Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 65

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Marinna, multumesc de raspuns; ti-am mai trimis un PM.
Amely, iubita cum puishorii mei sa nu fiu in butoi? Sunt in grota..in butoi am fost in primii ani cand am constatat ca nu mai raman si ca s-a stricat instalatia! Cred ca imi pot reveni doar luandu-mi gandul de la copil! Dar in fiecare seara ma gandesc cum sa fac sa mai raman si eu o data gravi si dimineata ma gandesc la acelasi lucru! Pe bune, intr-o zi mi-am nenorocit ochii citind aproape toata agenda medicala...crezand in prostia mea ca voi gasi ceva "de ramas gravida repede". N-am gasit nimic bineinteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara fetelor cochetelor,
incep si eu prin a spune ... cu intarziere: La multi ani! Princess. si multe multe
Oana bafta la dr. azi. Te asteptam cu noutati. Nu am inteles eu prea bine ... dar se poate sa-ti faca inseminare asa.. la cerere? Intreb si eu ... deoarece mie mi-a spus ca se face numai in caz de test poscoital in neregula. Scuzati intrebarea, ok?
shoricutza insanatosire grabnica ... ai grija de tine.
ratusca bine ai revenit si asteptam poze. Unde plecati in luna de miere?
Amely BRAVO pentru rezultatele spermogramei. Bafta in continuare.
Mishu si iepurila - mai iesiti si voi la interval.
Catty asa te vreau. Pune piciorul in prag si ... sa-si indeplineasca responsabilitatile de sot.
micam bine ai venit ... te-am luat noi cam tare ... dar iti revii tu pe parcurs ... eu te-as intreba doar:
cum a putut sa te monitorizeze trei luni, ba sa-ti dea si stimulare ... fara sa vada cum stai cu hormonii. Deci fuguta la analize.
Asta e parerea mea. Ce analize sa faci? Incepe cu cele din ziua 3 adica FSH, LH prolactina si estradiol. Apoi in z. 14 estradiol si in z. 21 estradiol, prolactina, progesteron.
Si ar fi bine si T4, TSH in orice zi a ciclului.
Bafta multa.

RAPORT:
luna a treia de stimulare, z. 10 test ovulatie negativ, temp 36.7.
Maine merg la eco sa vedem ce am produs.
Fetelor, eu imi interpretez testul de ovulatie astfel: daca linia a doua e pala ... e negativ iar daca se vede fara sa ma chinui eu prea mult .... il consider deja pozitiv. Scrie in instructiuni ca trebuie sa fie ambele liniute de aceeasi intensitate ... dar nu e chiar asa. Depinde de prea multi factori ...

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Princess, iti urez si eu cu ceva intarziere La Multi Ani, si sa dea Domnul sa iti implinesti visul.

Madana, asa cum spunea si Amely, nu trebuie sa te increzi 100% in testele de ovulatie. Eu, spre exemplu, am ramas insarcinata in prima luna cand am incercat sa fac un asemenea test(de la firma Romed)care s-a dovedit a fi negativ(nu se vedea decat liniuta de control, desi eu aveam semne de ovulatie la greu: sani umflati, mucus specific, pofta de mancare si de "joaca"). Noroc ca noi ne desfasuram pe vremea aceea "activitatile" independent de acest lucru, si asa am ramas insarcinata.

Catty, bine ai revenit printre noi.

Micam, iti urez si eu, ca celelalte fete, sedere cat mai scurta la stadiu de aspiranta. Cat despre intrebarile tale, ma scuzi dar nu stiu sa iti raspund.

Shoricutza, tie iti urez insanatosire grabnica.

Ratusca, ce frumos ca ai avut o nunta asa cum ti-ai dorit. Te asteptam sa te intorci optimista din saptamana de miere si poate cu bebe la purtator.

