FIV 44

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Adelia stai linistita ca esti pe maini bune cu doamna Protopopescu si cu prolactina si eu am probleme dar iei med. si gata mergi inainte cu FIV-ul.Stai relax ca stie ea ce sa-ti dea sa iasa totul bine.Daca Dumnezeu vrea sa fie bebe sa fi sigura ca si dr. face tot posibilul omenesc sa fie bebe.Asa ca cu credinta in Cel de Sus speram toate sa reusim sa fim mamici cat mai curand posibil.Multa bafta iti doresc ;

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Crinuta te pupic ti-am trimis email.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Fetelor,eu in februarie am venit in ro,pt ca,sora mea "isteata"mi-a spus sa vin in ro ca are ea un docto bun.Asa am si facut,mi-am facut repede bagajul si a doua zi am luat primul avion spre ro.Unde credeti ca m-a dus?La Ancar cel tanar.Ma ducea la toti doctorii.El era un fel de "intermediar" si nici macar nu ma consultat si el ca un doctor fiind.Ma ducea la toti doctorii din spitalul Polizu.Sa vada ce pare au doctorii,de ce nu raman eu gravida?Cand am plecat,i-a dat sotului meu un tratament naturis pe care eu l-am cumparat dar al meu sot fiind mai "istet"ca toti,nu a avut buna voiinta macar sa-l inghita.Asta e.Pentru asta v-am intrebat de Ancar cel tannar,pt ca el mi-a spus sa vin in ro si sa fac FIV cu el.Dar daca el nu a facut niciodata fiv,cum vrea sa-mi faca mie FIV?vrea sa faca experiente pe mine?nu mai inteleg nimic.CRINUTA,nu mai fi stresata te rog mult de tot.Eu cand am facut primul FIV,am fost asa de pasiva ca parca nici nu faceam FIV.Incearca sa iesi cu prietenii,incearca sa nu stai prea mult in casa,asa nu ai timp sa te gandesti.Vino acasa doar cand ai sa somn.La mine sigur va fi cam greu acum,deoarece stau acasa,a primul FIV munceam f mult si nu avem timp sa ma gandesc la nimic.TU incearca sa nu stai singura si ai sa vezi ca nu te mai gandesti asa mult.Relaxeaza-te si totul va fi bine.Iti doresc multa bafta.Va pupic!!!!!!!!Si sa aud de cat mai multe,asa imi dati si mie mai mult curaj.PE CURAND!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Asi de ar fi asa cum zici tu! Multumim.
Monica Elena un pentru tine si "globuletul" tau.
Lucia multumesc de incurajare si de sfat. Din pacate de luni va fi si mai greu pentru ca trebuie sa intru in concediu, nu pot sa mai intarziu la lucru pentru eco, punctie si ET. Si dupa ET am inteles ca totusi e mai bine sa stau acasa. Iti doresc succes si bafta!
Cecilia multumesc, ti-am trimis e-mail.
Lachi de ce nu mai treci pe aici?

Fetelor, desi stiu ca s-a mai scris ce vreau sa va cer, va rog daca e cineva care stie, imi puteti scrie numarul de telefon de la farmacia 2NA? Am inteles ca acolo au Gonal F tot timpul.

Mergi la inceput

Fetelor,ce sti de aspirina in timpul FIV-lui?Am auzit ca este f buna.Dar as vrea sa fiu sigura ca asa e.voi stiti ceva?cCica se ia o aspirina in timp ce faci stimulare pt FIV.Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

