Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 65
Raspunsuri - Pagina 4
anic spune:
ingeras26a si eu cred ca e periculos sa gandesc ca sunt insarcinata daca nu sunt...pt ca m-am convins de atatea ori ca e asa usor sa prinzi aripi si sa zbori,dar e tare greu sa revii cu picioarele pe pamant.mie exact de asta mi-a fost si mi-e si frica in fiecare luna:sa nu prind aripi.de-aia am si zis ca nu mai cumpar teste de sarcina,ca nu mai calculez...ei na! doar ce am calculat perioada ovulatiei (in ipoteza ca am ovulatie ) ...
Andicule,poze din Antalia...ce frumos...
am intrat pe site-ul dl. dr. T si ma minunez. Ma minunez ca exista acest om,sincer.Sunt de-a dreptul fascinata.
M Oana spune:
Cami am vorbit cu dl Soare a spus ca si-a notat si ca face tot posibilul....
Anic chiar se spune: e mai usor sa nu lasi raul sa-ti intre in casa, decat sa te chinui apoi sa-l scoti din casa............
Cat despre dl dr T, e unul dintre cei alesi si placuti lui Dumnezeu, dar sa stii ca e si el om..., caci sunt unele femei care au ajuns la divinizare si nu numai... si nu e bine deloc pentru bietul om.....
Carmencitaaa mea stie despre ce vorbesc, dar si 'oligospermistele' mele........
simonette spune:
fetelor!Astazi nu am nici un chef!!!
,de scris ca de citit nu ma pot abtine!Am insa o problema si tb. neaparat sa ma consult cu voi!
Dimineata, temperatura s-a ridicat din nou la 37,dfupa ce ieri scazuse la 36.8. Fiindca nu aveam un test in casa, am colectat pipilica intr-un recipient si l-am lasat in dulapiorul de la baie cu gandul ca atunci cand am sa ma intorc am sa fac si testul!
M-am intors dupa vreo 4 ore si fara sa ma gandesc am facut testul, care a iesit cam negativ, adica o linie si o umbra de linie!
Stie cineva daca hormonul din urina se poate evapora???
Hai ca m-am facut de ras total!!!!!
Sa nu uit sa va pup pe toate, fara deosebire
si va rog nu

de mine!
Pt. cine se intreaba...sa stiti ca nu am mai fumat!
andicu spune:
Simonette, scumpa, din cunostintele noastre,ale endometroaselor mai vechi (cum sunt si eu), "umbra " aia de linie inseamna "cam"pozitiv, nu negativ!!oricat de slab se vede, daca sunt 2 liniute, e POZITIV !!![]()
Sfatul meu : repeta testul ori maine dimineata, ori ia-ti un test pe care sa-l poti face la orice ora din zi, si vezi ce iese din nou!!
cu riscul ca ma repet: daca ti se vede si a2a liniuta, oricat de slaba, testul e pozitiv!
Hai da-ne o veste buna, sa ne mai inveselim un pic !!!
Vine si randul meu..
Pozele mele
simonette spune:
Andicule!Aia nu e liniuta...aia e umbra de liniuta! Adica, daca n-ai sti ca acolo tre sa fie o liniuta, n-ai vedea-o! Eu vroiam sa stiu, cat de concludent poate fi un test facut cu urina eliminata de 4 ore?!
Hai, ca sunt tampita rau de tot!
andicu spune:
cu asta m-ai incuiat!
n-am incercat niciodata la asa interval de timp!
Vine si randul meu..
Pozele mele
marrina spune:
simonette ai uitat ca ieri ti-ai luat TB cu doua ore mai repede? Pai ce comparatie sa mai faci? Eu cred ca nici nu ti-a scazut. Ia zii la fata a cata zi e azi de cand nu ti-a scazut TB? Astept.
simonette spune:
Marrina!Scumpa de tine! Azi e ziua 18 de temperaturi!
Te pup
si
daca te-am facut s-astepti!
shoricutza spune:
Dragele mele va multumesc mult ptr incurajari. Si eu incerc sa fiu optimista ptr ca imi este greu sa concep ca i se poate intampla ceva puiului meu pe care l-am asteptat cu atata nerabdare si pe care mi-l doresc atat de tare. Nu pot decat sa ma rog la Dumnezeu ca o sa fie sanatos si puternic si ca o sa-l tin in brate intr-o zi. Sunt hotarata sa lupt ptr el cu toate fortele mele ....
Vaccinul acela de care ati auzit nu se poate face decat dupa prima sarcina (fie avort, fie nastere, nu conteaza ...). Dupa aceea e tardiv. Luni ma duc la institutul de hematologie si imi fac analizele ca sa vad cum stau. Determinarea gradului de afectare fetala se face in functie de titrul anticorpilor. Daca ei sunt mari riscurile sunt f mari, daca sunt mici pot sa dorm linistita cat de cat.
Va pup si inca o data va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
simonette iti tin pumnii draga mea! Mai fa-ti un test maine dimineata sau daca ai acasa un test de ovulatie incearca-l in seara asta. Eu cu testul de ovulatie am devenit optimista ca sunt gravidutza, multumita Alexiei. Hai ca iti tin pumnii!!!!!
Alexia ai fost dulce rau!
andicu multumesc mult si sper sa ne cunoastem mai bine la gravidutze. Ce parere ai?![]()
Diciu iti urez muuuulta sanatate.
6+
Amely spune:
quote:
Originally posted by M Oana
Cat despre dl dr T, e unul dintre cei alesi si placuti lui Dumnezeu, dar sa stii ca e si el om..., caci sunt unele femei care au ajuns la divinizare si nu numai... si nu e bine deloc pentru bietul om.....
Carmencitaaa mea stie despre ce vorbesc, dar si 'oligospermistele' mele........
Si eu stiu, si n-am cazut in capcana asta, desi am incredere in el, chiar foarte mare... eu il stiu de multishor pe 'mnealui, sa tot fie vreo 9-10 ani, de cand era rezident... Nasa-mea l-a cunoscut la yoga, au devenit cei mai buni prieteni, ba chiar era sa fie ceva mai mult...
Simonette scumpa nu vreau sa te descurajez, dar cand mi-a iesit pozitiv, pozitiv a ramas si dupa 2 zile, adik 2 liniute clare, ca nu l-am aruncat, l-am pastrat ca pe sfintele Moaste... deci treaba cu evaporarea cam pica... Dar temperatura e numa buna de bebic
! Eu tot iti tin pumnii sa fie!

Shoricutza, pana luni sunt cu sufletul la gura si ma rog la D-zeu sa fie bine, sa iasa titru cat mai mic si sa poti si tu sa te bucuri in voie de frumusetea acestei perioade de sarcina!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi