Ma cheama Luca si am 6 aaaani!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

A trecut ceva timp de cand nu am mai scris aici... Luca a creat perle in continuare, iar eu, eivdent, le-am uitat....

Ultima perla:

Azi dimineata, in masina, in timp ce il duceam la gradinita incercam sa fac conversatie, ca sa nu se plictiseasca in trafic:
-Luca, ce vrei tu sa te faci cand vei fi mare? (nu l-am mai intrebat niciodata si chiar eram curioasa...)
-Aviator!....Da' mi-e frica de avioane...Mai bine tund iarba....

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Pupici pt Luca...se antreneaza la tuns iarba?
Alina,mai scrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Alina, e total puiutzul tau ! Am ras cu o pofta !!! Multi pupici pentru amandoi ! Incerc sa-mi imaginez ce mutritza dragalasa trebuie sa aiba ! Va pup !

Mamica de nazdravan Rares si cu al doilea .

Good things last forever.

Mergi la inceput

Trebuie sa scriu perla de seara trecuta.

Si-a luat olita si a facut kk in sufragerie (de obicei nu are voie insa erau desenele favorite si facem exceptii). Eu ocupata, taica-su il sterge la fund si isi aminteste ca trebuie sa dea un telefon. Luca la TV, se hotaraste sa coboare din canapea...direct cu piciorul in olita cu si anume...kk....(habar nu am cum de nu i-a mirosit sotului...cred ca era f absorbit in discutia telefonica).
"Maaamiiii....!!!" topaind intr-un picior. Eu nu stiam ce sa fac, sa ma infurii sau sa rad. I-am atras atentia sotului si am luat una bucata soseta plina de... si una bucata copil topaitor si i-am dus la baie. Luca, suparat pe tatal lui imi spune in timp ce il spalam si el se uita urat la taica-su' prin usa deschisa de la baie: "Mami, trebuia sa nu am si tata! De ce am si tata? Mai bine eram numai noi doi!" :)))

O alta perla dar mai veche:
Merge la bunica lui si il gaseste acolo pe varul lui primar (care este mic, avea atunci 8 luni cred). Luca: "Buni, cine mai e si asta?" Si dupa ce i se aminteste cine este: "Baga-l in frigider!!!"

Mergi la inceput

Mi-am mai amintit una...

Treceam pe langa un panou publicitar in care era o cutie de cadouri frumos ambalata, cu fundita si tot tacamul.
Luca: "Mami, trebuie sa-i cumparam si noi un cadou lui Mos Craciun!"
Eu: "Nu, mami. Mos Craciun ne aduce noua cadouri."
Luca: "Nu mami, trebuie sa ii dam si noi un cadou. Uite...ii cumparam un lant de bicicleta ca sa vina cu bicicleta la noi."

Mergi la inceput

Aseara, la culcare faceam planul pentru a doua zi cu ce ii voi aduce cand il iau de la gradinita. I-am spus ca ii voi aduce un baton de cereale cu macese (ii plac f mult).
-Batoanele de cereale au vitamine, mami?
-Da mami, au vitamine.
-Mami, cum arata o vitamina?
-Aaaaaaaa.....arata ca o bobita rotunda si este glontul cu care soldateii tai omoara microbii.
-Mami, dar microbii ce au in ei?
-Aaaaaaa....au infectii (ce sa fac....era aproape 11 noaptea si daca intram si in discutii cu virusi, bacterii si alte de-astea cred ca ne prindea dimineata; si oricum cred ca trebuie sa ma documentez mai bine in domeniu )

Azi dimineata in masina, in drum spre gradinita, dupa ce i-am mai povestit inca o data cum sta treaba cu Mos Nicolae:
-Mami, dar Mos Nicolae unde locuieste?
-Mos Nicolae este vecin cu Mos Craciun si amandoi locuiesc la Polul Nord.
-Mami, Polul Nord este in cer?
-Nu, mami, este pe Pamant dar este foarte departe de aici.
-Si mami, cu ce mergem si noi la ei?
-Cu avionul.
-Dar n-o sa ma pliptisesc? (pliptisesc este printre putinele cuvinte pe care le mai stalceste inca )

Mergi la inceput

Azi dimineata la controlul ghetutelor. Eu descopar ca de fapt l-am cam suparat pe Mos anul asta si nu am primit nimic :(( Ma intristez putin la care Luca:

-Mami, stii de ce nu aduce Mosul cadouri la parinti?
-De ce, mami?
-Pentru ca el de fapt nu este om, este format din schelet!

Mergi la inceput

Aseara citeam din catrea primita de la Mos Nicolae. Intrebare in carte, eu i-o citesc:
Eu:-Cum poate sta macaraua intr-un picior?
Luca: -Singura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Mai vrem! Pai intru in fiecare zi, si v-ati cam lenevit! Nu mai are Luca perle? Nu cred. Asa ca va mai asteptam.

Andreea lui Andrei 6 luni

Sarbatori fericite

Mergi la inceput

Inca o perla creata inainte de somn. Il intrebam eu (a cata oara???) ce ar vrea sa-i aduca Mosul. Luca:
-Vreau sa mi-l aduca de Scooby de ciocolata, pe Shagy de ciocolata, pe Welma de ciocolata....etc...masina misterelor de ciocolata si....si...si "momia" (in traducere mumia) de ciocolata cu bandajele din lapte

Mergi la inceput