Copilasi de iulie-august 2004 (119)
Raspunsuri - Pagina 9
amironeanu spune:
IONUT Sa cresti mare, frumos, sanatos si destept si sa o faci mereu fericita pe mami! Carmen, da stii ca si mie mi-au dat lacrimile. Da-ti traiasca minunea cea mare (si cea mica, bineintels).
Multi ani fericiti si pentru Simona si Nicole! Sa aveti in continuare casnicii frumoase si implinite. Chiar azi dimineata vorbeam cu sotul ca acusi implinim 7 ani de cand ne-am cunoscut si cat de repede si frumos a trecut timpul.
M areintorc la treaba, dar nu am nici un chef, iar sunt in dispozitie melancolica, probabil pentru ca este ziua sefului si am baut un pahar de vin . Cred ca mai trebuie sa beau unul ca sa-mi treaca
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
mitzura spune:
Buna fetele!
Am vrut sa le urez si eu La Multi ani lui Nicole si Simonei, si cat mai multi ai fericiti impreuna cu sotii si copiii.
Si La multi ani tzucurelului, sa creasca mare si sanatos si sa fie o mandrie pentru mamica lui ca si pana acum!
Nicole, sanatate, ai grija de ea ca e pretioasa!
Gata, fug si eu inapoi la treaba, poate mai intru mai tarziu.
carmenp spune:
saru`mina de urari, io mi-s in continuare foarte sensibila, am reusit sa ajung la petrecere cu okii rosii, bashca i-am facut capu`patrat barbatului meu ... petrecerea a durat cam o ora si jumatate, oricum mai mult nu stiu daca ar fi avut rost ca deja spre sfisit se cam plictisera si de muzica si de dulciuri si de suc si de sampanie. ionut ca de obicei la astfel de evenimente s-a emotionat, cind i s-a cintat la multi ani am crezut ca-l adun cu farasu` de pe jos, era rosu pina-n virfu` urechilor. avem si pozici, dar ceva mai incolo ca acum le incarc.
andreea, am vazut pozele cu iarna, asa repede vine la voi? si alea-s poze facute de unde? ca daca-s din zona unde locuiti atunci sunteti niste fericiti...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
leeloo2004 spune:
Fetelor, eu va urez un weekend placut - in jumatate de ora fug ca imi incepe cercetarea si trebuie sa fiu prezenta - altfel weekendul meu incepe abia diseara la 9.....
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
alice2004 spune:
Gabriela, si sa ai si tu un sfirsit de saptamina placut si linistit alaturi de cei dragi ! Pupici !
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Dorsilia spune:
Multa sanatate tuturor sarbatoritilor de azi si celor care serbeaza un anumit numar de ani de casnicie, bafta in continuare!!!
Io am iar ameteli si calduri in cap
Sunt necajita si nu vreau sa va indispun si pe voi
pupici
lia
vrabiuta spune:
eee, ce de motive de bucurie pe-aici!
first things first: la multi ani tzucurelului!!!!!!!! sa cresti mare, sa fii fericit si norocos! o pentru mami a ta care te iubeste. si un si pentru tzucurica mica.
last but not least: cu un pic de intarziere urez si eu aniversari fericite si de-acum inainte blue angel si rain!
intru si eu in clubul pistolarilor care vor sa impuste doar vecini detinatori si in-exces-folositori de bormasini, flexuri a.s.o. cand bb avea nici o luna de viata vecinul meu s-a apucat de modificari care urmau sa dureze "3 saptamani" (citat). au durat 5 luni! dupa care in continuare a mai gaurit peretii de cred ca a facut casa svaiter... dar lasa ca i-o veni si lui randul vreodata...
nicole - eu nu am asa probleme dar ma gandeam sa o tund ca o sa fie nasica si a ramas cu suvitele ciuntite de la motz. voi unde va tundeti? sta la tuns?
la petrecere probabil ca o sa ajungem un pic mai tarziu... suntem nasi pe 22 si inca nu stim cum o sa facem cu puiul mic, daca o tinem aici sau o ducem la parintii mei in provincie.
andreea - frumoooooooooooos... intreb si eu: asta se vede de la voi din curte???????? ca e super super!!
foto
roller025 spune:
Lia, spune ce te doare, ca de asta suntem pe aici!
Carmen, la emotivi!
Daca nu mai intru (ca ma'c intr-o sedinta) atunci va urez un w/e linistit si sanatos!
Pupe!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
alice2004 spune:
Liaaaa, !! Ce ai patit ? Io sint pe aici daca vrei sa vorbesti cu cineva, si crede-ma ca nu ne prostdispui defel ... ce tot spui acolo ? Merge netu cam prost de aici, in rest nu-i bai !
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
szivarvany spune:
Carmen - mi-u dat lacrimile, na astept pozele, sa stii !
Lia - io`s aci, te ascult !!! Orice ar fi, e mai bine sa spui cuiva care te intelege, cum suntem noi aici, atatea mamici !!!
WE placut tuturor !!!
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004