Ma cheama Luca si am 6 aaaani!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

e un scump baiatul tau!
sa-ti traiasca!

poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

e bestial, pupa-l tare de la mine si de la Sofia!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Va multumesc dragelor. Sa va triasca si voua puiutii, mari minuni ale vietilor noastre!

PS. Am sa-l puuuup cu mare drag si din partea Sofiei Galagiei.(nu pot sa introduc smiley acum dar pupam si noi Galagia mica :) )

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Mergi la inceput

Vine tatal meu in vizita la noi. Luca incantat f tare (stie ca primeste de fiecare data cate ceva). Tata se intorcea dintr-o vizita la bulgari si ii cumparase o geaca de iarna... Cand vede Luca...f dezamagit:
- Haine mi-ai adus, tataie!?!!
Tata scoate si punga cu bomboane (spre groaza noastra era o punga maaare). Luca:
-Asa mai tataie.....
La plecare Luca isi ia la revedere:
-Tataie, sa fii cuminte si sa...sa...sa pazesti porcu'! (stie Luca ce vorbeste, e o minunatie de purcel )

Imi povesteste soacra mea ce face Luca atunci cand urca in autobuz sau tramvai. Se posteaza langa primul scaun si se roaga de cel care sta jos:
-Daaaaa si mie un looooc!!!!
Va dati seama ca nimeni nu-i rezista...:)))

Uitasem sa va spun ultima boacana... A pescuit cu telefonul meu mobil in cana lui de suc. Moamaaa si ce distractie era pe capul lui...ce incantat era... Iar eu, ca mama calma ce sunt, am luat telefonul, l-am desfacut, l-am sters si i-am reprosat sotului ca l-a certat..."E copil mai, iar asta nu-i decat un telefon....si uite, functioneaza, nu are nimic...." V-ati prins ca pana seara nu mai functiona si a doua zi eram cu el la reparat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

Sofia mea e nascuta in aceeasi zi si acelasi an cu Luca! Da` ea il iubeste mai mult pe ta`su`! Si face la nazbatii de zici ca e platita pt asta!
Pupam si noi pe .. pescarul Luca!

Mergi la inceput

Irina, sa-ti traiasca Sofiuta! Mari minuni sunt copilasii...

Ultima perla a lui Luca:
Il certasem pentru nu stiu ce boacana si el imi spune:
"Mami, da' de ce ma certati voi; nu stiti ca tot ce fac eu, fac din sufletul meu???"

E nevoie sa va mai spun ca m-a topit???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Ce jmekeroi, auzi tu, face boacane din suflet

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

noiembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Daaa, e un mic escroc sentimental...si a vazut ca tine la "fraiera" de ma'sa

Mergi la inceput

Convorbire telefonica de acum cateva minute... Sun eu acasa sa vad ce face baiatul... Raspunde Luca si-mi povesteste cum se joaca el cu masinuta rosie...:
-Mami, o vezi?
-N-o vad, dar imi povestesti tu iar eu imi inchipui...
-Mami, nu am nevoie de tine acum... Mama Adelaaaa (bona) ai nevoie de mama??? .... Mama Adela nu are nevoie de tine, e ocupata cu mamaita (e si mama mea in vizita)...
Striga el cat il tin puterile:
-Mamaaaaa Adelaaaaa, vrei sa vorbesti cu mama meaaaaa????
Intr-un sfarsit vine si bona la telefon. Ea si mama mea erau la o barfa mica si nici nu auzisera telefonul... Ce baiat dashtept are mama...

Mergi la inceput

Uitasem sa va spun ce propunere mi-a facut Luca in weekend.
Are o placere deosebita sa se uite pe pozele de familie. Si eu ii povestesc iar el se zgaieste, pune intrebari etc...
In urma cu cateva seri ne uitam pe pozele de la nunta. I-am povestit eu acolo...cate-n luna si in stele si trece seara... La o zi sau doua ma intreaba Luca:
-Mami, vrei sa te casatoresti cu mine maine???
Taica'su de colo:
-Mami este casatorita cu mine!
Luca, de parca nu auzise nimic:
-Mami o sa se imbrace in costum de mireasa....si popa in costum de scafandru
Taica'su:
-Si tu in ce o sa te imbraci?
-Ma imbrac frumos....

Mergi la inceput