Scandinavii stiu DC... (78)
Raspunsuri - Pagina 14
Idora spune:
Doruletz La multi ani, fericire si tot ce-ti doresti
Pegasis, La multi ani si fetitei tale, sa fie fericita si sa creasca mare si frumoasa
Zodia Balanta e preferata mea,de fapt zodia mea e si compatibila cu Balanta.Si nu intamplator, cea mai buna prietena a mea din Ro, e in zodia asta, mai mult de atat chiar si ambii mei parinti.Azi e ziua lui taica-meu care e acum in Suedia si o vom sarbatori la parintii lui Kent, nu stiu de ce, dar daca asa vor ei!!Traiasca Balantele!!!M-am bucurat si mai mult cand mi-am aflat ascendentul care culmea, e in Balanta
Doruletz, tu ai toate sansele ca al tau sa se nasca Balanta.Eu n-am avut norocul asta, ca fiu-meu care era programat sa se nasca prin 25 sept., s-a grabit sa vina mai repede, in 21, ultima zi din Fecioara
No gata, acum va las ca sunt pe fuga si mai intru mai tarziu.O sa fac si niste poze de la intrunire, ca nu pot sa-l numesc chef, ca n-o sa fie cu dans si muzica sigur
Vape toti!!
ocebine spune:
Hai ca revin cu detaliile....am sosit in birou uda fleashca...pluos la noi neintrerupt....dar acum e o ploaie grea care vine in fisii din toate partile posibile asa ca umbrela sau nu...tot acolo ajungi, adica o curca plouata. M-am ascuns la baie 10 minute si mi-am uscat pantalonii cu uscatorul de par...
Pai seara a decurs cam asa: dupa 10 minute de asteptat in ploaie, a sosit cumnata mea (sarbatorita care a implinit "venerabila" virsta de 24 de ani) cu prietenele ei. Eu cu mama si o prietena de-a mea sa mai inmultim contingentul de "gaini batrine". Am intrat (nu da voie decit la femei inauntru) si ne-am luat locurile (in fata de tot). Am aflat ulterior ca una dintre prietenele Joannei (cumnatica mea) are boyfriendul in show asa ca am avut "pile" la intrare (nu am platit decit consumatia nu si biletul de intrare). Peste tot misuna baietii la bustul gol si in pantaloni negri. Erau ospatarii. Toti unul si unul. Am crezut pentru moment ca sint intr-o reclama la vreu sala de sport.
In fata mea era o fata care tocmai isi sarbatorea 21 de ani (virsta legala de baut alcool aici)....era fata deja moarta de beata. Cred ca a urlat si s-a agitat atit de mult ca a consumat cel putin 3000 de calorii. Plus ca avea obiceiul sa ii arda pe fund cite-o palma la fiecare "ospatar" din zona. Ramineau astia masca de surprisi ca venea fata numai pe la spate...Plus tanti cred ca avea vreo 125kg si era mai inalta decit majoritatea de acolo.
In jur mai mult viitoare mirese cu anturajul aferent. Am avut in dreapta o mireasa care cind au inceput cu lap dance (nenea cipi vene la tine in brate si dansa/agita/mai tot ce vrei) am crezut intital ca are convulsii. S-a agitat atit de mult ca la un moment dat nenea statea pe scaun iar ea il calarea de mama-mama. Ramasese tipul cu miinile in jos si avea o mutra resemnata, tipa nu i-a dat voie sa plece de acolo cred ca 10 min.
A inceput show-ul. Au trecut politistul, pompierul, aviatorul (pe muzica din Top Gun). Eu fiind soferul, i-am tot dat cu apa dar toata lumea din jurul meu devenea din ce in ce mai indrazneata. Palmele de la fata din fata deveneau mai rasunatoare. A venit si vremea cumnatei mele sa ajunga pe scena...Nenea aviatorul a invirtit-o, sucit-o, aruncat-o de ii ajunsese rochita cam la umeri....ea tot si-o tragea in jos, nenea ii tot dadea cu ea in sus...
Show-ul s-a incheiat cu boyfriendul mai sus pomenit...posesorul unei unelte de 13 in (33cm). Mai mult de atit nu facea decit sa se fitzie de colo colo intr-un tanga verde fosforescent care nu acoperea mai nimic. Practic o shoseta verde trasa peste "instrument".
