Copilasi de iulie-august 2004 (119)
Raspunsuri - Pagina 10
alice2004 spune:
Weekend placut va urez si eu !
Lipsesc oleaca de pe "firmament", am niste drumuri de facut si cumparaturi de achizitionat, ca ramaseram fara de "chilotii" lui bebe, dar promit ca ma intorc ! Liaaaaa, nu mai fii suparataaaaa !! Hai ca stam de vorba putintel mai tirziu ! Pupi !!
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Andries spune:
1/. parca pe 22 sau 23 e party? mai spuneti o data va rog sa-mi notez in calendar ca la mine si sambetele (o parte din ele) sunt ocupate cu jobul...
2/. pe-al meu il tunde barbatul meu cu o masina de tuns Philips luata din carefour cu 700 mii lei vechi, are si departator asa ca se poate tunde copilul la diferse numere fara gres... si merge si la par lung...dar trebuie ceva experienta. Pe Victor il tunde numarul 3, jumate de cap intr-o zi (de preferat vineri seara sau sambata), a doua jumatate de cap a doua zi ca in prima zi urla atat de TARE si RAU ca nu rezistam decat jumate de cap. Dar iese foarte frumos si nici o frizeritza nu cred ca rezista la atata urlat oricat ar costa tunsul. Oricum mi-ar fi rusine sa ma duc cu el la Ciufolici sa-mi urle in asa hal....
Andries
ANDREEABANICA spune:
Marcela,eu am tuns-o la ciufolici,au tot felul de jucarioare cu care le atrag atentia la pitici plus ca sunt foarte atente si rabdatoare doamnele de acolo.
Lia,zi mama,pai daca nu te descarci aici atunci unde?!?!...nu superi pe nimeni,spune ce ai pe suflet.
Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
Andries spune:
Lia ciocarlia noi nu spunem la nimeni asa ca... de ce sa tii amarul numai pentru tine, e mai usor daca mai spui si la altii.. ce-as mai spune si eu cate ceva... dar mi-au aflat ai mei din famelie nick-ul si nu vreau sa ma ... citeasca!!!
Andries
Andries spune:
Andreea, pai inseamna ca Alexia este cu adevarat ingeras de copil cuminte, pe cuvant!! Si-al meu e cuminte, dar asta cu tunsul...numai cand vede cutia de la aparatul de tuns o ia la fuga sub masa din bucatarie!!!
Andries
vrabiuta spune:
lia - nu fii suparata, trec toate incet incet!
si noi avem o masina de tuns acasa, ia sa vedem daca sta buburuza la scurtat de plete...
ia uitati aici:
http://community.webshots.com/photo/457786222/470352127JGWehl
facem asa una la alta si rade cu sughituri...
foto
carmenp spune:
uitati si pozici http://community.webshots.com/album/470342577uEvAwv
lia, se umfla ficatu`n tine de-aiurea, iote-ma pe mine am reusit sa fac citeva fete de pe-aici sa plinga.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
ina32 spune:
quote:
Originally posted by Andries
Si-al meu e cuminte, dar asta cu tunsul...numai cand vede cutia de la aparatul de tuns o ia la fuga sub masa din bucatarie!!!
Andries
ce haios trebuie sa fie kupilu ascuns sub masa!!!.
Radu nici nu clipeste la tuns, sta cuminte la taica-sau in brate si se joaca cu clame, piepteni sau ce-i mai dam noi.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare
ANDREEABANICA spune:
Mai,zau ca a stat foarte cuminte...uite chiar umblam pe site-ul de poze care mi l-a dat Marcela,si vad ca merge repejor si promit sa pun cateva pozici de la tuns si altele
puiului de vrabiuta si tzucurelului rusinos da frumos.
Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
szivarvany spune:
Deci,
am admirat, io nu ratez ocazia, pe micuta vrabiuta; Doamne, o frumusete !!!
apoi am vazut pozele de la gradi , ce frumosi sunt copiii !!!
Cu tunsul ... stiti voi, o data la 2 saptamani o tund pe Giulia io personalmente e de musai
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004