Scandinavii stiu DC... (78)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Taticule, mai nasuol o sa fie cand el o sa baleasca la alea de pe motociclete iar tu o sa balesti pur si simplu

EDCS: Iete aiciulea www.ebaumsworld.com/flash/endofworld.html" target="_blank">sfarshitul lumii. Aveti nevoie de boxe si kleenex sa stergeti cafeaua de pe monitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza!
Din ciclul:"cum sa ne enervam la primele ore ale diminetii,fara eforturi prea mari"
Mai oameni buni,ma apuc la primele ore ale diminetii sa sun pe la Imigrari sa prelungesc viza alor mei,si iaca aflu,paregzamplu,ca maman ,care desi e cetatean UE,cu pasaport grecesc,trebe sa mearga sa le arate suedezilor beletu de intoarcere ,daca vrea prelungire.De tata saracu ce sa mai zic,ca are pasaport romanesc,trebe sa arate beletu si sa mai plateasca si 1000 de coroane
Booon,partea proasta abia acu incepe:ma uit dupa bilete(ai mei au venit cu noi cu masina)numa DUS,si aflu ca e mai scumpun bilet dus decit unu dus intors!!Cum vine asta fratilor?De ce?De ce?De ce?
Enfin...
tatalutoma,grije maxima cu balele,ca are dreptate extrema,hehehe...
annie ,beton filmuletu,mi-a placut canguru ala inzapezit si oarecum nedumerit:WTF?
Adeluci,pai io zic sa ne intilnim,lumea ce zice?care se inscrie pe lista?Unde,cum,cind?ca dece stimNuma sa mai prindem vreme frumoasa...
am o presimtire ca doruletu a nascut!
Va pupez,mai trec io...razant p'aci.

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

neatza
hehe, Rayu, era bine sa se confirme presimtirile tale din pacate gepetta e tot la locul ei. O sa o dau direct la scoala cand binevoieste sa iasa; E adevarat ca ieri imi pierdui vremea pe la doctor si la clinica, da' nimic, ma trimeasera acasa tot cu alienul la purtator!
Despre biletele dus-intors: totdeauna e asa si la toate companiile, ba chiar si la tren: un bilet dus-intros e mai ieftin decat doar un singur drum, cred ca e o chestie comerciala, n-ai ce face.
Iar vizele cred ca trebuie sa zici mersi ca se pot totusi prelungi, chiar si cu bani, aci nu exista nici o sansa de asa ceva.
lena si vikinga, ce mai patanii bizare si pe la voi p'acolo
vikinga vazui ca pana la urma Merkela isi vazu visu' cu ochii (da' si cu ghimpii lu' Schroder in coaste, hehe)

Rayu, si io ma tot minunez de curentu' de opinie iscat in cazu' hotului impuscat, mai citii si io si aci si prin presa diverse articole si (mai ales) opinii. Aproape nu-mi vine sa cred ca se poate trece atat de repede de la compatimiri si rugaciuni in unele cazuri la indemnuri la crima in altele! Pana si vanatorul Iovan a recunoscut ca a gresit si ca nu ar fi trebuit sa-l omoare pe hot insa vaz ca nici asta nu-i impiedica pe unii sa-si arate muschii si sa spuna ce satisfactie imensa ar avea ei impuscand pe la spate, de la mai putin de un metru, un om neinarmat care incearca sa fuga!! Io una ma intreb de ce nu se arata la fel de intransigenti cu hotii aia mari, care sunt prin parlament si care au furat banii tuturor timp de 16 ani si nu un amarat de ceas?! alora de ce nu o avea nimeni intentia sa le traga un glonte in cap, ba chiar ii mai si voteaza?!

Mai vin io

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

doruletule,mi-am distrus o iluzie ca as fi avut ceva veleitati de ghicitoare in viitor,na ca mi-o facu Gepeta.Iti pot spune ca in primele zile ,cu Gepeta adusa pe lume,o sa te gindesti cu nostalgie la clipele cind era inca in burtica
referitor la sujetu "sa ne impuscam hotii",ce pot sa zic,decit ca sint fericita dintr-un punct de vedere:ma bucur ca stau totusi intr-o tara(na ca am apucat ziua sa zic si asta)in care mentalitatea omului de rind mi se potriveste mult mai mult decit cu aceea a poporului din care ma trag.Imi aduc aminte ,de exemplu,cind a fost ucisa Anna Lindh,cea mai iubita politiciana suedeza,care a fost reactia poporului suedez(si aici era crima nene ,pe fatza,i-a bagat cutitu ,in mijlocu zilei,intr-un magazin,cind isi facea cumparaturi).Nicidecum "sa-i luam gitu nenorocitului".Oamenii au plins-o ,au pus flori,au dorit prinderea criminalului si judecarea lui,cum mi se pare firesc,intr-o tara normala.

