treaba. Pup

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dragelor si La multi ani puiutilor!

Noi am fost ocupati toata vara cat am stat acasa la Bucuresti cu casa, am reusit in sfarsit sa o terminam, am si mobilat cea mai mare parte din ea.In dormitorul lui Sebastian avem deocamdata doar patul si multe jucarii...dulapurile sunt in perete asa ca deocamdata nu e nevoie de altceva ptr el..in rest mai avem de amenajat gradina, dar e mai dificil noi fiind aici...noroc ca ne mai ajuta ai mei parinti si socrii.

Sebastian e ditamai baiatul acum, vorbeste o groaza, de mancat nu prea se omoara dar cel putin deschide gura cand ii dau, ceea ce e o mare victorie, ca deja nu mai stiam ce glumite sa mai fac ptr a-l determina sa manance.

Merge la gardinita si ii place, a plans el la inceput un pic, dar acuma este indragostit de educatoarele de acolo, le pupa si la venire si la plecare...sper sa fie la fel de bine si in continuare, chiar a inceput sa spuna cateva cuvinte si in germana, in ritmul asta cred ca o sa vorbeasca limba inaintea mea.

Noi ne-am vaccinat si impotriva hep A, si urmeaza sa ne facem si vaccinul antigripal dupa ce terminam tratamentul cu Bromhovaxom.

Am apucat sa citesc si eu o parte din ce ati mai postat. Oricum mai am pana sa ajung la zi.

Acuma ca lucrurile au inceput cat de cat sa se aseze sper sa pot intra si eu mai desc pe aici la discutii.

O sa pun si poze in curand cu petreceerea lui Sebastian de la gradinita si de acasa.

Sper sa ajung sa recuperez incetul cu incetul.Va pupam.

Andreea si Sebastian - 07.10.2003

http://community.webshots.com/user/andreeacc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Am pus si pozele de la ziua lui Sebastian, le puteti vedea aici:

http://community.webshots.com/user/andreeacc01

Andreea si Sebastian - 07.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

Andreea, sa-ti traiasca puiul Sebastian, LA MULTI ANI!!!

Ven, distractie placuta la balul bobocilor!

Fetelor, fetita mea cred ca n-a scapat toamna asta de raceala, insa e din asta cu muculeti multi si mai noi, deoarece doarme cu gurita deschisa noaptea, azi a inceput sa si tuseasca..., asa pana vomita, ce se aduna in gat materie... ce sa fac? am in casa si Paxeladine, si Rhinatiol(desi cred ca nu mai e in termen), si picaturi pt nasuc... sa-i dau eu, sa merg la dr? sa-i dau preventiv si ceva Calpol sau Nurofen? n-are febra si sper sa nici nu faca...

va rog, da-ti pareri dar repede!am incredere in voi!

ps. noi inca mai bem din bibe, dimineata si seara...

ps.2 suntem mari fani Chocapic din aia mari de la Nestle

ps.3 o sa plec din tara pt o luna, o sa-mi fie tare tare tare greu fara Mariuca mea dulce

mai vorbim!

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Uki, unde pleci?
Fetii da-i si tu vit. C si ceva Stodal, pentru tuse. Si oscillo.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catia spune:

buna fetelor1
am lipsit multisor caci luasem avant la invatat.dar gata.s-a ales praful.g a avut pneumonie acum o luna si de 2sapt tot facea febra.am bagat la atb la greu.si tuse si muci si febra.de trei zile se pune dgn de otita bilaterala purulenta.asa ca alt antibiotic,anestezie si curata urechile.dar nu mai avem febra.insa nici mami examen de dat si luat
bebe sa fie sanatos!
dupa ce redevin o persoana normala o sa citesc si eu ce se mai intampla si vom aparea mai des.
la multi ani copilasilor!ileana am sunat sa zicem dar nu erati si apoi am tras la greu cu ferba..dar ne-am gandit la voi.pupici si sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput