M-am hotarat ...... adoptie (22)
Raspunsuri - Pagina 15
urziceanu spune:
Silvia..cutremurator caz.Sunt de acord cu tine.Nu stiu ce consiliere se mai face cu mamele care-si abandoneaza copii.E clar ca daca au avut primul gand sa-i abandoneze,viata micutilor alaturi de ele nu va fi nici pe departe o solutie.Cred ca legea asta noua nu urmareste interesul copilului,care trebuie sa se dezvolte intr-o familie inca din primele zile de viata.Copilul este traumatizat inca de la nastere pentru ca este abandonat de mama si apoi tarat la maternali care mai au in ingrijire si proprii copii.Consider ca nu primesc suficienta afectiune si ca ar trebui ca familiile adoptive sa -i adopte chiar la putin timp dupa nastere daca naturala si familia sunt de acord.Asta este.Nu suntem noi cei care facem legile.
INA......ce mare s-a facut bebelusul tau.Cat are acuma?Sa dea Dumnezeu sa creasca mare,sanatos si sa va bucurati alaturi de el.
Eu..mai astept.Sper ca in curand sa va pot da o veste buna......sper.
corina urziceanu
inapopescu spune:
Andrei are acum 3 luni si o saptamina, este un bb super haios si vioi, cam maricel... , este de fapt visul meu de cind sint mica, este tot ce mi-am dorit de la viata si sper ca toate fetele care cauta bbci sa-si implineasca visul.
Pupici
http://community.webshots.com/user/inapopescu
silvia_112 spune:
Ina frumos baiat ai,sa-ti traiasca si sa te bucuri de el.
Dar cate kg are,pare destul de maricel.?
Inca o data sa-ti traiasca,si sa va aduca numai bucurii!
Pupici la mamici si bebici!
galinarodica spune:
Fetelor din Bucuresti haideti mai sa ne intalnim si noi. Pai daca ardelencele au reusit sa se intalneasca ce noi nu suntem in stare? Mai stam de vorba, mai punem tara la cale si poate ne hotaram cu toate facem un ONG si vedem ce se poate face pentru micuti, fie ca noi gasim au ba bbu. Ce ziceti?
2Na spune:
Buna fetelor.
Incredibil dar adevarat si trist.Este revoltator faptul ca cei de la Protectia copilului lasa sa se intample asa ceva. Ei sunt pentru binele copilului (cel putin asa spun)si de aceea ne fac noua atatea controale si ne cerceteaza, pentru ca nu cumva sa ajunga copilul in astfel de familii, dar de fapt ei nu controleaza acolo unde trebuie, la familii ca aceea a fetitei decedate. Parerea mea este ca daca nu s-ar pleca de la faptul ca sunt parinti naturali ( cu drepturi dar fara obligatii sau responsabilitati) si ca indiferent cum ar fi ei, copilul trebuie integrat in respectiva famile (buna sau rea) si i-ar verifica si pe ei, si ar constata ca, copilul nu este dorit, ei sunt niste betivi sau traiesc in conditii mizere, ar trebui decazuti din drepturile parintesti fara discutie, iar copilul automat incredintat spre adoptie, abia atunci nu ar mai fi atatia copii care sa traiasca asemenea drame. Imi pare nespus de rau pentru ea si pentru multi altii care sufera din cauza acestor parinti. Sunt atatea familii care abia asteapta sa schimbe viata acestor ingerasi. Dar asa este viata. De multe ori m-am intrebat de ce oare Dumnezeu le da copii celor care nu ii vor si eu ca imi doresc atat de mult nu pot avea?
Va pup si va multumesc ca existati.
p.s. Felicitari boo_boo pentru atestat.
anaisanais spune:
buna idee, aceasta cu ''schimbul de experienta''!
de mare acord cu ea! Galinarodica, preiei initiativa?
astept cu nerabdare!
silvia_112 spune:
Buna fetelor!
