Ureaplasma este o bacterie din genul Mycoplasma (ureaplasma urealyticum). provoaca infectii la nivelul tractului urinar inferior. este rezistenta la multe antibiotice prescrise in mod curent, inclusiv la beta lactamice (antibioticele din grupul penicilinelor). este inca sensibila la antibiotice din grupul eritromicinelor, de obicei tratamentul standard este cu o doza singulara de azitromicina.
Roxana
Buna, fetelor, sunt relativ noua pe forum. Ma numesc Sabinne.Sunt graviduta in 9 saptamani.La primul consult ginecologic cand mi-a fost depistata sarcina dr mi-a spus ca ureaplasma nu a iesit bine{analiyele le facusema la Institutul Cantacuzino inainte de sarcina}.Mi-a spus ca va trebui sa o repetam...probabil cand va considera necesar. Problema este ca pe fisa cu rezultate scrie absent ....fusesem si la un dr de boli infectioase care mi-a spus ca este in regula.Ma gandesc sa o repet. La dr mai merg peste trei saptamani.....deci as fi in saptamana a 11-a.E vreo problema in primul trimestru de sarcina????Multumesc mult
Si... va pup pe toate
quote:
Originally posted by alina_v
Se ia si pe cale sexuala. Pt depistarea ei se face cultura de col.