Copilasi de oct-noi-dec 2003 (66)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

DAVID, SA TRAIESTI, SA CRESTI MARE, SA FII CUMINTE, SANATOS, FRUMOS ORICUM ESTI, SA ADUCI NUMAI FERICIRE TUTUROR!!!

... la noi nu se uita nimeni la poze..., nu ma mai joc!

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Paula, se face intr-adevar in 2 randuri, dar ala romanesc care am inteles ca este recomandat, ptr ca este facut din tulpina de-asta de-a noastra romaneasca (asa zicea ea - doctora!?) , este bine sa imparti vaccinul cu o alta mamica ptr. ca peste 4 sapt.(mie la asa perioada mi-a zis ca se repeta)ca se face doar 1/2 din doza, iar dupa aia trebuie sa cumperi altul.
Iti spun mai multe maine, daca te intereseaza, ca m-am tot informat, vreau sa-i fac si eu lui Raducu.
Pupici si la multi ani si pentru Eva

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

"La multi ani David si Eva-Elena!!!!!sa cresteti mari, sa fiti ascultatori si aveti o viata plina de bucurii...Asteptam poze de la aniversarea lui David...cred ca a aratat tare bine tortul ala cu Michi Mouse...
Uki..hai mai joaca-te...ca eu ti-am vazut pozele...Faine poze...Ce par mare si frumos are Mariuca...Vad ca si voi v-ati pregatit deja de iarna...ieri am facut si noi ultimele cumparaturi la colectia de iarna..o pereche de ghete si una de cizmulite.As fi vrut si eu rosii...sunt superbe cele care le-ai cumparat tu, dar n-am gasit.
Paula...nu te pot ajuta cu informatii legate de vaccin ca nu stiu cum e.
Valeria...ma bucur ca esti bine...stai cuminte acolo si o sa fie bine.
Noi nu suntem chiar bine..bine.De ieri a inceput sa-i curga nasul lui Andrea, fapt pentru care azi am tinut-o cu mine acasa ca-i mai sigur.Ma bucur ca nu are febra, rosu in gat, tuse s.a.Sper sa fie doar nasucul si sa nu continue cu altceva.
S-a trezit printeasa..va pup fetelor si numai bine...

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

La multi ani Eva-Elena
La multi ani David

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Uki, hai, ma, nu te supara, ca si io am vazut pozele fetii, da' am uitat sa zic. E o dulceata.

Sympa, va uram sa scapati mai repede de muci!

Elena, nu mai povestesti nimic de voinicelul tau?

Mai beau lapte copii vostri? Ati renuntat la biberoane?

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu am gasit unul romanesc si i-am luat unul frantuzesc. pt. copii de pana la 3 ani(am dat 300.000lei). Am inceput sa o iau razna, peste tot dau bani si nu mai am incredere in nimeni. Acum trebuie sa-i fac nioste analize si nu are ministerul bani de substante, reactivi pt. ce analize am eu nevoie pt. Alexa. Si asa merg din nou la clinica privata si iar imi chinue copilul si iar dau un pumn de bani.
Daca auziti sau aveti pe cineva de incredere sa ma ajute si pe mine la treaba o data pe saptamana 5 ore????nu mai fac fata si burtica e mare...mama sta la mine toata ziua dar face si ea cat poate. Mai mult o pun la papa si cu Alexa dar curat????
Multumesc ca sunteti foarte dragute si imi raspundeti promt.
La multi ani sarbatoritilor!!!!!!

Paulacu Paul sau David???? 28+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Buna dimineata!

Ileana,DR vazand biletelulu cu pozitiv (oxiuri) deja mi-a dat tratament pt. oxiuri.Eu am intrebat-o de unde stim sigur ca are,avand in vedere ca nu prezinta nici un simptom,iar ea mi-a raspuns "pai daca au gasit intr-un laborator inseamna ca are".Dar eu nu sunt convinsa pt ca am citit pe forum ca DR laboranta(de la Sp. Dermato.) da "rateuri" si de aceea am si eu indoieli.Asa ca pe cine sa cred?Eu nu i-am dat nici un tratament deocamdata.

Vladutz bea lapte si dimineatza si seara,uneori m-ai cere si pe la 19:00.Total 500-600ml/zi.Ii place la nebunie.Numai sa pronuntzam cuvantul lapte si el si intreaba "unde-i ..aticu'"(lapticu')

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

neatza fetelor!
Noi suntem mai bine, nu mai avem rosu in gat (am fost aseara la do'tol), mergem in continuare la gradi. Dupa cum va spuneam in mesajele mele anterioare Raducu nu mai vrea lapte, de biberon nu am scapat inca - mai bea ceai sau suc dar numai la culcare sau afara. Nu prea mai vrea el din biberon imi cere mereu canuta lui. Cu canitele alea cu picurator nu prea ne impacam asa ca are vreo 2 cani normale.In rest suntem bine, ne-a mai trecut si cucuiul din frunte.
Pupici la mamici!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Uki am vazut pozele si tare frumusele sunteti amandoua. Mi se pare mie sau seamana foarte bine cu tine?

Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

hai mey ca io asa glumesc... imi aduceam aminte de Paula, cand punea ea poze si noi uitam sa zicem bla bla... intelegeti voi!

Sympa, pozele cu ghetutele si canadiana rosie sunt acolo pt bazar pt copilasii bolnaviori... mai ales ca am aflat si ceva vesti triste rau (una din Mariute a... plecat intre ingeri)

In alta ordine de idei, si noi avem muci multi, de vreo 2 saptamani, chiar nu stiu ce sa fac, alte simptome nu are Mariuca, insa deja se acumuleaza... in nasuc, cu toate picaturile (i-am pus Olynth)... degeaba! stiti ceva mai bun? va rog mult, ca nu vrea sa merg la dr doar pt atat!

sar'na!

va pupacesc!

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput