Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 65
Raspunsuri - Pagina 16
ratusca1977 spune:
Fetelor, acum mi-am revenit si eu din oboseala, am avut o nunta de vis, sunt foarte fericita, a iesit totul asa cum mi-am dorit, poze o sa pun joi sau vineri, sambata plecam la munte in saptamana de miere, va multumesc tuturor pentru incurajari, va pup 

Albumul nostru
Mai am...
shoricutza spune:
Va salut si eu dragele mele dupa trei zile de boala grea in care singura activitate desfasurata a fost statul la pat. N-am mai fost la analize ieri, evident, si trebuie sa astept sa ma fac bine de tot ptr ca pot fi influentate analizele de starea mea muribunda ..... Deci am o gripa de toata frumusetea (evident nu pot lua medicamente!), crize hemoroidale de nu pot sa stau pe scaun de durere (pe care iarasi nu pot sa le tratez!) si in plus niste greturi minunate. Cam asta e .... dar ne facem noi bine ca trebuie!!!
PRINCESS LA MULTI ANI!!!!!! SA FII IUBITA SI FERICITA SI SA AI CURAND BB DORIT.
Amely ma bucur ca a iesit bine spermograma. Doamne ajuta!!!
Sfatul meu este sa nu mai folositi teste de ovulatie ptr ca nu par deloc sigure. Mie personal mi-au iesit mereu negative desi este clar ca am avut ovulatie
. Din punctul meu de vedere sunt demoralizante si atat.
Va pup pe toate si astept vesti bune de la voi.
6+
Amely spune:
Mercic Shoricutza
, imi pare rau ca esti bolnavioara, baga si tu vitamina C, ceaiuri, citrice, si vezi ca Boiron au un siropel f. bun de tuse, care e bun si pt. gravidute, Stodal parca se cheama. Cat despre problema aia delicata... laxativele Herbalax (cred! ma uit acasa si-ti zic) fac minuni, si tot recomandate in sarcina!... si fa-te bine, da? pupici tie si shoricelului mic din burtica!
Ratzusca, sa aveti luna de miere frumoasa, si cine stie? poate revii cu bebe la purtator!
Multam fain, Diciu! si multa sanatate
Lachione, nu spune prostii, cum sa nu fii niciodata gravida, ce vorba-i asta? bineinteles ca o sa fii, si-nca una d-aia cu toane si pofte!
. Sa iesi imediat din butoi, ca nu cred ca bb te poate gasi daca stai ascunsa acolo!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Alexia27 spune:
Amely, Oana, mai fetelor, sa stiti ca nu numai T considera ca trebuie prestat la 3 zile. mie mi-a zis si alt ginecolog exact acelasi lucru, ca dureaza 72 de ore maturarea
care de altfel pot fi destui, dar nu au capacitate de fecundare ca saunt prea "tinerei". Si mie mi se pare o vesnicie sa astept 3 zile intre
, si ma gandesc ca totusi in fiecare moment dat in testicolele unui barbat se gasesc
in toate stadiile de dezvoltare, ca doar nu golesti instalatia de tot si dupa aia o iei de la 0, eu stiam ca productia de
e permanenta.
diciu spune:
shoricutza
..ups..ai grija de tine...fir-ar sa fie...e gripa peste tot...mananca multe portocale si lamai si bea ceaiuri...
amely
....felicitari pentru spermograma!...e mare lucru sa stii ca stati bine la capitolul asta...scuze inca odata pentru capitolul cu progesteronul...greseala mea...
ratzusco...bine ai venit dup anunta de vis...ma bucur ca ti-a iesit asa cum ai dorit!!...iti doresc saptamana de miere...la superlativ!