Barza
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micam spune:

wow!!! cate raspunsuri am primit !!!! multumesc mult fetelor ptr ele si ptr urari, sa dea D-zeu sa vinasi la mine si la voi! Hai sa raspund la intrebari:
marrina, "nimic" -adica n-am ramas insarcinata. dupa ce am facut pregnylul nu m-a mai chemat la monitorizare asa ca nu stiu daca s-au spart sau nu foliculii (trebuia sa ma duc????? nu mi-a zis nimeni in cele 3 luni).spermograma(facuta anul trecut) e ok iar ovamit nu stiu de ce mi-a dat - anul trecut am ramas gravida tot cu tratament cu ovamit (aveam foliculi sub 15 si mi-a dat sa mai creasca (sau asta am inteles eu)- din pacate am pierdut sarcina...
iepurila,bine te-am gasit,am raspuns mai sus la intrebari. si eu am facut histeroscopie (sub anestezie) si a fost ok.Bafta multa!!!
draga amely, multumesc! n-am facut nici o analiza(m-am gandit ca daca am ramas o data...). si la prima sarcina aveam folicul de 21 si am facut pregnyl - dar atunci a mers! ce inseamna TPC???...
mirona, bine te-am gasit.trebuie sa fac analizele astea chiar daca am ramas o data insarcinata??? dar daca trebuie le fac -imi recomanzi vreo clinica anume? la fel: ce inseamna T4, TSH?
Adriana mica, multumesc, sa dea D-zeu! nu-i nimic ca nu stii sa-mi raspunzi, m-au bagat in priza fetele :))
maine am sa ma duc si la dr meu si am sa vad ce-mi spune si el. oricum am sa-l intreb tot ce m-ati intrebat voi pe mine :).
multumesc inca o data si va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Feteleeeee!
Nu v-am uitat si nici nu m-am dat la fund...
Ieri am hotarat sa intru sa va dau raportu' si din cauza unor pb. tehnice, nu se putea! Pe urma... nefiind la pupitru, sotul meu a descoperit un nou joc si nu s-a mai miscat din fata calculatorului
Sunt bine, foarte bine...ziua 3, asta ca sa vad cu cine numar luna asta...parca, cu Amely?si cu Liut?
Voi chiar credeati ca ma doboara un CM? Nuuuuu! Nici in visele lui[ale CMului], cele mai ascunse! A fost un pic demoralizant...atat un pic! Acum, mi-am revenit si ma simt chiar in forma! Ce-i drept, am cam ramas in urma, dar ma zbat sa recuperez
Mi-a fost tare dor de voi, am simtit si un pic nevoia sa vorbesc mai mult cu mine, darrr...nu am fumat!!!
Va multumesc din suflet ca nu ma-ti uitat si va rogca am chiulit! Va pupic pe toatesi sa stiti ca daca nu am scris, nu inseamna ca nu m-am gandit la voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Lachione, Princess! In egala masura va urez si doresc in acelasi timp, o viata fara lipsuri, sanatate multa, sa fiti inconjurate de iubire si la randul vostru sa daruiti caldura si dragoste, sa vi se implineasca toate visele si mai ales
Marrina!Biata de tine, ce ma mai strigai tu! Aici sunt si, sper sa nu mai plec! As minti daca as spune ca nu am fost putin suparata...eram aproape sigura ca sunt
Ratzusco!!!Sa ai o luna de miere ca-n povesti, sa vii cu burtica
Diciule!Te-ai facut bine pui?
Liutz!Numaram impreuna?Cu noroc de data asta!!! Ai vazut ca n-am fumat!?
Amely!Tu esti putin inaintea mea si de data asta sper sa-mi dai aripi cu vestea cea mare!!!
Danangi!
Cami!
Adriana!
Mai fetelor! pe toate va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Avem un nou capitol: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59372

Simonette, bravo pt ambitia de a te lasa de fumat! Uite de la mine, multi

Princess, LA MULTI ANI! Sa ti se implineasca cea mai arzatoare dorinta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bugnar spune:

M.OANA bine-ai revenit! Mie inseminarile nu m-au iesit da' poate tu ai norocul incepatorului. Oricum, doctorul a zis ca incercam 7 inseminari. Abia am facut doua. Mai am timp sa-mi fac iluzii. Dupa care va veni faza cu FIV... sper sa n-ajung si la asta, nu de alta da' e o distractie mai scumpa si probabil ma voi oftica proportional cu suma. Cind iti faci? Luna asta, sau e doar un plan indepartat?

INGERAS26 multumesc pentru mingiieri, da' mi-a trecut. Nu prea pling eu rani vechi. N-a fost sa fie. Pina la urma si daca nu va fi deloc, cu putina ingaduinta poti trai frumos. Da' sigur ca-mi doresc un xerox micut dupa barbatul asta de care sint inca asa de indragostita.

