Scandinavii stiu DC... (78)
Raspunsuri - Pagina 15
iarina spune:
pipal, revin si io, dupa o absenta indelungata...avusei multe pe cap...nu ca acu' sunt libera ca pasarea cerului, da'....
Doruletz nastere usoara, hai mah ca a trecut tot greul, sa vezi ce usoara te simti dupa aia si cum o sa-ti amintesti cu nostalgie de zilele cand Gepeta nu scotea nici un sunet, nu trebuia spalata, hranita...ehei...
io ieri aveam meditatie la germana cu un pustiulica si uitai de el oameni buni...ma suna ma-sa sa intrebe ce-i cu sufletul meu....chestia e ca am murit de rusine pt.ca e a DOUA oara cand mi se intampla. Mi s-au stafidit neuronii sau ce dreaq se intampla?
Cred ca o sa au si eu omega, nu de alta, da' poate ii conserv pe aia de mi-au ramas.
Rayuela spune:
neata poienitza insorita!
ce punem pe tapet azi?
Sau asteptam sa nasca doruletu?Apropos,doruletule,sper sa poti sa nasti natural mami,chiar daca asta implica ceva chin,chiar asa, francezii sar repede la cezariana,daca nu vine bebe?Aici te lasa sa te chinuiesti destul de mult pina se indura sa-ti faca cezariana,nu stiu,o fi bine ,o fi rau...Eu am nascut natural(o poate confirma tot etaju de la maternitatea din Göteborg),nu stiu mai fratilor,cre ca eram singura care zbiera,haualeooooooo,mamaaaaaaa,morrrrrr,suedezele nici PIS,or fi mai viteze,ca nu am auzit decit niste scincete,in timp ce eu dadeam concert in toata regula
itsmiutzule ,ce zi ai avut?D'alea rele?pai si de ce nu iti versi amaru in poiana?Povesteste-ne!
iarina,bine ai revenit la noi!Nu te speria prea tare cu uitatul asta,io paregzamplu,cind era Bubu mititica,am vrut sa o bag cu cosulet cu tot in portbagajul masinii,in loc sa o bag in masina...eram dusa rau cu capu p'atunci!
Pupici la toata gasca,haideti,mai treceti p'aci,nu cititi numa si cind sa apasati pe "Raspunde la acest subiect" sa va apuce lenea brusc
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
vikinga spune:
Mai fetelor vremea asta e de groaza! e prea cald, e o vreme anormala pt mijlocul lui oct si cred ca de aici mi se trage starea asta de oboseala si de kur in sus. Ceva de speriat. Sau din cauza lui tata care e mai rau ca doua soacre Nimic nu ii convine de la merele din supermarchet chit ca la nemtzi sunt nshpe mii de feluri de mere, nooooo nici unul nu e bun, prea moale, prea tare, prea dulce, prea acru. Azi eram la stop si-i arat din masina un ferarri din ala modelul nou, o bijuterie. Nah ca doar nu ii aratam acum cu vre-un motiv ascuns ca vreau sa-i fac asa cadou, stiti cum e, o masina frumoasa si atit, o admiri 2 sec si gata. El la mine strimbind din nas ca cica "nu de asta nu vreau, nu e pt mine, nu-i nimic de capul ei, nu incap in ea si nu e buna pt strazile din ro, nu-mi trebuie mie asa ceva, in ro te omoara asigurarile si reparatiile la asa ceva..etc etc bla bla". Mai.., asa negativist si critic la orice....Nu ii convine vremea aici, ca am zis eu odata in gluma ca aici clima nu e prielnica pt astia care au probleme cu inima, in 2 ani se curata, si de atunci numai stari de ipohondrie. Azi tre sa mergem la piscina, am anuntat-o deja pe frau ca Aldo nu vine la gradi, si acum imi zice ca nu mai vrea el la piscina, ca sigur nu o sa-i placa, ca ce sa faca el acolo. Si asa o zi intreagaaa...la supermarchet "astea-s vinete..! astia-s ardei..!" am facut mamaliga ca vroia ceva romanesc bleah ca nu o faci buna deloc imi sta in git m-am oparit. Pestele e prea gras, prea afumat, prea mic prea mare...femeile prea urite prea grase....etc etcSi vreau sa ii aduc aici in vreo 2 ani asa, dar el e asa de incapatinat..ooooo!Ori il mistuie naprasnic dorul de mamaGata ca m-am plins deajuns, ia uitati aici ce pofteste Berlusconi din ro, fete frumoase http://www.expres.ro/eveniment/?news_id=200120&PHPSESSID=ab572ee6c6bb59346039edaca6ae1292Ne auzim pe seara cind mai imi revine chefulwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58643" target="_blank">ELENALOVE prietena noastra are nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
pisik 4ever spune:
doruletz, si mie mi-au zis chestia cu luna plina, am zis vrajeala, dar bebele a venit intr-o noapte cu luna plina!!! deh, pe jumate francez, ce sa-i faci!!!
You're unique. Just like anyone else.
TORIA spune:
Halli Hallo la poienitza,toata lumea bine sanatoasa si voioasa asa cum va stiu.
Rayu bine ai revenit ca tare mult ne-ai lipsit si Boubou la fel,tare dulce e si cred ca e o smechera de smechera va invarte cum vrea ea.
De la mine nu am prea multe sa va scriu,cam bolnava si eu si Alice acum merg la farmacie si pe la doctorul de urechi.Jan e tot asa spargator de nervi de altadata imi vine sa ma sui pe muntii,cand face o prostie vine si imi spune ca el ma iubeste mult de tot ca sa nu-l cert.
De citit va citesc zilnic dar de scris mai rar,principalul e sa nu mai raman corigenta ca e bai atunci trebuie sa zbor cu un purcel la Itsme in Canada si nu cred ca ma lasa la aeroport,o sa zica ca fac trafic de carne vie.
Na salutare la toate popoarele si un pentru voi de la noi.
lilanda spune:
cupiiiiiiiii, doruleantza a nascut un bebe "mic" de 4,6 kg, frumos si, fara indoiala, destept .
Cele mai bune ginduri pentru marilena si Alexandra Anna
...sint emotionata, pe cuvint!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
annie_xtreme spune:
CONGRATS DORULETZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moama, da cata nastere inginereasca - acu 12 ore erai pe forum si te vaitai si iaca :D ai bebe.
bombi spune:
Pai asta cere un capitol www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59506" target="_blank">nou
Felicitari si numai bucurii!