Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (84)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mey dar rele mai sunteti....pai deghizez mandra....se da singura cu ruj, se incalta singura cu incaltamintea mea...daca isi pune si o rochie de-a mea...gata "mama"....buna de dus la balamuc...hihihi.

Eu AM NET asa ca navighez pe aici pana nu se intrerupe iar!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by timea

Salutare!

Eu in fuga sa va anunt ca BB2 este o fetita si o sa o cheme probabil Iza Arina:)

Timea si Mara 10 sept. 2004 si bb2 DPN 9 feb.2006
http://community.webshots.com/user/timea2004

FELICITARI pt mica printesa, sa fie sanatoasa si sa vezi ce bine se va intelege cu Mara fiind asa de apropiate ca varsta! Din tot sufletul te felicit!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! Miron Radu si Omar!
sa fiti sanatosi si bucurosi! la mamicutze!

De asemenea urez
La Multi Ani! Tristan(sa-i zici mamei tale sa mai dea un semn de viata ), Alexandru Andrei!
La Multi Ani! Sara Ioana

sa fiti sanatosi, veseli, credinciosi!

Va multumesc pentru complimentele adresate zanei mele "periuta", deja incepe sa-i creasca iar parul
Naty bine ca n-a patit tatal tau nimic prea grav. Sper sa se faca bine in curand.

Timea draga FELICITARI! Ma bucur mult ca esti bine si ca bebe e fetita :) deja ai experienta in a creste una si multa sanatate!

Mihaela(Roandre) ma bucur ca iar ai net :) sper sa dureze de data asta

Mihaela(Nexus) da... e cald aici, inca, am auzit ca din week-end se strica vremea, dar pana atunci ne mai bucuram de maneca scurta afara, ca in casa oricum stam doar in body :)

Cat despre balamuc... eu nu vreau ma simt bine acasa, ca in jurul meu toti fac treaba, singurul incovenient e ca tre` sa ma trezesc noaptea dupa zana, dar ... deoarece n-am de facut mancare, de spalat rufe sau de facut muuuult curat, rezist pe baricade, si ma bucur ca sunt mamica!

Ok... va pup si va doresc muuulta sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

In primul rand, urez " La multi ani" la toata lumea!

In alta ordine de idei, nu, nu si nu! Pai parca era vorba de balamuc "intim", fara copii! Io vin dar singura, ca daca tot sunt la balamuc sa-mi permit si io de colea, ca omu' bolnav, nu vreau sa mai stiu de nici unul, cu atat mai putin de ai altora! Asa ca cine vrea tratament, sa-si ia, da' pe noi sa nu ne pedepseasca tot cu cupiiiiiiii!!!!!

Si iar repede: da, si eu ma inscriu la clubul adoratorilor de butoane, desi cred ca e o chestie generala a pustimii (telecomanda, aragaz, masina de spalat - ultima e calarita biata!) Da Filip s-a upgradat, nu are nimic cu tvul, adora in schimb unitatea de la PC, o zgamaie mereu si deschide tavitele de la cdroame! Cat despre lins papuci si pantofi, ne-am ma ilinistit, in schimb vad ca acum a apucat-o pe drumul cel bun: mananca de pe jos!!!!

bebe si puii:

Ziua lu' Sofia
La mare la Neptun
Ziua Filiponului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

La multi ani !!!

Miron Radu

Omar

Tristan

Alexandru Andrei

Sara Ioana

Andreea - m-am uitat la Nathalie si parca o vad pe Loreema cand am tuns-o prima datace scumpica e!

Mada - Va pe amandoua sa treaca repede si cucuiele si degetele strivite,vai dar ghinioniste a-ti fost amandoua.

NinaB - de ce te superi daca fata vrea sa faca cuatenie? Cu dinozaurii stiu cum e, Lori a primit de la un var de-al ei vreo 6 si toata ziua calc pe ei pe unde nu ma astept, cred ca ii ascund pana la urma ca nu mai pot de picioare.

Georgiana - si Lori a inceput cu trantitul cu fundu de pamant daca nu o las sa faca ce vrea sau sa se duca unde vrea. Dar eu o las in fund acolo unde se tranteste si sa tipe cat o vrea,inclusiv in parc. La inceput tipa mai mult, acum a redus din durata tipetelor, sper sa o dezvat asa ca nici eu nu suport reactia asta.

Sofiabebe - ha ha ha pai sa o vezi si pe Lori cu ochii plini de banana, nu stiu de ce o apuca somnul tocmai can mananca banana,dar e deja verificat, cand mai are o bucatica de banana incepe frecatul la ochi cu banana in mana si apoi urlete de ma duc urgent si o spal pe fata cu muuuulta apa sa ii treaca.Si daca e apa putin mai rece tipa si mai tare .

Danina - eu i-am dat o perioada scurta lapte din comert dar nu i-a priit, de fapt nu se satura copilul meu cu 300 ml lapte amestecat cu 3 masuri de cereale.Asa ca am revenit la laptele praf , dar am schimbat marca,acum ii dau Nestle junior(de la 1 la 3 ani) si se satura din 250 ml maxim.

Anielas - sanatate si sa treaca repede raceala.

Lilia - fierul nu se da odata cu calciu, cel putin asa mi-a spus mie dr.

Naty- bine ca nu a patin nimic grav tatal tau.Recuperare rapida.Ce suparici e pitica cand merge in vizite.

