Scandinavii stiu DC... (78)
Raspunsuri - Pagina 5
annie_xtreme spune:
Bon diminel,
Itsyou, nu m am suparat frate - ma oftic numa ca biata tantea aia cu codoiu ei a stricat imaginea chimiei in Romania pentru 3 generatii. Ca orice copchil prost am visat si io la premiu Nobel (cam cand mergeam la olimpiada in clasa a VIII a) dar mi am dat seama intre timp ca e pana la urma o chestie destul de politica, si in plus ti se acorda la o varsta la care nu te mai poti bucura de el (media la astia la chimie e in jur de 57 de ani), asa ca prefer sa ma distrez la un nivel ceva mai mititel.
Anyways - ma bucura stirea cu vaccinu anti-HPV. Io mi am facut primul Pap smear acum doua luni si am stat cu inima in gat pana mi au dat rezultatele, stiind ca frumosul col (kiar, care e pluralul de la col? un col doua...coluri?:D)^face ca in fight club: "Sunt colul uterin al lui Annie. Dak fac cancer o omor pe Annie". Oh, well, acu speram sa se si aplice.
In alta ordine de idei, iar m a deocheat Narancea pentru ca dupa o saptamana superba, cu soare si alea alea, azi e ceatza de nu vezi la 10 m in fatza si uite de aia beau io la servici in loc sa beau undeva la munte .NN is the Bad Weather Man.
Rayuela spune:
neata poienari !!
La noi e un soleil de-ti vine sa iesi in costum de baie afara,parol!
maimai ca incep sa ma intreb daca nu s-a deplasat Suedia mai spre sud,ca e prea din cale'afara de frumos si cald,in octombrie!
asa,acu dupa buletinu meteo,sa ma apuc sa multumesc lu itsmi pentru mojito(am priceput io bine ,rom,suc de menta,apa minerala,gheata si lamaie?)Testez azi
extrema,felicitari pentru maison,e cu chirie?Cam cum sint chiriiile in Elvetia?
doruletu:la sujetu cu pricina(adica hotu)nu ma mai bag pentru ca nu-mi place curentul general:"bravo,bine i-a facut,un glonte in cap merita nenorocitu").Nu pot sa inteleg cum lumea poate sa fie atit de inversunata pe un om care a furat citeva mizilicuri,si sa aplaude un om care a luat viata unui alt om!Din principiu ,eu nu pot accepta nici pedeapsa cu moartea,si ceea ce s-a intimplat acolo mie imi suna a executie,a luat legea in propriile maini,ce naiba,doar ma pot sustrage legii,ca eu sint Gica barosanu!Grrrrrrrrr.Baidauei,acum o opiniei lipsita de orice substanta logica,adica una de doi lei,da nu ma pot abtine:am vazut portretele ,atit ale hotului cit si al lu Iovan,pustiul chiar nu avea vreo privire de ucigas ,zau asa,in schimb alde Iovan mi-a inspirat repulsie de cind l-am vazut,mi-a dat senzatia ca este un om care ar apasa pe tragaci cam in orice situatie.Vedeti,d'aia nu m-am facut
jurist,ca io judec cu orice altceva in afara de creier!
Lilutza,asteptam inspirationu,vino si mata cu o opinie,ca doar sintem la dezbateri in poiana!
Adelutz,am citit si io articolul ala cu Bush,trimisu lui Gud pe pamint,e de risu plinsu..daca nu o fi cumva vreo inventie ziaristica,nici asta nu m-ar mira...
itsmiiii,na ca era sa uit:si eu stiu de HEC,e una cind cele mai prestigioase scoli,nu ezita,eu zic ca e alegerea cea mai buna!!
Restu lumii,Maruta,sa-mi aduci aminte sa-ti povestesc ceva referitor la tuica de la Ionu,cind apari pe aici,sa te rizi nitel.
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
narancea spune:
Legionærsygdommen (Legionella)
Legionella er en stavbakterie, som findes næsten alle steder, hvor der er ferskvand. De trives bedst ved temperaturer fra 20 - 45 grader. Derfor finder man dem oftest i vandtanke og vandrør og i de tilknyttede anlæg, f.eks. bruse- og karbad, sprinkler- og befugtningsanlæg, men kan også trives i ventilationsanlæg. Indånder man vanddampe inficeret med legionella kan man få "legionærsyge".
iata adeluci ca eu stiu ce vorbesc !
lilanda spune:
quote:
Originally posted by narancea
Legionærsygdommen (Legionella)
Legionella er en stavbakterie, som findes næsten alle steder, hvor der er ferskvand. De trives bedst ved temperaturer fra 20 - 45 grader. Derfor finder man dem oftest i vandtanke og vandrør og i de tilknyttede anlæg, f.eks. bruse- og karbad, sprinkler- og befugtningsanlæg, men kan også trives i ventilationsanlæg. Indånder man vanddampe inficeret med legionella kan man få "legionærsyge".
iata adeluci ca eu stiu ce vorbesc !
