FIV 44

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Monica Elena multumesc de raspuns. Parca mai incep sa sper din nou, acum ca mi-ai scris cum a fost si la tine, ca se poate si cu mai putini foliculi.
Monica Elena si Lachi va multumesc mult de tot la amandoua de incurajari, m-am suparat tare azi cand am vazut ca nu e bine. De cand am ajuns acasa de la lucru tot . E mai bine acum ca am vorbit cu voi, putin m-am mai linistit. Multumesc si .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Crinutza, pentru prima echo eu zic ca stai foarte bine! Nu conteaza numarul, ci calitatea lor IN FINAL! La mine dupa prima echo aveam 13 foliculi, nu mai stiu dimensiunile, dar sigur nu erau toti intre 10-13mm ... in final mi-au extras 23 foliculi (fara sa fi fost hiperstimulare), insa am obtinut doar 7 embrioni din acestia ... toti ghinionisti! Prietenei mele i-au extras 10 foliculi, din care a obtinut tot 7 embrioni, din care unul a fost norocos .. deci nu numarul conteaza, ci calitatea si, mai ales sansa ... si nu in ultimul rand atitudinea pozitiva, asa ca nu te stresa si lasa-i pe doctori si pe medicamente sa-si faca treaba lor, caci a ta este sa fii foarte optimista!
BAFTA MAXIMA!

Mergi la inceput

Mishi multumesc mult de incurajare. Imi pare rau ca ai facut hiperstimulare si ca ai trecut prin asa ceva. De as avea si eu cativa embrioni macar. Multumesc ca mi-ai povestit intamplarea cu colega ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Crinuta vrei sa ma supar pe tine?Ce inseamana asta?Ai raspuns fff. bine la tratament.Stii bine ca nu asta conteaza.Un embrion daca ai si daca vrea Dumnezeu sa se prinda se prinde la fel cum poti sa-ti pui 6 si sa nu se prinda nici unul.Lasa ca o sa fie bine o sa vezi.Stii ca doar de unul avem nevoie sa se prinda,unul mic si bun.Oricum eu zic ca de aia te monitorizeaza ca sa poata face ceva dr.,nu?Te pupic si te rog mult nu te mai necajii,ca are dreptate Mishi decat sa faci hiperstimulare.......;mai bine asa ca tine ca e f. bine.
Pupici tuturor.

cecilia

Mergi la inceput

Nounou multumesc. Asa e, conteaza si calitatea ovocitelor si multe altele, si nu in ultimul rand sansa. Am sa incerc sa ma gandesc ca va fi oricum cum vrea Dumnezeu.
Mie mi s-a parut ca dr. nu era prea multumit de cati foliculi au iesit, de aceea m-am stresat. Oricum, acum nu mai am ce face.

Mergi la inceput

Cecilia ti-am trimis e-mail. Sper sa fie bine in final. Am inteles ca totusi voi ramane cam cu tot atatia foliculi. Numai de s-ar termina cu bine.

Va pup pe toate, trebuie sa plec undeva in interes de servici, numai de asta nu am chef acum. Sper sa nu ma apuce plansul pe unde merg.

Mergi la inceput

Crinuta hai ca m-ai suparat rau cu plansul asta.Daca vad ca n-o scot nicicum la capat cu tine,hai sa-ti zic ce mi-a zis mie sotul meu:ca daca vreau bebe trebuie sa fiu PUTERNICA ca o MAMICA trebuie sa fie PUTERNICA pt. puiul ei in orice moment.Asa ca realizand cata dreptate are m-am adunat si am zis ca are dreptate si ca Trebuie sa rezist pana la final chiar daca e greu.Caci stiu ca e usor de zis si greu de facut,dar e NECESAR.Te pupic dulce si nu plange pe unde te duci si fi o viitoare MAMICA PUTERNICA, da?

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Crinuta,capul sus!O sa fie bine,ai sa vezi!

Cecilia,multa dreptate are sotul tau .Te pup si multa bafta si tie!

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Flori pupici si multa bafta si tie.
Crinuta ti-am raspuns la email.
Dodo nu ne mai zici nimic?
tuturor fetelor.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Crinuta, nu fii suparata, n-ai de ce sa te grabesti cu concluziile! Nici n-ai terminat tratamentul inca! eu zic c-o sa fie bine! trebuie sa fii optimista pana la capat! conteaza foarte mult starea ta psihica! Iti tin pumnii sa aiba o gramda de unde alege doctorii la ET !!

Succes in continuare tuturor fetelor care sunt in tratament!!

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput