Aspirante optimiste (158)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

gogosar, las' k polidinul poate face mult bine poate la tine functioneaza!

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata frumoaselor! Dupa cum vedeti nu vreau sa plec de la voi si ma rog in fiecare zi sa se-mplineasca si visele voastre cat mai repede.

Gergic frumos, aici sunt!!! Sunt bine si cuminte, astept cu sufletul la gura sa treaca saptamana asta ca sa ajung si eu la echo. Acum ar fi prea devreme, abea maine implinesc 5 saptamani de la UM. Nu prea am sanii umflati dar stari de greata sunt prezente in fiecare zi.

In rest totul bine, va pupic pe toate si sper sa nu ma gonitzi de la voi!!!

4+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Laurici cu burtici, cum sa te gonim mama? Mai stai pe la noi, asa gravidoasa, ca poate se ia si la noi.

Pupici pe burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Mirela, polidin am mai facut, dar de prins....la alti.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Gogosarel, ma alatur tie, in legatura cu polidinul, adica intepat eu si rezultate la altii.

Pupici.

Mergi la inceput

Fetele, ma gandesc ca proasta cum o sa ajung eu la echo cu piciorul meu si cu cadrul?

Cred ca o sa fiu de rasul lumii

Ref la polidin sunt pareri pro si contra: din cate stiu eu este foarte bun daca se face din prima zi a CM cate 2 o data, 5 zile.

4+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici

Mergi la inceput

Laurici, nu o sa fii de rasul lumii, o sa fii cea mai tare din parcare!
Asta sa fie baiul. Gasesti pe cineva care sa te ajute, faci orice, ca sa te duci sa vezi de Bbeica.

Pupici.

Mergi la inceput

Georgicule ajutoare am dar vreau sa spun cum o sa se uite lumea la mine, adica si schioapa si gravidoasa?!?

dar unde sunt toate fetele???

-Theodore Roosevelt
laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Laurici, asa am inceput si eu sa il fac. De iri din prima zi a CM, dar mie mi s-a spus sa fac 10 zile.Si asa o sa fac.Vai de fundul meu....

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

buna fetele, ma simt mai bine!!!!
macar pot sa respir si nu-mi mai curge nasu'. sper ca pana maine sa fiu ca noua si vineri sa nu ma mai gandesc la raceala.
bety, am emotii pentru maine. iti tin pumnii!
pupicei!!!

mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.

Mergi la inceput