Hai ca m-am intins prea mult....
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Pozele Noastre
lilanda spune:
Buna ziua, buna seara ...toate la un loc Abia astept vacanta, care vine saptamina viitoare :-)))
Vaaai, ocebine...pai asta a fost toata distractia ta??? Inteleg ca alcoholul joaca un rol superimportant in crearea atmosferei..alminteri risti sa vezi in jur numai penibil :-))) Zic io, care nu vazui un asemenea specacol. Am ratat la mustata unul, in Belgia care-n-cepea la un restaurant unde mincaseram...noi ieseam si "artistii" soseau,dar momentul intersetcarii n-a avut darul sa ma duca inapoi
lena, saru'mina de oferta....m-am luminat ::-)))
Pe restu' va pup gramada
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
nseara
cam putina agitatie azi prin poienitza, mai ales partea masculina e cam absenta, hai ca vlad e racit si nu vru sa ne contamineze da' varu' narancea pe unde o umbla?!
Idora La Multi Ani tatalui tau, petrecere frumoasa! Treci si tu mai des p'acilea ca nu ne-ai prea vizitat in ultima vreme
Anamaria, ce distractie p'acolo !! bine ca ne spusasi ca trebe sa avem ceva la bord ca sa ne bucuram si mai mult de spectacol!
Lilanda, gata deci bagajele pentru Viena? plecati saptamana viitoare? bietul Ilie ramane de izbeliste fara stapani...
Si ca sa ne mai descretim putin, ia uite frate ce mai stire gasii, cica in Romania poti sa te spovedesti prin telefon! Da' evident, trebe mai intai sa faci rost de numar si p'ala numa' "Duhul Sfant" il are in agenda lui, nu-l da asa la oricine
In judetul Bacau, un preot, Teofil Sandru, spovedeste si impartaseste direct prin telefon. Ca sa poti intra in posesia numarului de mobil trebuie ,sa fii trimis de Duhul Sfant", prin intermediul unor ,pacatoase" din parohia duhovnicului. Metoda este pe cat de simpla, pe atat de sigura. Plata pentru spovedania online se face prin intermediul mandatului postal. Suma nu este una fixa, ea osciland intre 500.000 si 1.000.000 de lei vechi. Parola de identificare a ,pacientului" este ,Blagosloviti prea-cucernice", urmata de numele de pe mandat, pentru ca preotul sa se asigure ca a primit banii de la tine. Dupa ce ai rostit parola, vei primi din partea cealalta a firului o binecuvantare: ,Domnul si Maica Domnului sa fie cu tine". In minutele urmatoare, parintelul iti va ghici trecutul, prezentul si viitorul, te va spovedi de pacate, la cerere, si iti va promite ca se va ruga divinitatii pentru rezolvarea tuturor problemelor tale. Biserica Ortodoxa Romana condamna astfel de practici, indiferent cine le savarseste. ,BOR va ancheta aceste cazuri, iar preotii care vor fi prinsi vor fi sanctionati canonic", ne-a declarat parintele consilier Constantin Stoica, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane.
www.adevarulonline.ro/index.jsp?page=articol&article_id=156846" target="_blank">sursa: Adevarul
Rayuela spune:
naseara!
numa o lulea scurta,ca trebuie sa plec prin vecini ,la niste mici
Lilutza si itsmiutza si Adeluci,hai ca m-ati facut curioasa cu omega3 asta!Da creieru creste numa in cantitate sau si in calitate?.Suna interesant,mai ales ca aveam de gind sa bag niscai vitamine in mine ,acum ,cind vine bezna in Nord.Daca ma aleg si cu niscai neuroni in plus ,cu atit mai bine!
Freyozaura e dementiala cu "tacdu",ca si Aldo cu tata-patata,mai bine zis soacra a fost beton la faza asta(vikinga,cred ca e o atmosfera grozava la voi la masa!)
doruletule,nu te mai intreb daca ai nascut ,ca ar suna chiar obraznic.faza cu preotu care te mantuieste prin telefon e de nota zece,oare nu se poate face si prin SMS?Asa,la reduceri,pentru astia mai amariti(baidauei,pretul de un milion mi se pare cam piperat)
Anamaria,misto experienta cu striptizu.Seamana foarte bine povestea ta cu altele pe care le-am auzit de la fete care au vizionat spectacole d'astea secsoase,mai ales aici in Suedia,cica femeile turbeaza de'a dreptu,trageau de ei ca nebunele ,brrrrr,numa striptizeur sa nu fii!
arborico,esti o comoara la casa scandinavilor!Chiar ma gindeam necajita ca nu s-au pastrat multe capitole!
conu narancea??Cred ca e la inchiriat ceva,daca nu...asa ceva e inadmisibil!
