FIV 44

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Dodo imi pare nespus de rau pt. ceea ce ai patit,caci stii ca si eu ma temeam de acelasi lucru,dupa Diphereline,caci la noi se face Diphereline in loc de Buserelin.Fetele m-au linistit spunandu-mi ca se paote punctiona acel chist,sub anestezie ca si la punctia pe care o vom face pt. recoltarea ovulelor.Deci eu zic sa nu renunti acum si sa faci ce-ti zice dr. ca el stie mai bine,mai ales ca odata aparute aceste chisturi trebuie "rezolvate",nu le poti lasa acolo pur si simplu ca-s periculoase.Poate ca menstruatia ajuta putin la curatarea de chisturi nu stiu dar si mie si Crinutei ne-a venit si am avut CM sau ce-o fi si pe perioada stimluarii,asa ca nu e nici o problema.Hai nu te lasa doborata de asta acum.O sa vezi ca o sa reusim tocmai pt. ca a fost un drum mai greu si trebuie sa ne astepte o recompensa la sfarsit.Eu nu sunt fff. priceputa la chestiile astea dar te rog eu nu te mai necajii,ca sigur acum o sa fi mai atent monitorizata si o sa fie bine pana la urma ai sa vezi.Pana la urmatoare eco o sa fuga chisturile alea uarate de acolo.
Te pupic dulce si sa stii ca suntem alaturi de tine.
"Cand Viata ne inchide o usa,Dumnezeu ne deschide intotdeauna o fereastra."

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

n-a mai fost nici un TE. embrionii nu au rezistat. cand pot s-o iau de la capat?.

mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Dodo ,Mishi imi pare rau dar nu disperati.Adunati-va puterile si treceti peste asta.Asa a fost sa fie.
Va veni si apa la moara voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

mishi imi pare tare rau. Eu stiu ca dupa 6 luni organismul se reface si poti incepe o noua stimulare.
dodo sa sti ca "pisicul" este f importanta. Se stie f clar ca dupa injectia de diphereline pot aparea chisturi care se punctioneaza de asta se si face ecografie inainte de inceperea stimularii. Intra pe siteul dr Tutunaru si citeste mai multe despre endometrioza, dar eu zic sa nu te sperii. Iti dau exemplul meu eu aveam o mandrete de endometrioza si uite ca embrionii s-au prins si Mihnea a venit pe lume sanatos si la termen. Endometrioza mea s-a dovedid a fi super nasoala atunci cand m-a deschis la cezariana. La mine operatia a durat aproape 2 ore si atunci a fost cel mai greu moment cand si dna dr a crezut ca nu poate ajunge la uter sa scoata copilul in timp util fiind sub anestezie generala eu(la anestezie generala copilul trebuie scos in 5 min de la deschidere)din cauza aderentelor de la o operatie veche si din cauza endometriozei care era super urata si cuprindea toate organele genitale(uter, trompe si ovare). Si uite asa a curata la mine aproape 2 ore dupa ce Mihnea a venit pe lume. Si refacerea mea a fost mai grea putin cam o luna dar am uitat tot pe cavant cand ma uit la comoara mea.Am uitat si anii de tratamente si statul la pat 9 luni absolut tot. Ii multumesc lui Dumnezeu ca s-a prins din prima si a venit pe lume sanatos. sincer nu stiu ce faceam daca nu se prindea cum nu stiu nici ce se alegea de mine daca pe parcursul celor 9 luni se intampla ca sarcina sa nu o pot duce la termen. Acum sotul meu imi spune ca de asta i-a fost cel mai frica sa nu pierd sarcina ptr ca clar eu nu mai eram om. Dar uite ca Dumnezeu a vrut sa fie Mihnea si Sf. Paraschiva apropo ca astazi e o zi sfanta. Eu am mers 3 ani la rand la moaste la Ias si in al patrulea an a aparut Mihnea. Se pare ca de asta nici nu ramaneam insarcinata. Asa ca uite ca se poate si cu endometrioza sa fi gravida si sa aduci pe lume un copil sanatos. Sa nu mai spun si de fibrom care a fost colacatar cu Mihne ain burtica si inca mai este acolo dar slava domnului a stagnat din crestere dupa primul trim de sarcina.

