Mamici Septembrie-Octombrie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 2
krelia spune:
Multumiri, fetelor!
Cu prima ocazie, cand voi mai vorbi cu natydea, ii voi transmite gandurile si urarile voastre de bine!
In mare, a fost o nastere usoara, pe-acolo unde trebuie
, si mai mult, se pare ca fara anestezie..... Darius Alexe are 2.800 kg..sau parca am mai zis, nu? Nu mai stiu...sunt tare zapacita
abia astept sa-i vad!!
Gata, am iesit..daca mai aflu ceva, va mai transmit!
Ma intorc la miresicile mele ![]()
Va doresc nasteri usoare si bebei frumosi si sanatosi
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
sofia_misicu spune:
Noi bortoasele devenim minoritare pe aici.
Hilde, si eu ma trezesc cam tot o data pe noapte pt pp. In schimb ma dor groaznic oasele bazinului si mi-e greu sa ma intorc de pe o parte pe alta. Plus ca gravitatia nu ma mai ajuta si odata pusa in pat ma comport ca un gandac cazut pe spate. Ma zbat pana ma ridica cineva pentru ca altfel ma doare rau daca ma incordez. Am patit o faza relativ penibila intr-un magazin de mobila. Ma asezasem pe un super fotoliu care era cam jos si mi-am dat seama ca nu ma mai pot ridica decat daca ma intorc pe burta si ma sprijin in maini (ca copiii). Am zis sa astept sa vina barbati-miu sa imi dea o mana de ajutor. Numai ca parsivu se amuza de tentativele mele si nu se sinchisea sa faca misto de mine. Asa ca am zis: ce naiba, nu eu imi stric reputatia asa ca am facut precum am descris mai sus si am reusit sa ma ridic intr-un final. Ai naibii barbatii astia. Lasa, ca ei fac burta de bere si nu le trece dupa 9 luni... Sa vezi ce o sa mai rad eu atunci cand nu o sa poata sa isi vada "obiectul" decat cu peni-scopul![]()
Poze
Ioana75 spune:
Aura si Dea, felicitari! Sa va traiasca copilasii!
sofia esti culmea
. Mi-ar place sa te vad intr-un magazin de mobila, pacat ca nu am cum
. Bafta cu santierul!!!
Ioana &
Miruna
sofia_misicu spune:
MA chinui acum sa imi aleg un carucior si tot la Graco am ajuns. Nu stiu de ce mi se pune pata pe o firma si nu scap de ea. Aveti vreuna dintre voi carucior Graco? Sunteti multumite. Oscilez intre unul simplu care poate fi folosit de la o la trei ani sau cele cu auto baby. Oare unde gasesc carucioare graco mai multe in carne si oase?
Offf...help...
Poze
Hildegard spune:
Sofia,
m-ai distrat cu faza cu fotoliul. Esti o figura!

eu la fel cu introsul in pat....ma intorc foarte greu de pe o parte pe alta de zici ca e sfarsitul lumii atunci.
Dar hai ca asa avem farmec!

vero
38
http://community.webshots.com/user/hildegard122
Tonnia spune:
Eu am Graco, pt 0-3 ani, dragut, solid, Quatro nu stiu cum. L-am luat de la Unirea sus,au acolo multe modele, am mai vazut pe Decebal 9. Eu am luat fara scaun, am luat scaunul de la alta firma, unul mai usor. Mai multe nu pot sa-ti spun ca nu l-am incercat...
Ioana75 spune:
sofia, carucioare Graco gasesti la magazinul ala mare din Cora, care are si o "filiala" pe bulevardul Decebal (Cristina stie cum se cheama
).
Ioana &
Miruna
Bubbles spune:
Doamne, pui de Kid, ai nascut!
Felicitari si sa fiti sanatoase amandoua!
Bun venit pe lume Alexandrei! 
Sunt extrem de fericita, d-abia astept pauza de masa, sa te sun.

nanadana spune:
Ce putine am mai ramas cu burtica
dar o sa scapam si noi cit de curind 
Hilde nu esti singura si eu sint la fel ,seara nu prea dorm ca nu prea pot din cauza ca mi se intarste burtica ( dr mi_a spus ca sint contracti false)si in plus cind ma intorc zici ca sint teleghidata de cineva cu telecomanda ca ma misc cu incenitorul
dana
Antoanela23 spune:
Felicitari Natydea, sa-ti traiasca bebelusul si sa fiti sanatosi cu totii.
Vero, si eu ma trezesc din ora in ora noaptea, tot de dureri (mai ales daca vreau sa ma intorc de pe o parte pe alta) si pp si gaze care se aduna in capul pieptului si nu mai pot sa respir. Asa ca ma duc la toaleta, apoi stau pe marginea patului, ragai un pic si mai capat ragaz de o ora.
In principiu daca ti se intareste abdomenul sunt contractii dar daca sunt nedureroase si neregulate nu inseamna nimic. Vorbeste cu doctorul, el e cel mai indicat sa-ti explice.
Pa fetele, ma duc la monitoring,
Anto, 39+