FIV 44
Raspunsuri - Pagina 15
mishi spune:
va multumesc de incurajari!
lucia, nu ma supar eu asa repede, poti sa ma intrebi ce vrei. nu ma gandesc sa schimb dr pentru ca nu cred ca asta e cheia in cazul meu. macar acum stiu prin ce trebuie sa trec si pot eu sa decid, pe baza experientei acumulate, cat de tare sa fiu stimulata, cati embrioni sa rtansfer, sa congelez s.a.m.d.
nu am avut o a 2-a sansa si simt ca trebuie sa mai incerc o data. nu am garantia nici unui dr.
in romania nu sunt prea multi in care sa-ti pui baza.
haideti sa va zic ce am facut azi. am inteles ca ramane o enigma pentru toata lumea de ce nu a rezistat nici unul, cand ei erau de calitate foarte buna. se pare ca nu s-a mai intamplat pana acum la nimeni sau poate foarte rar. asa ca s-a ridicat un semn de intrebare.
prof. marinescu si dr. cocei s-au hoatarat sa adopte o alta strategie (tinand cont si de cererea mea de a obtine foliculi mai putini si sa transfer mai multi la primul TE) nu inainte de a face niste analize suplimentare. si cand credem ca am facut tot ce se poate face!!!
apropos, stie cineva ce e aia o histerograma (atentie, nu histerosalpingografie) ? si cat costa?
o sa refac clamydia, ureaplasma si mycroplasma luni dimineata la giulesti. mai stiti cat costa, ca am uitat?
daca imi ies analizele bine, ma inscriu in program inca de luna asta si in noiembrie va avea loc FIV.
sper sa mai intre cineva pe DC pana luni dimineta. va mai povestesc luni ce am facut.
pupici.
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.
ceciserban spune:
Mishi,Lucia sa stiti ca imi pare tare rau de nereusitele voastre,dar nu va mai chinuiti degeaba.Ganditi-va ca asa a vrut Dumnezeu.Probabil Dumnezeu stie mai bine decat noi cand e Momentul potrivit pt. fiecare.Ganditi-va la faptul ca unele fete au reusit cu un singur embrion si ca altele au pus 3-4 si nu au reusit sa se prinda nici unul.Asa ca in cazurile astea depindem de medic 25% iar 75% de Dumnezeu.Nu putem decat sa speram ca data urmatoare va fi cu noroc.Nu pot decat sa am ffffffffffff. multa admiratie pt. voi ca sunteti niste Luptatoare si ca nu va lasati si ca o luati de la capat.Eu daca nu reusesc acum o sa infiez un copil si gata,nu cred ca mai am puterea sa o iau de la capat.Va admir mult pt. curajul vostru si stiu ca intr-o zi veti reusi.Va pup dulce si multa bafta sa auzim cat mai curand de mamici cu burtici.
cecilia