Aspirante optimiste (158)
Raspunsuri - Pagina 10
Sorina7 spune:
Hola fetelor !
azi sunt cu moralul bun, dau si la altii, asa ca ... cereti si vi se va da ! 
Laurici cu bebici, ce mai faci draguto ? cand ai un pic de timp si chef, dai si la fata te rog un PM cu amanunte de operatie (clasica, laparo, ai avut si cu meniscul, doar ligamentele, etc) asa ca la o colega de suferinta in ale genunchiului ? 
Arditutz, am un dor de tine de numa' ! Ce mai faci ?
Am niste pupaturi de dat, am ramas datoare si stiu ele de ce, si anume pentru Relya, TMihaela, Thea, Flori76, Utocatalina, Asi, Anca W, Georgiana, Vale, Gogosarel, Danangie si bineinteles pentru toate pe care nu le-am amintit si pentru cele noi pe care nu le-am intampinat cum se cuvine. 

Si acum un sfat pentru Floricika : eu in locul tau as cere inca o parere, pentru ca exact la fel am auzit de Orgametril: invechit, americanii nu il mai folosesc, si in plus am un fir in barba care imi aminteste in mod neplacut de el. Am luat 3 luni dar daca stiam atunci ce si cum, nu as fi luat. Bineinteles parerea doctorului conteaza, dar la chestii care sunt contestabile, mai cere o parere si de la un alt doctor.
Fetelor, de Fanta mai stiti ceva ?
tuturor !
Sorina
lauricipani spune:
Buna dimineata fetelor,
Sorina, eu am avut ruptura de ligament incrucisat si ruptura de menisc. Ce mi-a facut dr. in Grecia Dumnezeu stie cert este ca operatia nu a reusit acolo. Acum am facut ligamentoplastie adica: s-a luat grefa de ligament si s-a creat ligamentul incrucisat si din cate am intzeles mi-a curatat si meniscul care era zdrentzuit de jur imprejur. Mi-a bagat 2 suruburi bioresorbabile si am o taietura de aprox 14 cm. Cert este ca nu am voie sa calc pe el 6 saptamani si fac zilnic exercitii de indoire si ridicare si masaj.
E cam nasol sa nu calc in el ca merg cu cadrul. Intr-un fel este mai bine ca trebuie sa stau in pat, am grija de burticutza acum.
Pup toate frumoasele si mai scriu ca am un vizitator inopinant acum!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
floricika spune:
Sorina7
Exact asta am facut, mi-am facut programare pentru miercuri seara. Joi ar trebui sa incep orgametrilul, dar eu nici nu l-am cumparat
Sa inteleg ca ai avut si tu ovare polichistice? S-a rezolvat problema? Si daca da....cum si in cat timp?
Eu sotului nu prea i-am dat amanunte deocamdata, pentru ca nu vreau sa il stresez si pe el. Si saracu aseara vorbea despre cum o sa facem, ca trebuie sa nasc in apa, sa nu se supere dr ginecoloc ca nu ma asista el....ooofff....
Nunta
valentinag spune:
Ioana,se face dimineata inainte de a minca si am dat vreo 300000.
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
Liana30 spune:
Buna fetelor si bine v-am regasit!
am fost la Buc la doctorita Moisa duminica...a fost o intamplare ca am gasit-o la cabinet dar ce a fost cel mai frumos...m-a primit super bine nici nu ma asteptam la asa ceva ...ESTE O DC MINUNATA...mi-a placut tare mult...nu am cuvinte sa descriu cat de bine s-a purtat cu mine si cat de mult am stat la discutii..
de fapt eu hotarasem sa merg la dansa dar sotul meu ---cu ajutorul unor prieteni m-au programat la dc.Ranga ...am fost foarte suparata pt ca nu vroiam sa merg dar pt a nu supara pe cei din jur am mers..pana sa plec am intrebat pe forum cate ceva despre acea doctorita si nimeni nu mi-a spus un lucru frumos despre ea ...dar am mers totusi ...si... a...a fost GROAZNIC...PERICOL PUBLIC este dc.Ranga...
nu va pot spune cum s-a purtat..am sa deschid un subiect cu aceasta dc..sa vada toata lumea ce fel de om este...am plecat plangand de acolo si dezamagita total...
avand tel. de la cab dc.Moisa am incercat sa sun si mi-a raspuns chiar dansa...nu mi-a venit sa cred ce noroc aveam..m-a chemat a doua zi adica duminica ..am vorbit..m-a vazut si gata...
mi-a dat sa mai fac cateva analize si de luna viitoare trecem la treaba..sunt o fericita nici nu-mi vine sa cred cat noroc am avut..
in primul rand vreau sa va multumesc voua tuturor pentru ca prin voi am aflat de dansa si prin voi am avut si nr...
VA MULTUMESC DIN SUFLET..
sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea...dar sunt atat de fericita si vroiam sa impart aceasta fericire si cu voi..
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
laurici felicitari

vale ma bucur ca ai reusit cu net-ul..
simo mergem inainte...
stefaniaro bine ai venit

Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Sorina7 spune:
Laurici, mersi mult
...sa te faci bine si burticoasa !
Floricica, mie mi-a prescris atunci fiindca aveam un chistulet si i se parea un ovar inflamat...la alt doctor nu s-a vazut asa ceva...nu stiu care a fost adevarul, oricum am schimbat doctorii.
mishi spune:
buna fetelor! nici nu va imaginati ce bine e sa aflu despre voi. parca imi revin din raceala cand va "vad" pe aici. daca m-ati auzi vorbind...parca am un cleste de rufe prins de nas. de azi voi incerca s-o las mai moale cu aspirina, ca doar se apropie ziua de ET. mananc lamaile ca pe portocala.
laurici, s-a ridicat parul pe mine cand am citit de ligamente, operatii...iti urez insanatosire grabnica si un intarziat FELICITARI!!! nu am mai intrat de mult pe net si eram cam in urma cu vestile.
restul fetelor, va pup si va multumesc de incurajari, sunt cu ochii pe voi.
valentina,multam de telefon!!!
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.
gogosar spune:
Fetelor, m-au napadit uratii.
Si nu au venit asa oricum, au venit cu niste dureri cumplite si cu niste cheaguri......
Imi vine sa plang de durere.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”