Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (84)
Raspunsuri - Pagina 8
crini spune:
Am reusit si eu sa pun poze de la botez uite aici:
http://community.webshots.com/user/crini71
Asa, sper sa mearga. Sa-mi ziceti daca nu e bun.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
roandre spune:
Tristan, Alexandru Andrei si Sara Ioana !
Anielas, exact la pozele alea m-am uitat si eu aseara din intamplare si ma minunam ce mica era si cat a crescut!
Offf, nu vrem sa mai auzim ca esti sexy din cauza de alergii....Doamne ajuta sa te faci bine cat mai repede si Inutza la fel....azi ma duc dupa "Mami" sa vad si eu fetita mica si scumpa!
Mai fetelor vad ca va faceti probleme ca ling bebii tot ce prind...eu ma declar multumita ca am trecut peste asta....adica linge fi-mea tot ce prinde dar nu ma mai stresez deloc. Singurul lucru de care am grija e sa nu bage in gura biscuiti, chistoace de pe jos in parc...in rest mingie plina de praf lustruita cu limba, parchet curatat asemenea, pantofi spalati cum numai ea stie, usa de la aragaz stearsa de ea cu "modele", astea sunt nimicuri...am devenit imuna la asa preocupari. Oricum, daca baga ceva in gurita si o intreb ce are in gura imi scoate si vine imediat sa-mi arate, sa-mi dea mie in mana...macar atat sa inteleaga si ea!
In rest are o placere nebuna sa tranteasca usile de la mobila si cu cat fac zgomot mai tare cu atat e mai incantata...asa ca urechile mele sunt in pioneze.
Acum cateva zile tac-su a decretat "fata, te fac gunoier" ca prea mult ii place galeata de gunoi. Ca sa vedeti ce aspiratii inalte are tac-su!
Prin casa mandra nu mai merge ci alearga...totul e facut in viteza pe aici (noroc ca nu prea cade...decat foarte rar sau daca e f obosita, dar stie sa pice in maini sau in fundulet....ca mare stres am avut ca pica pe spate ca bolovanul), ii place sa se invarta pe loc pana ameteste, sa-si care jucariile prin toata casa (asta ca sa calcam noi pe ele sa ne rupem picioarele).
Momentan vad ca am trecut de faza cu dat cu fundul de pamant...a fost o perioada cand nu-i convenea ceva se arcuia si se arunca pe spate...am lasat-o sa se arunce in casa sa vada ca tot nu iese ca ea si a renuntat la obicei....sper sa nu mai faca asa ca mor de nervi daca o mai vad!
Pupici!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
georgiana.david spune:
Lilia si eu stiu de la Capraru ca fierul nu se da in acelasi timp cu calciu.
Aissa si la noi isi fac tantarii provizii pentru iarna iar eu stau si langa parc deci sunt si mai multi, oricum mai m-am linistit azi cand mi-a aratat mama doua buboaie pe care le are pe mana de la tantari.
Crini m-am uitat la poze, ce mare si ce grasun e Andrei!!!!!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
georgiana.david spune:
LA MULTI ANI TRISTAN, SA FI SANATOS, NOROCOS SI SA AI PARTE IN VIATA DOAR DE BUCURII!!!!! MAMI RALUCULE SA-TI TRAIASCA FLACAUL SI SA VA UMPLE CASA DE LUMINA SI BUCURIE!
LA MULTI ANI Alexandru Andrei!
LA MULTI ANI Sara Ioana!!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
elyanne spune:
La multi ani Tristan, Alexandru Andrei si Sara Ioana!
Timea felicitari pentru fetita!
Aissa ... mama denaturata...
Nino io sa comentez? neeeee
Crini am vazut pozele ... cam putine... dar, hai te iertam... decat deloc...
La capitolul tampenii: Meme s-a pus pe distrus casa... ce nu a distrus pisoiul, distruge ea... Adica... gaseste bucati de tabet desprinse de animal... si acu ea continua... le rupe de tot... Mai nou a reusit sa scoata plinta din pereti... si mai avea un pic si si-o punea in cap... cu tot cu cuie...
Linge incaltarile de mult... deja nu ma mai agit... m-am obisnuit cu ideea... Cand e in scaunul de masina isi linge pantofii... cu care mai merge si pe afara...