fetelor, imi cer scuze ca nu am fost mai explicita, eram prea daramata astazi ca sa va povestesc tot. pentru fetele care nu stiu situatia mea o sa va reamintesc: am inceput FIV cu ICSI in martie de unde ...dupa toate cele...au ramas 6 embrioni din care mi-a transferat atunci 2 si au congelat 4. de ce am acceptat sa transfer doar 2? pai cica aveam sanse foarte mari sa se prinda, chiar amandoi considerand varsta mea si faptul ca facem FIV din "cauze" masculine. prima incercare - esuata. am asteptat SAPTE luni sa-mi revin. organismul s-a refacut, totul decurgea ca la carte, ma simteam intr-o forma desavarsita, motiv pentru care am decis, impreuna cu dr. sa mergem pe ciclu natural. cum in ziua 13 aveam un folicul de 20 si endometru de 10, mi s-a spus sa fac un pregnyl atunci si din ziua 15-a sa iau utrogestan 4/zi. din toate aspectele, azi eram pregatita de marea lovitura , al 2-lea TE. SURPRIZA: LA DECONGELARE - NIMIC. i-am vazut cu ochii mei pe monitor, nu-mi venea sa cred, refuzam sa cred.
bineinteles ca am intrebat cum se poate sa nu reziste chiar nici unul. am fost informata ca la decongelare nu rezista toti, ma asteptam la sta , dar NICI MACAR UNUL? si mi s-a spus ca cei cu ICSI au sanse mai mici.
ce n-am inteles eu si ma macina tare de tot este de ce, Doamne iarta-ma, nu mi-au spus de la inceput, ca sa transfer mai multi. puneam 4 daca stiam, ca nu cred eu ca prindeau toti
mi-am luat bagajelul si am venit acasa.
tot astazi, mi-am luat inima in dinti si mi-am facut o programare pentru maine la 9 pentru ecografie sa o iau de la capat.
chiar trebuie sa mai astept alte luni daca nu am facut stimulare? oricum maine aflu ce si cum.
SFATUL MEU PENTRU CINE SE PREGATESTE DE FIV: transferati mai multi din prima, ca ce ramane...nu se stie.
noapte buna tuturor! sper sa dorm fara cosmaruri.

mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Mishi, ce ghinion! Offfff....
Sper sa fie bine pana la urma. Toate gandurile mele bune pentru tine si pentru toate cele va pregatiti de FIV sau asteptati rezultatul

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna fetele. Mishi,nu dispera. Imi pare rau de ce ti s-a intamplat, dar tre' sa ai putere s-o iei de la capat.
Ce vroiam sa va zic?Nu stiu daca va mai amintiti de mine.Eu am nevoie de FIV cu ovule donate( mi-a scos ovarele o nenorocita de doctorita).Am programare pe 2 noiembrie la Medsana(Denisa Protopopescu). Faza e ca mi-au zis sa duc eu o persoana pt. a-mi dona ovulele, si nu reusesc s-o prind pe d-na dr. sa-mi zica daca imi va folosi ovulele de la persoana adusa de mine sau le va schimba cu ale altei femei.Eu prefer sa mi le schumbe si sa nu stiu niciodata de la cine le am.
Stie cineva dintre voi ceva despre asta? Va rog mult daca stiti sau daca auziti ceva sa-mi spuneti, deoarece eu tre' sa vin din Spania in tara, si nu as vrea sa vin degeaba.
Va multumesc mult.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Aaa, sau la Med New Life, poate stie cineva daca se fac Fiv-uri cu ovule donate, si daca au banca de ovule.
Pupici.

Mihaela

Mergi la inceput

Mishi,imi pare nespus de rau pt tot ce ti s-a intamplat.si eu am facut un fiv anul trecut,dar mie din nefericire mi s-a dezvoltat decat un embrion din 16 ovucite"culese",si cum era de asteptat nu a prins un embrion.dupa cate am auzit eu,trebuie sa bagi mai multi embrioni, pt ca,se pierd si pe drum.Asta se intampla cand nu sti din`nainte ce ti se poate intampla.Si eu sunt asa de suparata deoarece doctorii nu mi-au explicat mare lucru.Vreau si eu sa o iei de la capat,cu un nou fiv.Eu iti doresc mult noroc la al doilea FIV.Mishi,am si eu o intrebare la tine,dar sa nu te superi.De ce nu schimbi doctorul de data asta?va pupic!!!!!!!

Mergi la inceput