Ce stiti de gradinita Happy Kids din Cluj?
Mai precis cum se ocupa de copii la aceasta gradinita, ce fel de activitati au, vorbesc doar engleza sau ce anume mai stiti despre aceasta gradinita?
www.babiesonline.com/babies/a/andydaniel/" target="_blank">steaua noastra
Raspunsuri
cosmi spune:
Prea multe nu stiu sa-ti spun.
Dar am o prietena a carei fetita a mers la Happy Kids si stiu ca era foarte multumita.
Sper ca alti parinti sa-ti dea mai multe informatii.
mihaela_s spune:
Fetita mea cea mica e la Happy-Kids, dar in SM. Cred ca au aceleasi metode, activitati...
Vorbesc engleza dsetul de mult, li se spun cuvintele in romana, apoi in engleza, asta in timp ce vorbesc. Fetita mea are doar 2 ani, dar deja stie cateva cuvinte in engleza: stie sa salute(hello, bye-bye), cand pleaca de undeva, spune see you tomorow(si iu morou
), i love you, thank you, water, flower. Cu cei mici vorbesc mai putin, dar cei mai mari invata cantecele in engleza, poezii si i-am auzit vorbind mai multe in engleza.
Activitatile sunt specifice unui camin, coloreaza, picteaza, canta, li se spune poveste la culcare, doamnele de acolo se poarta foarte frumos cu ei, au rabdare si nu le-am auzit strigand. Li se explica de fiecare data cand li se interzice ceva, atunci cand e periculos pentru ei ceea ce fac. Mie imi place mult ca au foarte multe jucarii, fetita mea e topita dupa ele. Gen tobogane de plastic, leganute la fel, bucatarii mobilate-de joaca, au calculatoare la care au acces cei mai mari.
Eu sunt foarte multumita, am spus ca doar un an va merge aici, ca de la 3 ani o dau la un camin de stat, insa acum ma gandesc daca voi mai putea face trecerea asta inapoi...daca fetita s-ar mai acomoda acolo...
Mihaela si
fetele mele 
Silvia la 2 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
nazdravanii
dream spune:
Mihaela_s si baiatul meu tot la aceasta gradinita este in Satu Mare. Dar vroiam sa stiu ce zic cei din Cluj, cum e acolo. Si sa iti spun si de ce. Baiatul meu merge la aceasta gradinita de cand s-a deschis si am avut multe discutii cu ei. Nu neaparat discutii cu scop de cearta, doar neintelegeri. De fapt, mai bine spus, parintii mei, eu fiind plecata. De cele mai multe ori au spus ca e rau, ca nu asculta, ca atrage atentia si la ceilalti copii, ca il muta in alta grupa cu copii mai mici, el avand imediat 5 ani si tot felul de chestii din acestea. Alta problema, se schimba educatoarele foarte des, ceea ce, zic eu pentru copii nu e bine. Baiatul meu a fost si aici in Irlanda la gradinita si o data nu ne-a zis nimeni ca e rau sau ca nu asculta. De ce oare? Numai in Romania e rau?
Educatoarele sunt tinere fete, care o fi stiind doar engleza si cam atat. La capitolul experienta educatoarele stau mai prost. Eu consider ca o persoana care are aceasta meserie trebuie sa stie cum sa se comporte si cu copiii mai neascultatori, sa gaseasca modalitatea prin care il face sa fie atent. Sau sa nu imi spuna mie cineva ca intr-o grupa sunt doar copii cuminti si ascultatori. Sau cei neascultatori sa stea acasa? Si pe de alta parte, baiatul meu nu e chiar rau, mai degraba incapatanat.
L-am dat la aceasta gradinta din dorinta de a invata engleza, dar eu consider ca raportul intre pret si calitate nu e bun. Am fost la alta serbare la o gradinita de stat si au stiut cu mult mai multe cantece si poezii in engleza decat aici la serbarea lor.
Si am inteles ca multi parinti au renuntat deja la aceasta gradinita si s-au indreptat spre cea de stat. Din aceleasi motive.
Nu stiu ce sa zic, o sa mai vedem. Sper sa se rezolve situatia cat de curand.
Multumesc de raspuns.
www.babiesonline.com/babies/a/andydaniel/" target="_blank">steaua noastra
balaceanu_l spune:
Si epoelul meu a fost la Happy Kids in cluj(un an de zile)educatoarele l-au invatat sa vorbesca engleza care ii trebuia pt scoala(aici se incepe scoala la aprox.4 ani) si datorita lor nu se mai balbaie.Eu zic ca asta la ajutat enorm.
Dream in care parte a irlandei esti?Eu sunt in Dublin.Mi sti pe cineva in irlanda din romania?
Daca vrei sa vb mai multe da un PM.
Loredana-Bianca mama de Alexandra
(16.10.2007)
GrHappyKids spune:
Dragi parinti,
Alegerea cresei, gradinitei sau scolii este un pas foarte important atat pentru parinti cat si pentru copii.
Din acest motiv dorim sa va atragem atentia asupra informatiile vehiculate pe forumurile de discutii intre parinti!
Din pacate, am observat ca anumite persoane din conducerea sau personalul unor crese sau gradinite isi exprima opinii vis-a-vis de institutii de invatamant concurente pe forumurile de parinti, folosind identitati de parinti. Asftel, exista riscul foarte mare ca parinti de buna credinta care citesc mesajele de pe forumurile sa fie fals informati.
Sfatul nostru este ca in momentul in care trebuie sa va decideti asupra unei institutii de invatamant sa realizati un tur al gradinitelor si sa verificati autorizatiile pe care gradinita le are. In acest moment exista mai multe programe pentru copii in Cluj care nu detin nicio autorizatie de la institutiile de acreditare.
Acest tip de atitudine promovata de unele institutii de invatamant ni se pare nepotrivita si deloc benefica imaginii invatamantului particular, mai ales luand in considerare faptul ca acestea educa cetatenii de maine.
Gradinitele particulare autorizate sau acreditate pun un accent foarte ridicat pe calitatea serviciilor oferite si nu merita ca munca lor sa fie astfel descrisa.
Noi consideram ca existenta mai multor alternative pentru copii trebuie sa fie benefica si sa aiba ca rezultat final un sistem de educatie de o calitate mai ridicata.
Federatia Institutiilor de Invatamant Particular Acreditate din Romania
paul_dumitru spune:
GrHappyKids, Federatia Institutiilor de Invatamant Particular Acreditate din Romania are un site? As vrea sa ii contactez.
classique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paul_dumitru GrHappyKids, Federatia Institutiilor de Invatamant Particular Acreditate din Romania are un site? As vrea sa ii contactez. |
e prima oara cand aud de existenta unei astfel de federatii...din pacate, cred ca e doar o gaselnita...la o cautare pe google, nu am gasit nimic altceva decat acelasi mesaj postat si pe desprecopii.asa isi fac unii reclama si vor sa dea credibilitate mesajelor!