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Io-s in petreceri, asa ca nu poci sa stau prea mult. De baut la toate lumile azi, on the house...

De nu mi-ar fi umbrit bucuria o chestie absolut timpita: bona mea a plecat fara sa ma anunte si fara sa-si ia la revedere de la Ana. Ne cunoasteam de 16 ani aproape si facea parte din familie practic. N-am cuvinte sa va spun cit de trista sint... Facerea de bine...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Doruletzule..da cand e termenu?

eu am o veste .Sofia a scris singura litera A.
pup gasca:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Si io am una...tre' sa bem:
La Multi, Multi Ani, doruleantza!!! Sa fii sanatoasa, fericita norocoasa si sa nasti usor si repede o gepeta sanatoasa si la fel de desteapta ca cei de-o concepura !!!

Io pina acu, fusei la scoala...ce-i drept, am incercat de ieri sa dau de veste, da' in prima faza cred ca-am fost prea subtila cu tortu' si-n a doua faza, n-am fost deloc ccc ca n-a mers forumu'!!! :-))) Iar sarabatorita, tace milc si nu da nika de beut...asa ceva
Te pupam...ancorunfoa

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

La multi ani, Doruletz, sa fii fericita si ...nastere usoara, dupa cum spuneam :).
Sabina, felicitari, sunt sigura ca in curand o sa ne citezi din poeziile Sofiei :).
Nu mai stiu exact ce voiam sa scriu, era neimportant oricum...va doresc o seara
a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Extremisto esti cu Doors honey, esti rebela vezi d-asta imi place mie de tine, plus ca esti extremista

Vik mami baga-i niste sarma ghimpata pe la curea, sa nu se mai apropie asa personaje feminine pe langa el ce ele n-are barbatii lor?

Rayu chiar asa aiurea e in sverige...faza cu biletele asa e...sunt mai ieftine dus-intors...dar poti sa le iei asa si intorsul sa nu-l foloseasca...eu am facut asta de vreo 3 ori.

Doruleatza La multi ani balanta frumoasa si desteapta, mama de sper io tot balanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

dragilor, buna dimieatza si de la mine, da' tot din fuga, din pacate...

am intrat un pic sa spun "La Multi Ani!" Doruletzei, multa fericire, impliniri si somn in anul care vine! Nastere usoara si dupa aia multe bucurii si fericire alaturi de Gepetzica!

fetelor (Rayou si Dorulets), va bateti voi capul degeaba in problema cu hotul, ca americanii din Florida au rezolvat-o si pe asta. Taman citii la gazeta ieri ca in florida se dadu o lege care zice ca daca omul e la el acasa sau la el in masina si i se pare ca il amenintza cineva, are voie sa traga si sa impuste pe amenintzator, fara sa fie vinovat de nimic !!! Astia de la noi sarira de cur in sus ca 1/2 din populatia canadiana varstnica si pensionara se muta iarna la Florida, ca sa nu le fie frig, iar acu' se cam tem sa se duca acolo de cand cu legea asta, ca vorba aia, bati la vecin la usa sa ceri un pahar de ulei sau 1 kg de zahar imprumut si te trezesti cu un glonte in cap, daca vecinului i se pare ca ai venit sa-l agresezi !
Americanii astia sunt baieti de gasca in general, sa nu va suparati pe mine, dar chestia asta cu armele nu o inteleg si ma sperie de numa' !
In articol luau interviu unor diversi cetateni floridieni, care-si dadeau cu parerea in legatura cu noua lege, iar unu' zise ca el e jogger si ca he welcomes the new law, ca el cateodata cand alearga prin parc sunt oameni cu caini periculosi care sunt in libertate si care se iau dupa el si in streseaza, si ca e bine de stiut ca de acum, daca mai pateste asa ceva, e liber sa traga un glontz intre ochi si cainelui, si stapanului !!! Mai se discuta chestia cu arma in masina, si anume, unii au zis ca nu e indicat sa se extinda legea si asupra masinii, ca atunci omul vine la munca cu pistolul in portbagaj, si la lunch, daca l-a suparat vreun sef, in loc sa se lege pe DC si sa scrie un mesaj, se duce la parcare, ia pusca si vine si-l impusca pe sef. Iar legiuitorii in fatza acestei dileme au hotarat ca masina face parte din casa omului si ca dreptul la aparare personala bate dreptul la sigurantza al celorlalti, asa ca au votat ca e voie sa vii cu pistolul la serviciu, atata vreme cat il lasi in masina, in compartimentul de manusi Magic!

Asa ca la vecinii de la sud, subiectul vostru e rezolvat de lege, asa sa stiti !

Mergi la inceput