O idee buna sa ne intilnim,eu am mai propus o data ,dar nimic.Eu stau in sect. 3 hai sa vedem cine mai sta in 3 si poate ne vedem...si chiar daca nu locuim aproape totusi poate ne vedem..ce ziceti?.
Astept vesti si propuneri de la voi>
Pipici la mamici si bebeici!
anaisanais spune:
aproape ca nu mai poti sa citesti un ziar sau sa te uiti la o emisiune de stiri, fara sa vezi/auzi/citesti astfel de ''informari'', in fapt, cazuri cutremuratoare. Am intrebat-o pe psiholoaga de la DPC care este rolul''integrarii unui copil in familia naturala'', daca mama lui l-a lasat. Stiti ce mi-a raspuns: femeile au depresie post-partum si de aceea isi abandoneaza copiii. Ca sa vezi, hal de raspuns! Inseamna, daca este sa ne luam dupa numarul copiilor abandonati, ca majoritatea femeilor Romaniei sunt bolnave, depresive.... Si eu am nascut si nu-mi aduc aminte sa fi vrut vreo secunda sa-mi las copilul la maternitate, desi era primul copil si nascut la 8 luni.... de fapt nimeni nu vrea(sau nu poate) sa priceapa ca legea este stramba: cum sa integrezi un copil nedorit, fie si intr-o familie''extinsa''? E foarte adevarat ca unui copil ii este cel mai bine langa mama lui, cu o conditie: femeia care l-a adus pe lume sa vrea sa fie mama, nu element reproducator al speciei umane!!!!Va rog sa ma scuzati pentru virulenta exprimarii, dar am senzatia ca singurii care sunt interesati de aceasta lege suntem noi, cei care chiar vrem copilasi!!Nu stiu cum poti sa integrezi un copil in familia lui naturala, care se compune dintr-o mama producatoare de copii pe sistemul''lucrul bun la noua luni'' si un tata care intre reprizele de baut bate copilul pana il baga in spital? Poate imi spune si mie cineva cum sa integrezi un copil nascut si pus EFECTIV intr-o punga de plastic, pe care mama lui declara ca il ia acasa numai ca sa nu mearga la inchisoare? Asta o fi depresia post partum, Dumnezeu stie, si s-o manifesta si la mame si la tati!!!!!
galinarodica spune:
Da fetelor preiau initiativa cu intalnitul. nr meu de tel e 0720458920. E inca frumos afara hai sa ne vedem in parc la Tineretului sambata dupa amiaza ce ziceti?
Cat despre depresie e o gogorita ca pe vremea lui Ceausescuisi ascund neputinta si greselile si incompetenta in spatele unor cuvinte. Aceasta depresie de f scurta durata si e treaba medicilor de la maternitate sa o trateze sa o previna. Cea care fuge dupa 2 ore de la nastere e defecta ea de la Dumnezeu. Depresia post natala se manifesta doar prin ingrijoarea majora ca nu e in stare sa-l cresca pe micut, ca nu are laptele suficient de bum, ca nu o mai iubeste sotul etc, dar in general nu se manifesta prin dorinta de a-l abandona pe bb. Si chiar asa depresia sta nu tine luni de zile... Ori ele se intorc doar eventual sa-l ia ca sa traiasca din alocatie si asta dupa lini si luni de zile. De ce sa incerci sa convingi un om sa ia copilul acasa cand el ti-a spus ca nu-l vrea? Fiindca e clar ca chiar daca accepta nu se va ingriji de el si-l va percepe ca pe o povara si atunci cum sa cesca drept micutul? va ajunge in scolile de corectie, pe strada si mai apoi in puscarie. Pe noi astia care vrem sa-i adoptam ne cauta si-n .....sa vada daca nu avem vreo ruda indepartata cu probleme dar pe cei naturali nu ii analizeaza nimeni daca sunt in stare si au probitatea morala sa-i creasca....asteapta sa-i maltrateze pe micuti, sa-i tina nemancati pana se imbolnavesc si abia dupa aia iau masuri..
asi spune:
Clujencele sambata la 11.30 in parcul mare la fantana va convine?
la toate
Familia mea
Razvan