Crini - La noi e invers, daca ma suna tati si nu raspund la tel incepe sa sune la vecini sa vine la mine sa vada de ce nu raspund la telefon dupa care urmeaza teoria de rigoare.

Ellen - uff, bine ca sunteti in regula,i-as spanzura pe nebunii astia.

Pufymic - felicitari pt dintuc!!!

Mina - si Lori a descoperit telefonul fix la bunica-sa si de atunci are draci si pe cel de acasa.Vai de el cat e de butonat si de trantit.......ca deh....trebuie sa vorbeasca fata cu tati la telfon

Aissa - nu esti sg care era sa uite copilul in Carefour. Eu ultima data am lasat-o pe jos si cand sa plec de langa sosetele pt bb am lasat-o acolo ,ea se juca cu pantofei pt bebe , noroc ca a tipat cand a vazut ca plec de langa ea

Timea - felicitari pt inca o printesa.Ce imi place numele pe care l-ati ales

Si la noi e teroare cu linsul(pupat) dar mingea. E inabunita dupa mingii,asa ca nu plecam la plimbare fara cel putin una dupa noi.In parc se joaca cu mingea pe jos dupa care o ia si o linge de mama focului.Ce ne facem cu ei???
A descoperit si butoanele de la televizor si toata ziua stinge si aprinde teevizorul, nu cred ca o mai duce mul saracul.
Fetelor spuneti-mi si mie parola de la mamica de sept-oct ca am uitat-o si vreau sa modific si eu nr de dintuci si maselute.
Nici eu nu va insotesc la balamuc,mi-e bine acasa, cand simt ca nu mai pot chem pe la mine o prietena buna sau una din verisoare si le pasez fata pt cateva ore si la plimbare cu ele,timp in care eu imi fac treaba si ma relexez.iar dupa ora 5 in fiecare zi iau pauza ca vine tati acasa si are el grija de fata(si daca nu ar vrea nu poate scapa de tati, cum il vede sta numai dupa picioarele lui, mai are putin si intra peste el si in baie) .Deci la mine acasa e f bine deocamdata.

Aniversare 1 an

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI TRISTAN, ALEXANDRU ANDREI si SARA IOANA!!!!

sa cresteti mari si voinici

Mihaela-sper sa-ti mearga netul cat mai mult, Alexiei sa-i iasa dintzocii sa nu mai faca febra. Pe mine m-a apucat nostalgia acum ca se apropie ziua Inei si am inceput sa ma uit la pozele puilor de cand erau mici..am vazut-o pe Alexia la petrecere ceva...si era asa pitica..cred ca avea vreo 2 luni...o scumpete.

Naty- e o dulce printzesica in poze..asa suparici, noroc cu bunicu ... DA..Inutza mea e in poza din revista Mami ..mesc pt felicitari

Eu tot sexi sunt..dar cred ca mi-am dat seama de la ce...cred ca de la Algocalmin si nurofen..am tot luat ca ma durea capul de la raceala sice sa va spun..azi noapte mi s-a umflat buza super tare si limba..cah..ce stare aiurea...

Hai pupici,

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

La Multi Ani Tristan !!!
La Multi Ani Alexandru Andrei !!!
La Multi Ani Sara Ioana !!!

Sa fiti sanatosi, cuminti si sa aveti parte de multe bucurii si impliniri!

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani Tristan, Alexandru si Sara!

Timea, felicitari pentru fetita!

Danyce, eu vreau la sanatoriu numai in Ro ca n-am pasaport si ar fi culmea sa solicit unul pentru a merge la tratament....

Georgiana si eu cam am proibleme in capul meu (ca d'aia si ma cer internata), dar cred ca e de la o ciupitura. Avea si Ale acum vreo 2 zile pe picioare vreo 3-4 puncte rosii, deja inventariam ce a mancat, dar au disparut cand am vrut sa le arat cuiva. Aseara era plina pe fata de niste puncte mici si rosii si iar intrasem in panica. Noroc ca era Tony cu mine si m-a lamurit ca o tinuse in brate si probabil se iritase de la barba lui. Cat despre ce l-ar fi ciupit, nu stiu cum e la voi in zona, dar la noi de 3 zile sunt niste tantari pur si simplu nebuni, ciupesc in draci zici ca isi fac provizii pentru la iarna.....

Fug, ca nu ma mai lasa Ale deloc.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La Multi Ani! Tristan, Alexandru Andrei si Sara Ioana
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.

Timea, felicitari pentru micuta Iza Arina. Sarcina usoara.

Ramona, aoleu mie imi spui? Si eu i-as spanzura pe astia. Nici nu stiu cum de am putut fi asa de calmi...dar bine ca a trecut, acum mai urmeaza sa reparam tablaria ca avem o masina acum ca dupa razboi.

Ce bine de fetele care nu vor la balamuc...

Danyce, si eu mi-am facut aprovizionarea cu vro luna inainte, asa ca nu esti singura. Succes la cumparaturi.

Anielas, multa sanatate. Ai fost la medic? Ce ti-a zis? Ti-a dat ceva tratament?

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

La multi ani, Tristan, sa cresti mare si sanatos ca istet, nazbatios si frumusel esti!Sa o bucuri pe mami in fiecare zi, asa cum se bucura ea de tine mereu!
La multi ani!, Sara Ioana si Alexandru Andrei. Sa cresteti , mari , sanatosi si voinici!
Nu apuc sa scriu ca trebuie sa fug in oras ca am o droaie de treburi azi. Revin mai pe seara.Pupici,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput