fumatul si sarcina
Raspunsuri - Pagina 6
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by raalucutza
aaaa si apropo!!!mai urat decat o mama cu burta mare care este cu tigara in gura este o mama care sta si se uita in gura celeilalte!:P
raluca
Hahahhhaaaa,ce cool!!!

Numai dac-ar fi adevarat.... dar nu-i... rusinica rusinica pt. burtica cu tigarica

Mama de
Lara Celine
raalucutza spune:
eu cea mai frumoasa gravidutza pe care am vazut-o era din timisoara...era intr-un bar....cred ca era in luna a 7a sau a 8a....imbracata intr-un sarafan negru de gravide si cu o camasuta alba trendy....super machiata...coborata dintr-un BMW X5......si fuma!!!m-a impresionat pana si faptul ca fuma!nu ma intelegeti gresit ca sunt trista ca fumez,ma urasc dar nu pot renunta definitiv!
raluca
toanca spune:
carminabulina nici eu n-am fumat nicodata pe strada; nici inainte de sarcina nu am fumat pe strada...iar acum cu atat mai putin.
Toanca
si
Matei Alexandru 31 fix
poze
july_g spune:
Hello, fumatoare! Carmina, parca tu ai zis ca ai aplicat metoda mea. E adevarat ca si eu depasisem cota de 10 tigari pe zi. Dar a durat putin. Pe masura ce atrecut timpul, corpul s-a invatat. Si stii ca inaite de pierdere nu am mai pus tigara in gura. Stii cat a durat totul? Cam 3 saptamani. Acum ca am liber la fumat, primele tigari parca nu intrau. Nu mai stiam cum se trage. Ma mai rasfat zilele astea. Dupa aia ma las. Definitiv. Stiti de ce? Am vazut ca se poate!
Ingrid S spune:
Na, fetelor am avut o dimineata agitata! Ieri seara am zis ca e ULTIMA TZIGARA si uite ca imi vine sa lovesc mobila, pai asta e normal? Asa ca, in timp ce scriu mi-am aprins o tzigara si am zis sa nu trec de 5 (asta daca pot). Daca toata societatea din jurul nostru ar fi curata ca lacrima, as mai zice, dar asa sa-si vada fiecare bubele din cap si sa ne lase in pace (zic eu).
Va sarut pe toate si sa aveti bebei sanatosi!
Ingrid S
26 sapt
Lauraa spune:
Fetelor,serios acum,nu o faceti doar pt. voi, o faceti pentru bebe! Cand o sa-l aveti langa voi,asa mic si pufos, o sa-i mirositi a tigari,si e un miros urat,stiti doar... Si el miroase asa bine a laptic si a perisor de bebel, ca o prajiturica... Cand eram mica uram ca mama fuma,ma rugam seara ca de a doua zi mama mea sa nu mai fumeze..Nu s-a lasat niciodata dar m-am apucat eu la 14 ani ca eram dependenta probabil. M-am lasat la 24 si ce bine e! Va rog,incercati!
Uite ce "bine" ii sta unei burtici
http://hauner.klinikum.uni-muenchen.de/kindergesundheit/gfx/bilder/motiv_schwangere_gross.jpg
Mama de
Lara Celine
inaioana spune:
quote:
Originally posted by july_g
Hello, fumatoare! Dupa aia ma las. Definitiv. Stiti de ce? Am vazut ca se poate!
Pentru cat timp te-ai lasat , july, si cat de fumatoare erai?
Chestia cu gravida care fumeaza si, vai, cat e de urat, arata doar ca oamenii se asteapta ca gravidele sa arate intr-un anumit fel, intru totul neprihanite. Dar daca ar fi asa neprihanite, nu ar mai fi gravide, nuuu?
Ioana
14 saptamani si
Katja(30 martie 2004)poze cu mami, tati si katja
carminabulina spune:
Ioana, ai gandit-o mult? ha ha ha ha ha. Ar fi culmea sa asociezi gravida cu fecioara MAria. Cine a spus ca bebele arata ca o prajiturica sa aiba grija sa nu-l manance...
Azi am exagerat cu tigarile, maine se marita sora-mea...o fi un motiv pe acolo sa ma las de fumat?![]()
Stiti ce ma enerveaza cel mai mult? Faptul ca cu cat imi impun mai mult sa nu fumez cu atat pofta e mai mare. Daca las totul la intamplare ma trezesc ca trece o zi si nu am fumat decat 4 tigari.
fetelor, curaj!
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
. Cine a spus ca bebele arata ca o prajiturica sa aiba grija sa nu-l manance...
tzopisme
Mama de
Lara Celine
carminabulina spune:
Fii inteligenta Lauraa si defineste cuvantul "tzopism"! Dar cred ca iti cer imposibilul, altfel ti-ai fi dat seama ca a fost o gluma.