M-am hotarat ...... adoptie (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

patri, tot aici am aparut si in urma cu ceva timp, dar, pentru ca nu am avut timp in ultimele 2 saptamani, nu am mai intrat in forum....am alergat la atat de multe usi,incat nu stiu de unde mai suntem, eu si ''soselul'' meu! Iti tin pumnii, sa dea Dumnezeu numai bine!

Cat despre adoptii.... nu stiu cine face legile, cu siguranta vreun cretin care nu face decat sa traduca( si dupa ureche, probabil) vreun act din Europa... Cand am auzit-o pe psiholoaga despre ''interesul copilului'', ca doar legea asa spune, nu?, mi-a venit sa ma dau cu capul de toti peretii: care interes, cand mama lui il lasa ca pe o punga de gunoi? Asta este lumea in care traim!
Asta, pe de o parte, ca, pe de alta parte, maternitatile sunt pline de bebelusi abandonati si care nu pot fi''adoptabili'', pentru ca mama nu vrea ea, prefera sa-l lase pe strada, atunci cand creste, decat sa-l lase pentru adoptie.....Ce mai, o tragedie intreaga!
Ii spuneam sotului meu ca, daca as avea putere, as face ca fiecare femeie care isi abandoneaza copilul sa simta ce-am simtit eu, cand mi-am pierdut copilul( Doamne, nu ma intelegeti gresit, nu chiar sa traiasca sa-si ingroape copilul, ci inima ei sa simta EXACT ce-am simtit noi, ca parinti atunci!), poate ca simtind ce am simtit noi ori de cate ori se gandeste la abandon, n-o sa mai lase copilul ca pe sosetele purtate si rupte, adica n-o sa-l mai arunce de la ea...
Imi cer scuze, dar am adunat atata obida, ca uneori ma mir de unde mai pot sa lupt, dar, probabil ca zodia mea nu ma lasa la pamant...
Imi cer scuze, m-am descarcat aici, iar voi, partenerele de discutii nu sunteti datoare sa ma suportati...promit sa fiu optimista de peste 5 minute!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Madalina, nici nu vreau sa ma gandesc ce as fi simtit eu in locul tau, cred ca as fi inebunit, dar poate ca Dumnezeu are grija sa ne dea cat putem duce! Si suntem mai rezistenti decat credem! cat despre lege, fetelor, am inteles ca ne-am aliniat la cerintele europene si americane, si asta e, eu as vrea sa fie mai maleabili cei care o aplica, sa vada ce s-a intamplat in primul an si sa reactioneze...desi am senzatia ca nimic nu se misca, si bietii copii stau si asteapta, si noi la fel!
Clujencelor, abia astept sa ne intalnim! Sambata mi-ar conveni, eventual sa iesim in parcul mare la plimbare, Asi cu Razvan si eu poate reusesc sa-l aduc pe Luci, baietelul de 3 ani care e un scump si mi-ar place sa-si gaseasca mamica!Eventual spuneti si voi ce credeti!
Stie cineva nr de la dpc Prahova? As vrea sa-mi depun atestatul acolo! Sau alte nr de la dpcuri in tara?
pipici

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

quote:
Originally posted by galinarodica

Patri draga cred ca esti in aceeasi situatie cu mine...E greu sa infiezi azi un bebeu, mai ales sub 1 an si asta doar din cauza unei legi idioate. Am mai scris eu pe la celelalte capitole ce si cum. Oricum cred inca ca ar trebui (scuze pt cacofonie) sa ne organizam si sa gasim si psohologi, si medici care sa ne sprijine si chiar ceva femei din parlament. Cred ca Mona Musca si tipa aia de la PD care a fost Ministrul transporturilor si care si ea a adoptat un copil si Simona Marinescu cred ca ne-ar putea da o mana de ajutor sa schimbam naibi legea asta idioata.