DICIU nu stiu de ce presimt eu ca tu o sa fii un miracol inexplicabil al diagnosticelor pe care ti le-a pus doamna doctor. Continui sa ma minunez de cit sinteti de experte in medicina.

AMELY Esti ca si graviduta daca omul este atit de functional. Nu ramine decit sa va iubiti cu inspiratie si pasiune (mai schimb si eu putin registrul ca m-ati innebunit cu endometre si progesteroane). Eu si sotul meu ne dorim de patru ani un copilutz. Timp in care n-am ramas decit o data insarcinata cind am aptit-o cu catelul ala.

MARRINA Daca ai burtica, mare parte din probleme sint rezolvate. Mai ramine sa plantezi acolo un pui de om.

IACHIONE te-am lasat ultima pentru ca de tine trebuie sa ma iau ca lumea. Cind iti mai vine sa te vaiti ca esti baba, tine cont de faptul ca mai e una pe-aici, adica eu, care e mai mare cu aproape un an ca tine, si spera cot la cot cu toata lumea din oala asta cu endometre. Vrei sa-ti amintesc ca Maia Morgenstern a facut copilul nr.2 pe la 40 iar copilul nr.3 pe la 42? Sau ca Adriana Trandafir a facut fetita nr.2 la 42? I-adevarat ca s-au trezit insarcinate, aveau deja copii mari, dar uite ca natura e generoasa. de ce n-ar fi si cu noi, batrinico? Oricum, cind mai sustii ca tipele de 36 de ani nu mai dreptul sa spere tine cont ca-mi dai si mie un pumn in suflet. Hai sa ne vedem in parc cu carucioarele!

"Cind tot ce ai e o ureche, totul in jur iti pare muzica."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Micam bun venit printre noi
TPC inseamna test postcoidal si certifica daca glera ta este buna sau nu, pentru a-i primii pe urmasi , dar cu putintica rabdare vei intelege ce este si cu glera, in ce situatie se verifica, cum se verifica... Trebuie sa treci mai intai de povestile cu hormonalele, infectioasele etc etc...
Acum Iepurila, Miro si nu numai sa va povestesc cum fu!
Eu am ajuns la Moisa prin martie printr-o prietena comuna, tot doctor ginecolog. Am sunat-o la ora 15, iar la ora 19 eram la Giulesti cu tot dosarul. Eu perfecta, dar cu niste analize lipsa (toxo, listeria etc), sotul fara spemocultura si cu o prolactina cam marita, spermograma buna (de fapt cu analizele in fata, vaz ca mobilitatea e de 50%,adica buna, formele normale sunt 25%).
Au trecut 6 luni, am completat dosarul meu de analize (toate ca la carte), prolactina s-a reglat, stafilococul alb din spermocultura s-a tratat....
Sambata (ziua 1) mi s-a pus pata pe inseminare si am sunat-o pe Moisa. Azi am fost sa ii prezint in 5 minute toata povestea personala, m-a consultat pe toate partile (desi eram in ziua 4, iar pana acum nici un doctor nu m-a dezbracat pe CM) vreo 10 minute si m-a intreabat, vazand ca sunt toba de carte, ce cred eu ca urmeaza. Si i-am spus: cand am intrat pe usa azi, primul cuvant a fost ISA, desi am vazut ca nu ma credeti pe cuvant....
Deoarece am un trecut de 11 ani neprotejati, cu acelasi barbat, iar la teorie suntem suuuuuper apti a ACCEPTAT, pe ovulatia mea, desigur.
I-am spus ca nu fac TPC, deoarece chiar daca imi iese bun si ma trimite 6 luni acasa, tot degeaba ma duc acasa, ca doar am mai fost 11 ani degeaba....
La teorie am lasat-o in shpagat pe 4 scaune..... acum ramane sa merg cu Dumnezeu inainte si poate la cele 15% sanse de reusita pe care le am la ISA sa zica si Dumnezeu DAAAAAA. In familia sotului toate femeile au obtinut greu copii, de aceea ma gandesc ca nu va reusi decat impins de la spate .
Din cele 3 luni, din cei 30 de ani pe care ii mai am, pana la 31 de ani, mai apuc sa fac 2 inseminari, iar in decembrie imi iau liber pentru a pleca prin tari straine...
Cu Dumnezeu si cu propria-mi hotarare/incredere inainte.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Heloooo! Sunt invizibila pe aici?

Mergi la inceput