Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 65

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Simonette, eu iti spun ce am citit, din pacate nu mai stiu ce site era, ca prin cate am umblat... dar da, dupa mai mult timp,se intampla ceva cu hormonu ala, nu stiu daca se evapora sau se "transforma", dar testul de sarcina nu mai este concludent. Repeta-l la o distanta de cel putin 2 zile, ca hormonul isi dubleaza cantitatea in 2-3 zile. Dar cu 18 zile de temperatura ridicata, eu m-as duce direct sa-l fac din sange ca sa si verific daca sarcina e OK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Scumpele mele!Voi sunteti tot ceea ce-i trebuie omului cand e suparat! mama pe ele de fete!
Ce sa zic? 18 zile de temperatura ridicata... da testu' intr-adevar trebuia sa-l fac cu pipilica proaspat...acu...asta e, il refac miine sau poimaine daca nu vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Draga simonette Eu zic ca daca si in a 19-a zi TB e tot crescuta (37,0 ca si pana acum) tu esti . Maine sa nu ma fierbi ca eu astept de doua saptamani sa ne dai vestea cea mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Marrina!Nici o grija, maine dimineata dupa ce iau temperatura, dau raportu'...Partea proasta e ca nu stiu de ce mi-e mai frica ca niciodata sa sper!
Amely!Stiu ca se mentine liniuta atata timp cat testul iese pozitiv...eu intrebam, ce se intampla cu hormonul din urina daca testul, nu e facut imediat ci dupa 4 ore in care urina a stat descoperita in dulapiorul din baie? Normal ca odata colorat un test nu se mai decoloreaza!
Alexia,shoricutza,Andicule!toate fetele...va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

simonette...maine sau poimaine faci testul din nou...va iesi pozitiv si gata..te vei linisti!

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

simonette, fata frumoasa in noaptea asta facem ptr tine. Totusi, iarta-mi insistenta, dar nu ai un test de ovulatie acasa? chiar mi se pare relevant! ca sa nu mai zic ca sunt nerabdatoare. Oricum, sa nu ne fierbi, si sa ne dai repede de veste.
Amely sa dea Dumnezeu sa ma pot bucura linistita de frumusetea acestei perioade. Iti multumesc tie, si tuturor, ptr ca va rugati ptr puiul meu cel mic ....

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Andicu, bine ai revenit printre noi. Sper ca te-ai odihnit in concediu si ca ti-ai reincarcat bateriile.

Shoricutza, sa dea bunul Dumnezeu sa fie bine pentru tine si bebe. Asteptam cu sufletul la gura rezultatul analizelor de luni.

Simionette, nu mai tin minte in a cata zi esti, dar iti reamintesc ca la mine primul test facut cu o zi inainte de venirea CM abia s-a pozitivat; de abia cel facut la o zi intarzere s-a pozitivat categoric. Iti tin pumnii sa fie bebe.

Va salut pe toate si, intrucat de maine pana duminica sunt la un curs, va urez inca de pe acum weekend placut.

Barza
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Va multumesc pentru urari, mai dar cat ati mai scris azi, eu am fost foarte ocupata cu pregatirile, numai maine nu-i sambata si stau ca pe jar....luna de miere la munte e exact in perioada buna de conceptie a lui bebe. Pupici tuturor.

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ANDICU bine te-ai intors!!!Deci, am inteles ca a fost frumos in ANTALYA.Ai poze? Ca eu m-am uitat la albumul tau dar nu am vazut nici o poza din ANTALYA. Pana la urma uratii au venit? Ca la mine da. Luna trecuta am avut un CM de 27 de zile. Azi sunt in ziua a 5-a. Si tot de azi am inceput sa masor TB. Azi 36,5° C. Am luat temperatura la 6,00. Dar la 4,00 m-am dus la baie ca ma scapam pe mine....Oare e relevanta? Am luat temperatura cu termometru cu mercur. Deci? Mergem de manutza si luna aceasta?Inca odata bine te-ai intors si sa dea Domnul sa ne scriem cat mai curand la gravidutze.

SIMONETTE tin pumnii si eu. Doamne ajuta!!

ALEXIA TU CE MAI FACI? Esti bine?

SORICUTZA

DICIU

MISHULINA esti bine? Eu sunt binisor...Am reusit sa gasim un mecanic unde ne ia 850 de euro sa-mi repare masina. Fata de 1800 sau 2000 de euro cum imi cerusera altii. Maine ar trebui sa-mi dea masina. Tare as fi vrut luna asta sa fac si eu recoltare pentru progesteron, dar nu am reusit . Eu incep munca la 7,30. Si cabinetul pentru recoltari se deschide la 7,00. Deci in juma de ora nu am timp sa ajung sa fac recoltarea si sa ajung si la munca....Prolactina, in ce zi a ciclului se recolteaza?

IEPURILA la tine cum mai e situatia? In rest, cum e vremea pe la noi la iesi? Din ce cartier spuneai ca esti? Eu sunt din Pacurari.

MEGBENG cum mai merge ?

M_OANA chiar ca in situatia ta, D-zeu trebuie sa actioneze. Macar bine ca tu esti sigura ca esti sanatoasa si ca nu ai nimic. Nici eu nu am avut niciodata vreo anexita. Doar cu cistita am probleme. Avort nu am facut niciodata. Am 28 de ani. Nu am clamidia. Nu am nici urma de bacterii in uter. Testul Papanicolau negativ, facut acum vreo 7, 8 luni de zile. Alte cercetari nu am facut. Si nu raman. Aaa uitam sa spun ca am un chist pe ovarul drept. Deci...cam atata stiu de situatia mea. Inca trebuie sa mai fac ceva analize. Azi am asistat la o histeroscopie. Si mama, mama si durere a mai avut pacienta. Mi se facuse si pielea de gaina. Si am vazut cum arata si un uter cu aspect fibromatos. A fost interesant.

Un week-end placut tutror!

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_lf spune:

Salutare fetelor,

Vad ca ati pomenit de teste de ovulatie. Nu am gasit alte discutii despre ele pe forum. Mi-am cumparat si eu astazi, vreau sa incerc.
Voi ati avut succes cu ele? Functioneaza chestia? Eu mi-am cumparat Clear Blue.

Multumesc anticipat.

Mergi la inceput