Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 65
Raspunsuri - Pagina 6
utocatalina spune:
Fetelor imi pare rau ca nu am mai scris de mult, dar am avut probleme cu colul si am fost in medical...azi merg la doctor sa vad cum mai stau cu colul...am facut ieri 2 poze cu burtika la 25 de sapt....le gasiti in album la "burtici"...va pup pe toate si zile fertile! Bia este bine si marti, sapt. trecuta, avea 700 gr...sunt curioasa cit are acum...
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
24+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
marrina spune:
simonette Sunt pe faza.
Cum stai cu TB?
ioana-lf Eu m-am apucat luna trecuta de teste de ovulatie. Primul l-am facut in ziua 13 si a iesit negativ. Am presupus ca momentul de crestere a LH-ului trecuse deja asa ca am lasat-o pe luna asta cand....am facut teste din ziua a9-a, chiar si cate doua pe zi dar pana-n ziua 16 nu s-a pozitivat niciunul desi TB a crescut deci ovulatie a fost. Oi fi pierdut momentul intre testari? Nu stiu. Au fost teste dr. Sigur. Daca mai ai alte intrebari...
marrina spune:
Utocatalina Am fost toate cu sufletul langa tine si Bianca. Ne-am rugat ca sa fiti bine. Sa dea Dumnezeu sa fiti amandoua sanatoase!!!
geliza spune:
Va intreb si eu pe voi, care sunteti experte in temp si monitorizari, este concludenta TB luat la 6 am daca la 4 am am fost sa-i aduc apa fie-mii? multumesc
Eliza si Mara (24.01.2002)
marrina spune:
dananghie, geliza Teoretic nu stiu daca faptul ca v-ati ridicat din pat (si v-ati si culcat la loc) cu doua ore inainte sa va masurati TB ar avea un efect ngativ. Practic mie mi s-a mai intamplat asta dar TB tot 36,5 a ramas dupa ovulatie pana in ultima zi a CM.
simonette spune:

Buna dimineata!
Temperatura 36.9
Test Ne-ga-tiv!

Nu pot sa va spun ce simt!
Va pupicesc si revin mai tarziu!
shoricutza spune:
simonette nu trebuie sa ne spui draga mea ce simti ptr ca stim .... nici nu stiu ce sa-ti spun ca sa te simti mai bine ... stiu doar ca daca n-a fost sa fie luna asta, sunt toate sansele din lume sa fie luna viitoare. Asa ca, hai, capul sus!!! o sa vina curand si ziua aceea .... cu siguranta!!!!
Te pup si sunt alaturi de tine ....
6+
Madana spune:
Buna dragele mele. Nu pot sa cred ca am sarit un capitol intreg. Harnicutele de voi. Nu pot sa tin pasul.
Simonette imi pare rau ca nu este bb la purtator. Nu-ti pierde speranta, o sa reusesti sa-ti vezi visul implinit.
Diciuce aud? esti si tu racita? Voi doi (tu si cu sotul)chiar impartitit totul. Sper sa te faci bine cat mai repede. Ai grija de tine.
Dananghie Imi pare asa rau pentru experienta prin care ai trecut. Dar bine ca tu esti ok. Fruntea sus, ca o sa iasa soarele in curand si pe strada ta.
UtoCatalina ma bucur ca ai revenit si ca totul e ok. Te pup si o pup si pe Biancutza.
Anic si Bugnar bine ati venit. Sper sa schimbam impresii de
cat de curand.
Shoricutza sper sa fie bine bb-le. Mama mea are Rh negativ si are doua fete superbe
.
MOanace faci raza noastra de soare, de speranta, de voie buna si vorbe de duh? De cate ori iti citesc mesajele imi dau seama ce persoana extraordinara esti. Si ma simt o norocoasa ca te-am cunoscut "in persoana". Fetelor daca va place cum scrie MOana ar trebui sa auziti si cum vorbeste.
Fetele dragi tare ash vrea sa stabilim si noi o intalnire si sa ne cunoastem.
Prima saptamana la noul servici se apropie de sfarsit. deocamdata e totul ok.
Va pup pe toate.
:Dana
M Oana spune:

.... vorbesc fara incetare.....

........ si numai in pilde, precum o tibetanca....

Madana esti o scumpa, iar cea mai buna veste pe care ne-ai dat-o este ca esti multumita de noul job. Asta e cel mai important, momentan. Cat despre bebici, toate la timpul lor!
iepurila spune:
Ziua buna de la Dulsili Targ al Iesilor,
Danangie, iubita, abia acum recunosti ca esti ieseanca? Sau eu m-am ramolit in halul asta? La Iasi e soare si frumos. Incepe sa se aglomereze deja (pregatiri pt Sf Parascheva). Din Pacurari sunt si eu. Cand vii acasica?
Eu ma pregatesc de o noua histeroscopie. De ce a avut dureri mari pacienta? Nu avea anestezie? Eu la ultima am avut anestezie generala (20 min) Si la cea care urmeaza la fel fac.
Simonette, si totusi uratii nu au venit. In a cata zi esti?
Cata cat ma bucur ca tu si Biencuta sunteti bine. Aveti grija de voi in continuare. Pupici pe burticuta.
Andicu!!!!! bine ai venit. Cu forte noi, cu energie si plina de optimism. Asteptam poze.
Diciu, cum te simti? Vezi ca eu astept vesti de la vizita ta la Dr.
Mishu!!! multi pupici la fata.
Va pupicesc pe toate
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.