Aspirante optimiste (158)
Raspunsuri - Pagina 12
Liana30 spune:
quote:
Originally posted by Amely
Ma bag si eu ca musca-n lapte:
Liana, si eu am fost la Ranga anul trecut, in vara, si, desi nu s-a purtat urat (venisem prin recomandare), strategia ei nu mi-a placut absolut deloc...ma opresc aici. Oricum, diferenta fata de Moisa e de la cer la pamant. Ai facut o alegere buna! Bafta in continuare!
Marrina, sa-mi zici si mie la ce concluzie ajungi cu plantele, care ar fi cea mai buna combinatie, ca ma gandeam sa ma reapuc de tratament naturist...si parca n-as vrea sa iau din nou la rand toata gama de ceaiuri si tincturi, macar cele de baza...si sa auzim de cele 2 liniute!
Lachi, te-am "certat" si la endometru, asa ca aici te las in pace, iti zic doar atat: capul sus si fii optimista, nimic nu-i imposibil!
Betty13ro, bafta joi, sa se vada bebe si nimic altceva!
Fetelor, eu ma pregatesc de "taiere", daca nici luna asta nu-mi ies zarurile, laparoscopie scrie pe mine!
Va pup pe toate, gravidute si viitoare gravidute!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
amely eu nu am sa ma opres aici..sunt atat de revoltata ..nici nu poti sa-ti imaginezi..am facut un subiect pe aceasta tema sa vada toata lumea ce fel de om este aceasta dc..
de dc. Moisa toata stima si respectul stiu ca este o legere buna..n-am sa regret niciodata..
te pup-ic

Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
mishi spune:
marrina, m-am gandit si eu ca nu e bine sa iau aspirine, tocmai de aceea azi am lasat-o balta, am luat doar vit.C naturala, din lamaie, ceai si multa miere. eu sper ca pana vineri se duce efectul aspirinei. de intrebat nu m-am mai gandit sa-l sun pe marinescu pentru asta, daca nu mi-a venit ideea atunci, asta e, va am pe voi sa va intreb
.
cat despre "ovare de portelan" pot sa-ti spun ca am fost si eu diagnosticata cu asa ceva acum 2 ani. asta inseamna ca ovarele sunt invelite in micropolichisturi care formeaza o capsula in jurul lor si dau acest aspect lucios la ecografie. am luat diane pentru asta aproape 7 luni. mai verifica si cu alt doctor.
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.
simonette spune:
Fani!Bun venit in sanul aspirantelor! Iti doresc din suflet sa stai cat mai putin si sa dai fuga la
! Nu mai sta pe ganduri si mergi la un dr. Numai el iti poate spune de ce pana acum nu ai ramas. La 30 de ani eu cred ca ai toate sansele!Succes
Liana!Inainte iubita, normal ca mergem inainte... si nu oricum, ci impreuna! Pup fata!
Gogosar!Imi pare rau ca ti-au venit uratzii!Sincer! Nu stiu de ce, si la mine tot dureri groaznice si cheaguri.Sa speram ca luna asta , ne va aduce bebeul mult dorit!
Liana30 spune:
quote:
Originally posted by simonette
Fani!Bun venit in sanul aspirantelor! Iti doresc din suflet sa stai cat mai putin si sa dai fuga la! Nu mai sta pe ganduri si mergi la un dr. Numai el iti poate spune de ce pana acum nu ai ramas. La 30 de ani eu cred ca ai toate sansele!Succes
Liana!Inainte iubita, normal ca mergem inainte... si nu oricum, ci impreuna! Pup fata!
Gogosar!Imi pare rau ca ti-au venit uratzii!Sincer! Nu stiu de ce, si la mine tot dureri groaznice si cheaguri.Sa speram ca luna asta , ne va aduce bebeul mult dorit!
si eu
pe simo..ce mai faci? dupa cum vad nu prea bine...lasa ca trece si ,,,si,,, vine

Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
diciu spune:
salutare tuturor
...am lipsit o vreme..am fost cam bolnavioara...am mai intrat v-am citit..dar cam atata...
acuma sunt mai bine...un pic slabita...dar tot optimista..
pe aici vad multe fete noi....bine ati venit! si succes in a fi mamici cat mai repede...

anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
CamiM spune:
Salutare fete dragalase!!
E ceva vreme de cand nu am mai scris dar asta nu inseamna ca nu am mai trecut pe la voi sa citesc ce ati mai facut. e bine sa vad ca tot optimiste sunteti si nu pot decat sa va doresc la toate sa aveti parte cat mai curand de bucuria de a fi insacinate si apoi mamici!!
Pentru fetele care o stiu am primit un mesaj de la Danutza, este bine in tara a facut inseminare si asteapta acum sa vada rezultatele , daca nu iese luna care vine urmeaza sa faca IVF.
Cam asta este va pupic pe toate si numai bine!!
Cami 9+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos
GeorgianaI spune:
Buna dimineata dragutele mele aspirante optmiste!
Sa aveti o zi cat mai placuta!
Betty, tin pumnii pentru maine, dar io stiu de pe acum ca totul e OK, adica e cu OKi.
Arditza, ce mai zici mama? sa nu ne uiti si mai scrii si tu cand ai timp.
Gogosarel, suvite, ai? Misto.
Si io am fost joia trecuta, m-am vopsit, sunt blonda si sunt super incantata de culoarea care mi-a iesit.
Ancuta Wish, ce mai faci? Sper ca este totul OK.
Dandanutza, unde ai8 disparut?
MirelaV?
Laurici cu burtici, ce faci mamico? Sa stai cuminte, ca sa se aseze BB bine de tot acolo.
Vale?
Hai, ca iar fac oprezenta.
Va
pe toate si pe mai tarziu!
MirelaV spune:
buna dimineata fete frumoase!
Georgiana, aici sunt...va urmaresc din umbra...dar n-am ce sa va zic. ![]()

sa aveti o zi minunata!
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
gogosar spune:
Buna dimineata fetele.
Azi ma simt un picut mai bine.De ieri am inceput sa fac polidin.10 zile ma voi gauri in poponet.Am impresia ca am si o racela draguta.
Va pupic si vb mai tarziu.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”