Butoane... preferatele ei. Dupa ce la tastatura nu mai are acces, pt. ca am gasit-o odata cu tastatura trasa in tarc si inate sa se opreasca comp. stergea / copia / muta ceva... nu stiu ce a facut... doar vedeam ca a ajuns rapid la 100%, apoi brusc s-a oprit comp. (asa ca n-am aflat ce s-a intamplat... posibil cand nu voi gasi vreun doc. voi afla)... acum reuseste sa se urce in fotoliul de langa birou, se ridica in picioare si apasa pe restart... si e asa de placut cand face asta in timp ce lucrezi...
Alta... in curand cred ca o voi gasi in cap... arucata din tarc. Am prins-o jumate afara din tarc, cu burta pe marginea aia de burete, in echilibru... A invatat sa se catere pe plasa tarcului... nu credeam ca v-a reusi vreodata...
Mai are o placere deosebita sa-i verse motanului mancarea... mine ca nu o si mananca... Sa il traga de blana /coada in cel mai barbar stil... Bietul animal... bine ca s-a obisnuit cu ideea si nu o ataca.
Telefonul fix... este bun de dat cu el de gresie cat mai tare posibil... Fierul de calcat este una din jucariile preferate. Aspiatorul n-am observat sa-i placa / displaca... mai vedem...
Ii place sa distruga cartile, sa scoate mufele din switch... sa arunce cu ce prinde in noi... sa ne zgarie / muste... sa sparga baloanele... si muuulte altele care acu nu mi le amintesc...
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by Naty
Fetelor eu am tras o sperietura groaznica, tata a avut ieri un accident de masina (el era pieton, a dat o masina peste el). Slava Domnului, nu a fost nimic grav, doar o intindere de ligamnet la umar. Mie nici nu mi-au zis ieri, ca am stiu panicoasa, mi-a zis mama dimineata cand am dus-o pe Dodo la ea.
Mai tare m-am speriat de ce se putea intampla, pur si simplu l-a ferit Dumnezeu, caci masina l-a trantit destul de rau, a cazut jos.
Eu sunt ingrozitor de speriata in general de accidente din astea stupide, ma gandesc ca poti sa vezi un om drag plecand si sa nu mai vina niciodata. Uneori cand ma despart de cineva ma gandesc "si daca i se intampla ceva si asta e ultima oara cand il vad?".
Cand realizez ca chiar se poate intampla asa ceva, ma panichez teribil!
(cred ca mi se trage de la faptul ca acum 3 ani asa a murit tatal prietenei mele, l-a omorat un nenorocit cu masina, plecase la tara si nu a mai venit, iar ea se maritase cu 2 luni in urma si tocmai aflase ca e insarcinata!).
Of, hai sa nu va intrsitez si pe voi,
ce mai, bine ca nu a fost nimic grav!
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
offffff, naty, multa sanatate si ma bucur ca a fost doar atat! e cumplit cand auzi despre accidente si alte necazuri! Sa va ocroteasca D-zeu sa nu mai treceti niciodata prin asa ceva!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
danina spune:
TRISTAN,ALEXANDRU ANDREI si [red]SARA IOANA sa aveti mult noroc in viata si asa cum spune nasa mea sa iubiti si sa fiti iubiti de toata lumea.
Multumiri pt raspuns cred ca mai astept cu lapticul insa tot asa din disperare am intrebat fiindca madam daca papa seara nu mai vrea dim si invers in schimb mancare papa orice. I-am cumparat capsuni ca asta vara nu i-am dat asa multe ca mi-a fost frica si i le-am facut cu banane si 4 ling de cereale si a papat un bol destul de maricel dupa care plangea ca mai vrea nu am patit asa niciodata....nu a mai primit ca sa nu dupa.
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI
Paula-Diana Poze noi noute
ellen spune:
Hehehe, vad ca a aparut povestea Alexutei pe prima pagina la DC ....si n-am stiut nimic. Am aflat de la un fost coleg...
Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
ionella3003 spune:
La multi ani pt Miron Radu, Omar, Tristan, Alexandru andrei si Sara Ioana!!!!!
Timea, felicitari pt. micuta Iza, sarcina usoara in continuare si muuuuulta sanatate!
pyfymic, felicitari si multi ani fericiti inainte plini de cel putin atata dragoste cata aveti acum!
andreea, e superba nathalie tunsa scurt! de-abia astept sa-l tund si eu pe alex...
apropo, cum ati reusit sa-i tundeti acasa? eu am incercat de 2 ori si n-am avut succes.
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
herra spune:
LA MULTI ANI Tristan, Alexandru Andrei, Sara Ioana !!!
CINE A LATIT PAGINA??
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)