FIV 44
Raspunsuri - Pagina 11
Monica-Elena spune:
Asa este Tia. Sa ne traiasca puisorii si sa fie sanatosi si noi pe langa ei sa ii crestem mari, frumosi si destepti ca mamicile lor
, nu??
Ma bucur ca in final am avut mana buna
si acum il ai pe micul print Alexandru
. Si de ce nu acum incepem sa lucram si la surioare
.
Vedeti fetelor ca se poate, asa ca hai calcati pe urmele noastre gandint pozitiv si fiind optimiste si nu va dati niciodata batute Alexandru al Tiei, Denisa a Anemonei si Mihnea al meu sunt dovada clara a perseverentelor mamelor lor si a faptului ca nu ne-am dat niciodata batute.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
crinuta71 spune:
Buna fetelor,
Datorita la ceea ce mi-ati scris ieri si azi, mi-am revenit si nici nu mai sunt suparata din cauza numarului de foliculi. Asta e, nu am ce face, asa a fost sa fie. Si incerc sa gandesc pozitiv, ca de fapt important e finalul. Sper sa mai fie maine macar tot atatia (maine merg din nou la eco).
Nici eu nu ma gandeam sa am nu stiu cat de multi foliculi, dar m-am necajit cand am vazut ca dr. se astepta la mai multi la doza de Gonal F pe care am luat-o si atunci am dedus ca nu am raspuns bine.
Cecilia, Dodo va tin pumnii sa fie bine in continuare.
Lucia iti doresc succes!
Va pup pe toate 

asi spune:
Bravo Crinuta!
Ma bucur ca ti-ai revenit.Nici nu era prea bine sa ai multi foliculi si sa faci hiperstimulare.Gandeste pozitiv ca si rezultatul sa fie pozitiv.
danita spune:
salut fetelor
m-a apucat o teama de numa. am luat eritromicina de 3 zile si am facut o reactie alergica de numa... m-am deshidratat si ieri am lesinat ! cum ajung eu sa fac hiperstimulare si fiv ??? ooof
ceciserban spune:
Danita imi pare rau pt. ce ai patit,dar hiperstimulare chiar nu e de dorit.Si FIV o sa vezi ca o sa faci si o sa fie bine.Nici eu nu am crezut vreodata ca voi avea curajul asta si uite-ma mai am putin si gata.Toate trec in viata.Trebuie sa invatam sa luam fiecare zi asa cum e.O zi mai buna,plina de sperante,alta mai rea plina de deziluziii,din asta e formata viata.Cred ca daca ar fi altfel ar fi prea monoton.Hai ca sunt si filozoafa de la Menogonul asta.Ce vreau sa zic e ca-mi pare rau si ca sunt alaturi de tine,maine e o alta zi,ai sa vezi si cu siguranta va fi una mai buna.Te pupic si ai grija de tine.
Crinuta ma bucur mult ca ti-ai revenit,ti-am trimis email.
Tinem pumnii pt. maine la eco.O sa fie bine o sa vezi.

tuturor;
cecilia
danita spune:
multumesc ptr incurajari ceci ! maine iti tin si eu pumnii alaturi de celelalte fete ! pupici la greu cu tupeu

mishi spune:
seara buna, acum am reusit sa va "vad". maine am TE..incerc sa va contactez dupa. cu moralul stau bine ( pana acum) si am scapat si de gripa. Doamne ajuta!
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.
flori76 spune:
Mishi,tinem pumnii stransi-stransi!Sa dea Domnul ca peste 2 saptamani sa ne anunti ca esti 
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
dodo23 spune:
Fetelor, nu am cuvinte sa va descriu starea in care ma aflu...
Se pare ca voi iesi din cursa FIV, dupa cum ma prezint in momentul de fata.
Astazi am fost la eco. In urma injectiilor cu Buserelin (Suprefact), m-am ales cu 4 (patru) chisturi de toata frumusetea: doua pe ovarul stang si doua pe dreptul. Unul se pare ca este "umplut" cu sange, motiv pt. care dr. mi-a spus ca asta ar putea fi semn de endometrioza(?). Prin urmare, mi-au facut o injectie cu progesteron sa-mi provoace menstruatia si continui pana saptamana viitoare cu Buserelin, aceeasi doza ca pana acum. Daca pana atunci nu-mi dispar, ar trebui sa mai astept o luna si sa-mi dreneze chisturile, mai putin cel cu sange.
Va rog sa ma credeti ca nu stiu incotro s-o apuc. Am sperat in FIV ca in ultima mea sansa de a concepe un copil dar se pare ca norocul nu-mi surade. Ma simt neputincioasa in fata sortii.
Tot ce-mi ramane este sa sper ca-mi vor disparea chisturile pana saptamana viitoare, ceea ce este putin probabil. La drenaj nu cred ca vreau sa ajung. Mi se pare un mod putin fortat de a continua FIV-ul. Stiu ca medicii fac orice si aici, ca peste tot de altfel, sa-si incaseze banii dar eu nu ma pot juca cu sanatatea mea.
Asa ca, dragele mele colege de suferinta, Crinuta si Cecilia, bucurati-va de ceea ce aveti si mergeti mai departe. Ma rog pentru voi sa fie bine pana la capat.
Dodo.
P.S. Daca m-ar putea lamuri cineva in legatura cu aceste chisturi "cu sange" si ce au ele de-a face cu endometrioza...
De asemenea, daca ati mai auzit sau patit ca in urma tratamentului cu Buserelin (ala care te menopauzeaza) sa apara chisturi, si mai ales ATATEA!!!!!...spuneti-mi si mie, va rog, care ar fi cauza si ce masuri se iau ca ele sa dispara.