Si inca ceva fete dragi menogonul actioneaza pe parcursul unui an si pe langa faptul ca poate produce o minune si sarcian sa intervina normal pot sa apara si chisturi pe ovare.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Mishi,imi pare tare rau,iubita

Deja m-ai cam pus pe ganduri,pentru ca si noi avem in plan sa congelam in cazul in care rezulta mai multi embrioni.Si cum aici congelarea costa vreo 1000 euro...Oricum,sa ajung eu acolo(mai bine n-as ajunge,sa raman natural) si o sa vad eu ce fac in cazul in care is mai multi.

Pupici la fata si bafta multa(am vazut ca deja te-ai programat pt un nou FIV,nu?)

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Scuzati-ma fetelor ca indraznesc.
Puteti sa-mi spuneti daca este adevarat ca pentru FIV se poate face stimulare cu Menogon, chiar si pana la 6 fiole/zi? Este posibila o astfel de hiperstimulare?
Multumesc anticipat
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Mishi imi pare sincer tare rau sa aud asa ceva.Mi se pare groaznic sa nu poti nici macar sa ai sanasa de a face ET.Tu cati embrioni ai avut?Cred ca sunt cazuri mai rare cand nu rezista nici unul macar.Sincer sper sa reusesti sa treci cu bine peste toate astea si sa ai puterea sa o iei de la capat,daca asta iti doresti,daca nu mai sunt si alte cai de a devenii mamica.Te pupic si sa stii ca suntem alaturi de tine.
In alta ordine de idei,cine a zis ca Menogonul nu doare,cred ca a fost o supeer norocoasa,ca eu nu mai pot.Azi aproape ca plangeam si ma rugam sa scoata acul ala odata.Ma doare si acum locul ca dracu si nici nu ma simt nemaipomenit de la el,cum zicea Lachi,eu din contra sunt ametita si am momente de greturi cateodata.Dar asta e sper sa treaca si astea si sa reusesc,ca atunci cand iti puiul in brate ,cum a zis Moni,uiti de toate necazurile prin care ai trecut si doar te bucuri ca ai putut rezista pana la capat.
Dodo,Crinuta ce faceti?Sper ca sunteti bine.Azi pt. ca e o sarbatoare mare am luat un buchet frumos de flori si l-am dus SFANTEI PARASCHEVA la biserica,si m-am rugat sa reusim toate trei,caci stiu eu ca ea ne va aduce Minunea.Mai mergeti si voi pe la biserica ca eu merg zi de zi decand am inceput stimularea si ma rog sa fie bine.Si sa stiti ca ma simt mult mai bine psihic,si asta cum spune Moni,conteaza mult.
Va pupic dulce si astept vesti bune de la voi,

cecilia

Mergi la inceput

Musete nu stiu daca cu 6 fiole se face dar cu 5 se face sigur.Oricum o sa-ti zica fetele care au ajuns la doze mai mari,cum sta treaba mai sigur,ca eu de abia am inceput si fac numai 3fiole/zi momentan.Te pupic si multa bafta.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Spune-mi [red]Cecilia[/red], te rog, tu ai insuficienta ovariana,sau faci stimulare pentru obtinerea a cat mai multi foliculi?
Si as mai indrazni sa te intreb, cate zile faci menogonul (3 fiole/zi) , din a cata zi a CM-ului si daka ai ceva simptome in urma tratamentului.
Multumesc,
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by musete

Scuzati-ma fetelor ca indraznesc.
Puteti sa-mi spuneti daca este adevarat ca pentru FIV se poate face stimulare cu Menogon, chiar si pana la 6 fiole/zi? Este posibila o astfel de hiperstimulare?
Multumesc anticipat
Pupici, Musete

se fac maxim 8, eu am facut 7. de regula se ajunge la asa ceva cand nu raspunzi bine la tratament - putini foliculi, slab dezvoltati.. in asemenea conditii e putin probabil sa faci hiperstimulare. eu am reusit 7 foliculi, din care doar 5 au avut ovocite.

Alexandru (14 iulie 2005)

Mergi la inceput