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
marrina spune:
lachione LA MULTI ANI!!! pentru cand va fi ziua ta (luna asta). Ceasul tau ticaie bine. Se apropie de momentul in care iti vei vedea
.
catty Foarte bine ca l-ai anuntat pe sotior. Acum ramane doar sa fii tu relaxata si optimista. Iti doresc o luna ... romantica si... productiva.![]()
Amely Da, mi-am amintit ca de maine iau Trecid (ziua 9) pentru
si deseara trebuie sa-l anunt si eu pe sotior ca-i cazul sa nu mai fie obosit... Sa-l vedeti cum bea napraznicul. Nu zice nici pas. 
micam un venit... si rapid la
.
Ce inseamna nimic. Ai fost la monitorizare si dupa Pregnyl? Se sparsesera foliculii? Spermograma ati facut? Cum se prezinta
?
Eu inteleg ca ovulatie ai in fiecare luna de ce ai luat Ovamit? Ca sa fie mai multi foliculi?
Ei, te-ai ales cu intrebari in loc de raspunsuri...
ratusca Ma bucur ca esti fericita. Meriti asta. Tot ce-ti doresti si pentru luna de miere...
schoricutzo era un unguent pentru hemoroizi din plante: Hemorstop parca. Cu bai de sezut cu musetel nu ai incercat? Pentru raceala miere, citrice, Oscilococcinum, Coryzalia, Homeogene, Homeovox, Stodal sirop. Toate astea de care-ti scriu sunt facute de Lab. Boiron, homeopate, fara contraindicatii in sarcina, da-i o cautare pe net ca sa te lamuresti. Eu iti doresc sanatate. Ca trebuie sa te ingrijesti neaparat de ala mic.
iepurila spune:
Pupici la toate fetele,
Princess O MIE DE ANI cu bucurie, cu sanatate si cu bebe cat mai curand.
Shoricuta, ai grija de tine si asculta-le pe fete: bea ceiuc mult, fructe... O scoti tu pana la capat. Multa sanatate.
Amely, ma bucur ca spermograma e buna. Uite asa ai mai taiat ceva de pe lista.
Oana BAFTA la Dr azi. Sa vii sa ne povestesti ca sigur mai avem ceva de invatat.
Micam, bine ai venit. Aceleasi intrebari le aveam si eu pt tine: S-au spart foliculii? Spermograma?
Alexia maine sunt cu pumnii stransi. Va fi bine.
Mishulica, te pup dulce
Zile agitate rau la mine. Histero o fac saptamana viitoare, probabil marti (trebuie sa mai sun pt confirmare).
Cam atat.Ziua 9, raportez.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
shoricutza spune:
Va multumesc dragele mele ptr sfaturi. Intr-adevar homeopatele sunt ok pe sarcina. Am luat de sambata Oscilococcinum si m-a ajutat f mult. In rest, multa lamaie, miere, inhalatii, ceaiuri. In ce priveste problema cealalta cred ca am ajuns din nou la fisuri anale din pacate. Am programare la doctor acum la ora 17 ca nu mai pot de dureri ..... Stiti proverbul: toate bubele rele in c... babei mele.
of, cat e de adevarat!!!!
6+
Amely spune:
Micam, bine ai venit
si traditionalul sedere scurta! Nu stiu daca e bine sa stimulezi ovarele daca nu e nevoie, mai ales ca dimensiunile foliculilor erau destul de mari si inainte! Cum ziceau si fetele, ce alte investigatii mai ai "la bord"? Analizele hormonale le-ai facut? dar TPC? Ai putea incerca si un tratament naturist (vezi subiectul Liviei), iar daca nu merge, poti investiga trompele (laparoscopie). Pregnylul stiu ca se face la dimensiuni ff mari de foliculi, de ex. peste 24 mm...
Iepurila,
fata curajoasa si tin pumnii pt. histero!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Kariris spune:
Shoricico, iar se baga baba ca musca'n lapte: vezi ca io stiu ca vit C in sarcina nu e buna!!! Adica sub forma de tablete...daca ti-o iei tu din alimente e altceva...intreaba medicul daca poti lua vit. C...ca nu e in regula...eu asa stiu!