Si unde-i legatura cu pasaricile??? La savarina, poate...:-))
Buna ziua...nu ca mi-ar fi venit inspiratia, dar anyway vreau sa salut ideea vaccinului antipapiloma anntizo, tziu sa te dezamagesc, da' chiar si pentru tine e prea tirziie vaccinarea (intelesei din articol ca are efect daca se administreaza adolescentelor). Cum tu ai trecut deja de faza asta, ramine doar sa tremuram din trei in trei ani la smering test (danejii, nu-ti dau nici un rezultat...adica te suna ei, daca-i ceva in neregula ).
Cit despre Bush si vocea lui Dumnezeu, io nu poci sa cred ca-i adevarat, zau
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
nziua
muhahaha, Adelucci tu trecusi p'acilea doar ca sa ne provoci?
Vazui si io in presa d'acilea stirea aia cu Bush, cica e dintr-un documentar facut de BBC care o sa fie difuzat saptamana viitoare. Da' e o chestie veche, cred ca a mai fost spusa.
Insa nu conteaza, tot imi dau cu parerea ca doar d'aia sunt in poienitza acilea: io una il cred pe Mr Bush!! Pai de ce nu l-as crede ca am auzit ca sunt o multime de oameni obisnuiti care stau la taclale cu Doamne-Doamne... de ce taman ditamai presedintele de super-putere n-ar bea o cafea cu el din cand in cand?! Acu' ce ma surprinde pe mine sunt subiectele conversatiei, ca numa' despre razboaie si distrugeri vorbira, nu tu un sfat mai pasnic, o iubire de aproape, ceva. Sau macar sa-i fi spus unde se ascunde Ben Laden sa-l nu-l mai caute cu bombardeaua peste tot si sa omoare nevinovati. mai mult de atat, nu tu un comentariu de meci de fotbal, ultimele noutati de la Hollywood, nimic, nimic!
Eeee, vezi, aci am io dubii, nu ca Mr Bush nu ar fi avut o intrevedere la nivelul cel mai "inalt", asta e evident, ci ca nu ne spune tot ce se discuta p'acolo! Ni se ascund lucruri importante bre, va spui io sigur!
Rayu, ai dreptate cu hotu' ala, tot aplauzele ma surprinsera si pe mine?! Io imi zisei ca s-o fi saturat lumea de ineficacitatea politiei da' asta e lucru grav bre, ajungem ca in Vestu' Salbatic in curand!
are dreptate varu' narancea cu legionellele lui in aeru' conditionat, ascultati-l bre ca nu spune minciuni. Gripa aia pasareasca e altceva, aia nu e bacterie, e virus care in curand o sa ne hapaie pe toti (intelesei ca astia p'acilea au estimat vreo 200.000 de morti in Iueropa )
editat ca s-o salut pe Lilutza si sa-i raspund io in locu' lu' varu narancea: itsme vorbi prima de bacteriile legionele ca o intrebai io ce-i cu epidemia aia si cu carantina prin Toronto p'acolo ...nu ca ar avea legatura cu gripa ailalata!
lilanda spune:
Edit si io pentru doruletz:-)))
Io-nteleg ca Adeluci, "l-a compostat" pe var'tu narancea, pentru ca a legat pasarica de legionari...acu' la ce zice el cu aeru' conditionat, nu-l contrazice nimeni...:-))
Legatura pasarica-savarina am intuit-o io la un subiect cu idoli ...:-))) asa ca ccc care-i legatura cu itsme???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
narancea spune:
daca nici eu nu stiu ce bacterii sunt prin pasarici ........ atunci cine sa mai stie ? aaaaaaaaaaaaa ?????????
doruletz spune:
gata bre, m-ati pierdut pe drum!
...da'de inchiriat mai inchiriem sau nu? cu legioneloase in aeru' conditionat sau pasarici pe la ferestre?!
Adela99 spune:
asa e lilanda :-)
narancea, nu ma indoiesc ca te pricepi la pasarele si ale lor boli ... citisem undeva ca bolile se transmit mai ales de la cele salbatice si ca e bine sa te speli pe maini dupa ...
inchiriem o colivie ?
narancea spune:
apoi aici cadem la pace, alea salbatice sunt periculoase rau, astea de pe linga casa omului ......... deh mai da strechea in ele, dar nu asa ............