Mara ,Mihaela?
tatalutoma,sanatate multa,da-i repede cu o tuica,pentru ca,stii ,conform consortului meu,e unicul medicament pe care ti-l poti administra fara prescriptie medicala si eficient pe loc!
Lilutza ,ca uitai sa zic ,distractie placuta la Viena!Offf,ce as mai calatori si io...
Aaaaaaaa,si ca am mai uitat ceva:imi retrag injuraturile de ieri la adresa suedezilor.Aia de la telefon,cu care am vorbit ,era complet PA in subiectul vize.Am fost azi la fata locului,nu am platit nimic,nu a fost necesar sa aratam vreun bilet,si le-au dat 6 luni prelungire alor mei!Asa ca i-am injurat degeaba,de data asta!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
doruletz spune:
Rayu, nici vorba de nascut, azi mutai toate mobilele prin casa, biblioteci intregi de carti... in afara de neshte dureri de spinare si febra musculara nu se intmapla nimica, Gepetta e tot la locul ei, se zbenguie!! Da' maine o duc iarasi la doctor poate asculta de el!
Io ma ingrozesc ca devin tot mai elefant pe zi ce trece, nu pot nici sa scot nasu' afara ca se gaseste vreun trecator sa ma intrebe cati plozi am in burta si sa se mire cand le spun ca nu e decat unu' singur . Tot de la lumea de pe strada aflai ca p'acilea prin Franta cupchii se nasc cand e luna plina, ba chiar una se oferi sa caute ea in calendar si imi spuse ca luna plina o sa fie cam pe luni. Fiecare popor cu pasaricile lui, frate, nu scapam nicaieri!
gata, fug sa vad sfarsitul meciului, joaca Franta cu Cipru pentru CM2006 om vedea daca se califica au ba, pana acu e 3-0 da' le trebe fro 4!
"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini
Sabina spune:
Doruletz, cica durerile de spate sunt de bine, asa incepe:)
Si faza cu luna plina s-a verfiicat pe f multe prietene de-ale mele, unele la termen, unele inainte de termen
las ca vine ea gepeta:)
pup restu gastii.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
arboria spune:
doruletz, puneti cartile mai sus, sa nu ajunga gepetta la ele?
io zic la tine nastere usoara, ca daca o sa fie luni, inseamna ca mai e putin si in silistea gumesti
rayu, oricand ti-e dor de umpic de "istorie" scandinava iti trimit pe mail cate un capitol
tata lu toma, tzuicomicina e buna
feriti cupilu de virus, pe cat se poate: nu pupaturi, nu imbratisari, nu poveste la culcare, masca pe figura si spalat des pe maini
somnuri usoare tuturor!
vikinga spune:
Am scris un maaare mesaj si drept atunci se defecta DC-ul si am zis acolo si de streaperii lui Ocebine si de tata-patata si de omega 3 afumat si de Gepeta....Acum nu-mi mai merge inspiratia la fel, geaba fac click pe neroni:)Revin miinePup la toata gascawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58643" target="_blank">ELENALOVE prietena noastra are nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
itsme spune:
pipal, am venit sa va zic noapte buna si sa sting lumina, ca de altceva nu mai ma tin puterile....phuii, ce zi avusei
dorulets, nastere usoara, vad ca povestea ta seamana cu a mea...la mine odrasla s-a lasat asteptata 2 saptamani dupa termen, si pana la urma mi-au indus nasterea ca nu se mai putea, ca daca era dupa dumneaei si azi era tot acolo Te pup si tin pumnii, o sa fie totul bine, ai sa vezi. Iar momentul in care iti vezi/auzi copilul pentru prima data e ceva care nu se poate descrie, really! Ai sa te simti unica si in al
so, noapte buna si sting lumina