Aspirante optimiste (158)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Trec si eu sa vca salut si sa va pe toate. Diseara am programare la doctor. Am ceva emotii, pentru ca sper ca acest doctor sa imi zica ca nu e asa grava problema mea. Am tot citit ieri despre ovare polichistice so sindromul ovarelor polichistice. Eu sincer nu stiu ce am.....De cateva zile ma simt foarte balonata si ma doare burtica, ma gandesc ca sunt ovarele din ce in ce mai inflamate...Ooff, nu mai trece timpul odata, sa ajung la doctor.
Laurici io mazarica ta! Multa sanatate si te asteptma cu vesti dupa echo!
Betty, dupa cum vezi, noi suntem mai nerabdatoare ca tine!
pentru toata lumea!

Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Floricika si eu fata frumoasa si tin pumnii la dr.

gogosarel, e bine si asa! mie mi-a facut foarte bine si am facut 2 cure de genul asta. Hai succes!!!

4+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

pup si eu fetele..
floricika tin si eu pumnii..mult noroc..
laurici lasa mama ca tot frumoasa ramai si sa-mi spui mie daca rade cineva de tine ca-l bat..
gogosar multa sanatate..

apropo...
am si eu de facut analizele: ureeplasma.micoplasma si listeria..pe la mine nu prea au auzit de ele asa ca as vrea sa le fac la Bucuresti..
ma ajutati cu un laborator bun...va rog..
va pupic pe toate

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Salutare!!!
Nu am mai intrat pe DC, timpul nu mi-a permis si imi era doooor de voi!
Eu nu am noutati de nici un fel astept sa merg la doctor abia peste 2 saptamani.
Nici la mine polidinul nu a avut nici un efect si l-am facut la menstruatie

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Salutare tuturor,

Liana, analizele le poti face la Institutul Cantacuzino, Centrul de tratament Babes, Medsana, unde vrei tu.
Eu una ma facut si la Babes si la Medsana, am fost multumita de cei de la Babes, dar am facut si la un al centru, nu am auzit ca fetele sa mentioneze numele lui de care tot asa am fost f multumita.Acum am de facut la Sandor cateva analize.
Dr ti-a dat sa faci si analiza pe chlamydia?Daca nu, cere tu sa ti se faca, dar di secretie.

Bafta multa.

o tuturor

ps: vale raspunde la tel, ca vreau sa vb ceva cu tine

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Liana, sar'na pui pentru mana de ajutor dar cred ca nici bau-bau nu o sa se uite la mine. Mai ales ca ma duc la spital.
pentru analize:
Centrul de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes"
Sos. Mihai Bravu nr. 281, sector III, Bucuresti
Telefon : 317.95.03 ; 317.95.04 ; 317.95.05 ; Mobil : 0788.201.790 ; Fax : 317.95.02

Telefon urgente : 9609
Orar : 0 - 24

Mijloace de transport :

tramvai 17, 34 - statia "Gh. Patrascu" ;
autobuze : 135, 331 - statia "Gh. Patrascu";
metrou - statia "Piata Muncii".

4+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici

Mergi la inceput