Buna! Intru aproape zilnic, citesc pe furate, iar cu scrisul stau si mai rau. Dar macar acum am o scuza. Stati ca uit ce vroiam sa spun:
1 - pe vremea cand asteptam sa iasa soarele si pe strada noastra, cand m-am mai lovit de absurditatea acestei legi "in interesul copilului" si mie mi-a trecut prin minte ideea de a incerca sa indrepti ceva cu ajutorul Ancai Boagiu. N-o cunosc, n-am auzit prea multe despre ea, dar ma gandeam ca ar putea intelege. Nu stiu daca si ajuta...
2 - pentru fetele care asteptati acum BBL - suna ciudat, sunt cuvinte in care in anumite momente eu nu am mai crezut, dar in final asa a fost: ce-i al vostru e pus deoparte. Am asteptat mai bine de un an de cand ne-am hotarat la bebel si 10 luni din momentul in care am luat atestatul. Poate sunt paranoica, dar ma gandesc ca zgatia aia mica din dormitor a fost conceputa ca sa fie a noastra. Nu pot sa va descriu cum e acum. Pot spune ca fiecare clipa de asteptare ne-a fost rasplatita inzecit si ca NU AS FI VRUT ALT COPIL!!!! Ea este copilul nostru si am stiut din momentul in care i-am aflat povestea. Asa ca nu disperati, copilul vostru exista undeva si asteapta sa-l gasiti sau inca e pe drum. Totul e sa nu va pierdeti speranta. Va spune cineva care aproape si-o pierduse.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

La ce legi americane ne-am aliniat noi ? La americani poti gasi o mama ce doreste sa dea copilul spre adoptie , sa faci cu ea un contract prin care te obligi sa suporti anumite cheltuieli pe parcursul sarcinii si primesti copilul imediat dupa nastere !!! Astea sunt legile americane la care zicem noi ca ne-am aliniat ?
Iar in Europa legile sunt asa pentru ca in general copiii ,,nedoriti " sunt mici accidente , acolo vorbim de un alt nivel economic . Aici toate problemele de la situatia materiala pleaca , se pot chinui ei sa reintegreze un copil in familia largita cand ei nu pot sa traiasca de azi pe maine . Il tin acolo o perioada , atat timp cat primesc aumite avanataje materiale , dupa care vor ajunge pe strazi .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=e4c8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Fetelor, a fost careva din voi cu bb la spitalul Budimex? Ca mie mi-a dat Dr trimitere acolo la ortopedie ca are cutele de pe fund asimetrice su nu stiu care e treaba pe acolo...cind sa merge, dimineata? oare trebuie programare?

http://community.webshots.com/user/inapopescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

Ina, poti merge direct la camera de garda. Eu am fost foarte multumita, am avut de-a face cu medicii de acolo si pot sa-ti spun ca nu sunt atat de ''formalisti'', ca medicii din alte spitale de pediatrie... du-te direct la camera de garda, oricand ai timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by patri

Clujencelor, abia astept sa ne intalnim! Sambata mi-ar conveni, eventual sa iesim in parcul mare la plimbare, Asi cu Razvan si eu poate reusesc sa-l aduc pe Luci, baietelul de 3 ani care e un scump si mi-ar place sa-si gaseasca mamica!Eventual spuneti si voi ce credeti!

patri

Eu sunt pentru!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

ok clujencele. stabiliti data/ora/locul si anuntati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo__boo spune:

Buna fetelor!
Ce mi-as dori sa fiu si eu mai aproape de Cluj sa pot veni la intalnirea voastra ...
Dar cred ca si noi fetele din Bucuresti am putea organiza o astfel de intalnire, bineinteles in functie de timpul si programul fiecareia.

Si apropo... sa ma treceti si pe mine cu atestat din 24.10.2005!

Va pup si multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Fetelor cititi aici...nu-mi vine sa cred ce se intimpla...
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60449
oare nimeni nu vede aceste mesaje,oare cui ai pasa de acesti copii????
Cand m-am hotarit sa adopt un copil si am spus ca vreau un bebelus toata lumea m-a dezamagit spunandu-mi ca nu am nici o sansa sa iau un bebelus asa mic,ptr. ca trebuie mai intai reintegrat in familia naturala,...pai ce fel de reintegrare fac..asa ca sa moara din nepasarea unor femei care fac copii doar din ..nici nu stiu de ce fac...
Oricum subiectul acesta m-a enervat teribil de mult.Va las acum sa cititi si voi si sa vedeti ce legi avem in aceasta tara.
Pupici la mamici si bebici!

Mergi la inceput