Copilasi de iulie-august 2004 (119)
Raspunsuri - Pagina 7
kro spune:
Buna dimineata !
Raspund la apel: chiulesc din cauza de PC virusat, va citesc cu greu, iar de scris....imi trebiue o rabdare de fier ca sa pot posta un mesaj (si io nu prea am)...sper ca acum sa reusesc ...
In primul rand vreau sa-i transmit condoleante Lilianei (mai bine mai tarziu decat niciodata).
Apoi:
Marcela si Daria - insanatosire grabnica.
Olivia - ma bucur ca ai rezolvat problema MP.
Nicole si Lia - multa sanatate, aveti grija de voi.
Simona si Nicole - felicitari pentru aniversari.
Un mare pentru toti copilasii bolnaviori, sa le treaca repede.
PS. Revin cand iese PC-ul din carantina. Va pe toate, sa aveti grija de voi.
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia02
Simona R. spune:
Carmen...sa-ti traiasca baietelul!!!!La multi ani Ionut!
Se simte ca-l iubesti enoooooooooooooooooooorm!!!!!
http://community.webshots.com/user/simonarida
szivarvany spune:
IONUT !!!
BlueAngel si Rain !
Io ma simt mai bine azi, dupa o noapte de frisoane ... sper sa treaca si viroza asta sau ce draq` am, am bagat la lamaie si paine cu usturoi de ma durea gura si mi-au dat lacrimile, Giulia se uita la mine cu niste ochi
Vazut poze de la Gongutza si Philip !
Ema - bine ca Ricardo e bine ! Spor la shopping !
AncaMaria - 9 ore ? uau ! Cred ca-ti duci o valiza de jucarii sa treaca timpul ...
Revin ca am sefii aici
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
gongutza spune:
La Multi Ani tzucurel shef!Sa cresti mare si sanatos,cuminte!Carmen sa-ti traisca mandretea de baiat si sa-ti aduca numai bucurii!
Vine cineva la o cafea?Inca mai am timp....
carmenp spune:
iaca-i 9.25, nu stiu cum au trecut astia cinci ani. imi amintesc starea aceea de fericire si ingrijorare in acelasi timp, teama dac-am sa stiu sa-l cresc asa cum trebuie... sentimentul daca fac ce trebuie pentru ei il am zi de zi, ma roade si niciodata nu sunt multumita, as vrea ca ziua sa aiba mai multe ore, sa pot vedea de toate si-n primul rind de ei. incerc sa-mi imaginez cum va fi peste vreo douj`de ani... nu stiu ce m-as face fara ei! sunt emotionata si n-as fi crezut, imi curg lacrimile de fericire...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
alice2004 spune:
Adina, eu sint pe aici, cafea nu beau, dar te insotesc cu un pahar de suc ... ca pepsi nu mi-am luat !
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
alice2004 spune:
Carmen, !!
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
carmenp spune:
ii vom face o mica petrecere la gradinita, asa si-a dorit. cre` ca-s data peste cap din cauza ca nu voi ajunge de la inceput pentru ca ilinca se trezeste mai tirziu iar la gradinita este zi scurta azi. va voi pune pozici sa vedeti frumushatza de baiet am. doamne ce mindra-s de el!!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
ina32 spune:
Carmen-sa-ti traiasca Ionutu, sa fie sanatos si sa aiba petrecere frumoasa azi.
Simo, Nicole-La multi ani pt aniversarea de ieri. Cat mai multi ani impreuna (nu voi doua ci fiecare cu sotul ei).
lui Alex (Adina)
Ema-shopping fructuos-vreau si euuuuuu.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare
roller025 spune:
Neatza!
Felicitari pentru:
4 ani impliniti ai Ingerasului albastru!
3 ani fericiti ai Mamei Omida!
5 ani ai lui Ionut!
Sanatate pentru : Lia si Nicole (auzi, mama omida, n-o fi apendicita din'aia cu okisori?)
Mey, io ma uit tot timpu' la poze, da' nu mai stiu ale cui le-am vazut, asa ca nu scriu, ca ma fac de ras! Tre sa incep o cura de lecitina, neaparat....
Un w/e fericit tuturor!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat