Copilasi de iulie-august 2004 (119)
Raspunsuri - Pagina 8
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
In primul rind pentru Carmen - sa-ti traiasca baiatul, sa creasca mare, sanatos si sa fie fericit! Multi si de la noi! La multi ani!
Aseara am ajuns la 9 si ceva acasa - Stefan mai sa sara in sus de bucurie cind m-a vazut... A fost cumintel, a mincat tot borcanelul de fructe pe care i l-a executat tati si peste zi a fost cuminte si cu bunica - chiar a stat aproape 3 sferturi de ora cu ochiul acoperit! Are mama un baiat asa cuminte!!! Azi iarasi am zi lunga - of, of
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Simona R. spune:
Am niste vecini tineri care asculta muzica la maxim...pe astai i-am potolit.Da'lu' nenea cu bormasina care da gauri in bloc pt.interfon..ce sa-i fac?Nici macar nu e intre 2 si 5 ca sa pot sa ma iau de el!Ce-i pasa lui ca eu vreau sa culc copilul?!ca s-a sculat la sase juma...da'dupa o noapte dormita cap coada!!!!!!!!!
Asa ca ma alatur celor care pe meseriasi!
http://community.webshots.com/user/simonarida
andreea_s spune:
Carmen, mi-au dat lacrimile. Nu cred ca as fi reusit sa redau mai frumos sentimentele unei mame.
Sa iti traiasca puiul, sa fie sanatos si sa iti aduca numai bucurii. Sa ii dea Dumnezeu numai noroc in viata!
alice2004 spune:
Pai Simona, stai linistita, ca la noi la bloc sint numai "meseriasi" !!! Care lucreaza de te doare capu, zi de zi bormasineaza, dau cu ciocanul, sparg pereti, pun mai stiu io ce ... si presupun ca nu au auzit ca s-a descoperit ceasul si ca intyre 13 - 17 se face liniste conform ordinului primariei ... atunci e cel mai cel de lucru ! Plus simbetele si duminicile foaaaaarte devreme, ca nah, ce sa faca si ei in uichenduri ? Nu mai spun de una bucata tanti care sta sub mine si care are un ditamai cutzu pe care il apuca latrarile si urlarile prin miez de noapte, probabil viseaza urit !!! Sau se converseaza cu cateaua maidaneza pe care o baga vecina in bloc, sa nu ii fie frig, si cum vecina sta la noua, sub noi care stam la zece, uneori noaptea e un concert de chitaieli de ti-e mai mare dragu !
Asa ca nu esti singura care !!!
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
ANDREEABANICA spune:
Neata!
Wow ce de petreceri si de sarbatoriti...
multi ani fericiti si plini de impliniri celor doua familii minunate-Blue Angel si Rain.
La multi ani,tzucurelule sa cresti mare,sanatos(ca frumos esti) si sa umplii ochii mamei tale intodeauna numai cu lacrimi de fericire si admiratie...sa n-o superi niciodata,ok.
Carmen sa va traiasca si sa fiti vesnic fericiti.
Am vazut pozici cu Alexutul Adinei-nazdravan si frumos si peisaje minunate,Vrabiuta si Andruska.
Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
rain spune:
neata neata!
Ionut, sa fii sanatos, sa cresti mare si voinic, sa le aduci parintilor numai bucurii! Carmen, sa va traiasca minunile de copii frumosi!
multumim pentru urari ...asa de repede au trecut 3 ani, imbatranim si nu-mi place deloc! eu de multe ori ii zic lui Alex ca noi vom ramane tineri, si la 50 de ani tot asa ma vad, adica un copchil (asa imi zice tati)!
Danule, apendicu' l-am scos de mult, cand am vrut intr-o zi sa chiulesc de la scoala, pur si simplu in ziua aia nu aveam chef de scoala (eram clasa a patra), am mintit-o pe mama ca ma doare in partea dreapta, ea ingrijorata a zis sa mergem pana la spital, eu stiind ca n-am nimic am acceptat bucuroasa plimbarea pana la spital, numai ca acolo doctorul a zis "o operam" si peste doua ore eram operata ...de atunci n-am mai mintit!
Ema, si eu te invidiez ...rau de tot !
astazi cred ca merg cu moata s-o tund, e a treia oara, la ai vostri tot asa repede le cresc pletele? moata ma dispera ...si cel mai mult ma deranjeaza parul care ii intra in ochi si pe care nu suporta sa i-l prind cu nimic, sau dimineata cand se trezeste arata ca un arici, e tot zbarlit!
vine frigul si eu o tund ...sa nu radeti de mine, poate fara plete accepta si ea ceva pe cap, in parc dupa ce se face frig, toti copii au cate-o cipilica pe cap, numai don'soara nu tine nimic, nici macar gluga de la hanorac!
pupiciones ...sint prin zona...citesc!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
leeloo2004 spune:
Nicole - uite ca am scapat mesajul tau - la multi ani fericiti impreuna!
Eu sunt casatorita de 8 ani si nu imi vine sa cred cum au trecut anii astia...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
alice2004 spune:
Daaaa, sa-mi fac si eu mea culpaaaa ... Rain si Blue angel, LA MULTI ANI fericiti !!!
Si subscriu, ca si io si sotul meu am facut anul acesta opt de cind sintem casatoriti si muuuult mai multi de cind sintem impreuna, si pe cuvint ca nu stiu cind au trecut !!!
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
cristalina spune:
Rain si Blue Angel,
Multi ani fericiti si de acum inainte!
Carmen, sa-ti traiasca voinicul si sa va umple in continuare viata numai de bucurie!
Sa ne arati poze de la petrecere!
Gata pauza, ma intorc la hartiile mele...:)
Pupam voios!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici