Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (84)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

Am dat pe aici asa in viteza sa va trimit la fiecare cate un pupic ca sunteti niste scumpe! Va doresc sa va iubiti si voi mereu cu sotii vostri!...ca noi suntem rau, da' rau de tot !

LA MULTI ANI MIRON RADU SI OMAR!!!!
Naty si imi pare rau de accidentul tatalui tau!Slava Domnului ca nu a fost mai rau!

Mai e loc in balamuc? Ma inscriu si eu! Asta daca ma primiti asa slaba cum sunt ca a scos fiu-meu sufletul si grasimea din mine ..da' nu asa oricum......de tot!!!! Azi s-a apucat de rearanjarea casei! Mi-a tras toate covoarele de pe jos si le-a mutat cum a putut el pana si-a facut loc de intins pe jos si lins parchetul....!Mooooooooor!!!! Si linge , frate, la usa de aragaz de ma inebuneste....iar dimineata musca suruburile de la usa de la masca de chiuveta(unde-i gunoiul)!!!!!

Si veste noua: mai avem un dintzoc!!!!

Pupici....fug sa ma pregatesc ca acusi vine Ovi acasa!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Pufymic, La Multi Ani! fericiti.
Felicitari micutului terorist pentru noul dintisor.
Bebelina mea musca de robinetii de la calorifere si pupa (adica mai mult linge) de zor o oglinda...

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pai vezi Ellen daca ai copilu' inalt? A mea abia se apuca de robinetii de la calorifer, mai are pana sa ii poata roade pe aia.... Dar are inca atatea la dispozitie...de ma intreb daca are rost sa mai cumparam jucari.....

Naty, bine ca nu s-a intamplat ceva mai rau cu tatal tau desi sunt sigura ca ati tras o sperietura groaznica.

Herra, fierul are picurator la fel ca vigantolul dar imi zisese dr sa ii dau cu ceva ceai...si nu i-am picurat direct in gura. O sa vad ce metode mai aplic.
Acum nici nu stiu cum si daca sa ii mai dau si calciu si fier. Eu nu i-am facut analize, l-am intrebat pe dr cand mi-a zis de fier daca nu ar trebui vazut daca are nevoie... El a zis ca ii dam profilactic (am intrebat-o si eu pe Nina si a zis ca nu se da asa...). Dar, cum si eu o suspectam de putina anemie am inceput sa ii dau. Calciu mi-a zis dr sa nu ii mai dau. Sunt decisa insa ca dupa ce trece 1 luna de la vaccin (si chiar, care e faza ca nu ai voie sa ii intepi o luna dupa vaccin????) sa ma duc sa ii fac analize.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

La multi ani, pufymic!

Sa va ajute Dumnezeu sa fiti mereu la fel de ca acum.

Am vazut ca ati tot vorbit de luatul pe aratura. Sa va povestesc ce-am facut ieri. Ma intorceam de la servici, cobor din tren si o iau agale spre casa. La un moment dat imi dau seama ca ceva nu e-n regula, ca nu acolo trebuia sa merg, fac stanga-mprejur si-o iau la fuga spre scoala. Uitasem de fata, uitam sa iau copilul de la scoala. Am ajuns cu sufletul la gura, chiar cand suna clopotelul. Ca sa vedeti cum ne-am redus!

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

La Multi Ani
Miron Radu
Omar

sa cresteti sanatosi, destepti, baftosi!
Multa fericire impreuna Ioana (Pufy) & OviNaty: slava Domnului ca nu s-a intamplat ceva grav cu tatal tau.ca sa treaca sperietura
Mada: sa va treaca socul ultimelor busituri; da' stiu ca ati avut ceva de tras tu si Ilinca.Uff si mie imi e groaza de cazaturi, busituri deste' prinse la usi&sertare
Aniela: sa-ti treaca repede alergia sau ce-o fi.mai bine mergi la dok
Eu am descoperit o chestie f interesanta: fi-miu se scula de muuulte ori noaptea pentru ca pur si simplu dadea cu nasul de mine cand se misca in somn si-i venea pohta de tatzi! In stilul asta ma sculam si de cinci ori pe noapte si eram de-a dreptul zombie.Acum i-am cedat printesului locul in pat iar eu ma culc la picioarele lui de-a curmezisul.Are loc sa se miste in voie (ca se rostogoleste in tot patul in somn) si nu mai da de mine ca sa-i vina sa suga.Eu dorm ca vai de mine cu picioarele (sau capul) atarnand ca am patul cam ingust si cu spatele pe o muchie mai ridicata din armatura patului (ca sa cam tasat salteaua...da' numai cu ocazia asta am observat) dar macar dorm!! La halul de nesomn in care ma gasesc cred ca as dormi si in cap numai sa pot dormi toata noaptea!

Cristiana si Andrei (29 Sept04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Aissa, hai ma ca nu ajunge cu gura la robinetii aia de sus, dar eu am niste robineti si jos si pe aia ii manaca de zor. O fi ea inalta, dar nici chiar asa.

Crini, offf si eu ma gandesc de pe acum ca sigur o sa mi se intampla si mie odata. Noroc ca mai este pana cand o sa mergem si noi la gradinita, scoala, etc.

Cristia, dar in patut nu vrea sa doarma? Asa sigur nu o sa dea cu nasul de tine si cel putin cat dormi o sa dormi si tu linistita.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Balamuc, hai? Pai ce, credeti ca io raman codasha? Cine bre, io? Nooooooo..... Mai acu cateva ore dau sa schimb pampersu la cupil. Si in luptele noastre feroce ca nu mai sta de nici un fel constat constatare: are bubite pe burtaaaa
Se produce o cadere nervoasa instantanee si incep sa rationez: ceva nou (adica nou de tot) nu mancase, hainute noi nespalate nu avea pe el...in concluzie habar nu am de la ce e, insa la norocu meu am toate sansele sa fie boala de aia la moda in copilarie, stiti voi, pojar, etc. Ramane intrebarea caci de unde, ca de la ziua lui, cu atatea boli pe el saracu, nu a mai intrat in contact cu nici un cupil.

Asa ca Mada, sar'na sefa, tzine-mi si mie un loc, eventual 2 in pat, io cu Eliana, ne descurcam, da' nu ma lasa pe dinafara pliiiiiiiiiiiiiiz. Nino, ce ziceai mai acu 3 luni? Xanax? Hm... tentant! Si sa va iasa din cap ca "fara tratament" ca aia e relaxare, nu mai e balamuc, si ce? Credeti ca va suporta cineva fara tratament?

Naty, slava cerului ca tatal tau e bine, sa stii ca si eu ma gandeam zilele astea ca pana la urma viata asta e ciudata, se prea poate sa plece cineva drag dimineata la serviciu si sa nu-l mai vezi sanatos. Eram intr-o zi mai neagra cand gandeam asa ...

Nina, te vaiti ca plimba dinozauru? Pai sa vezi cum ie sa il demonteze si dupa aia sa urle ca nu=l poate face la loc. Dinozauru vizigot nu mai are roti, snur, si in dreptul nasului e o gaura, iar eu nu "indentific" piesa lipsa prin casa. Sper sa nu am surpriza s-o "indentific" in pampers.

Cristia, ce inventive am devenit de vreun an incoace,nu? Eu tot insist cu mutatu bebului dupa ce adoarme in patutu lui, insa am vaga impresie ca s-a produs dependenta de patu conjugal. Sper sa-l vindec. Oricum, dorm bine pana pe la 4 cand "se cere" deci tot e ceva.

Crini, tare faza, presupun ca nici noi nu suntem departe.

Sofiabebe, si Matei face la fel cu mana de mancare la ochi. Ba mai acu cateva zile si-a pus branza cu banana in par si eu la viteza l-am sters numa pe fata, de freaza am uitat, si am iesit la plimbare. De la o vreme am inceput sa ma ingrijorez despre faptul ca se uita lumea cam ciudat la cupilu meu.... daca intelegi ce vreau sa spun....

Daniela, mai usor cu invitatia ca cine stie, s-ar putea s-o luam in serios, numa ca ma paste banuiala ca nici una din noi nu se va urni la drum fara obiectul muncii, asa ca te pricopsesti cu bebelusi de septembrie octombrie in formatie completa....

De fi-miu ce sa va mai zic.... e in continuare ff ocupat cu dulapurile, mai nou are nervi pe tel fix, in 2 zile a distrus 2 aparate asa ca am scos obiectu din priza si il utilizez numai cand e ff necesar sa dau vrun tel. In rest.... asta e.

Va las ca vad ca se trezeste. La lupta deci!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fetele v-am invitat sa vedeti poze cu bebelina suparata foc si v-am dat link-ul gresit.
Merci frumos elyanne noroc cu tine.
Asadar daca vreti uitati-va aici

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Miron Radu si Omar !

Eu tot n-am net acasa asa ca nu mai stiu ce s-a discutat pe aici!
Acum sunt la mama si stau cu maimuta urlatoare pe langa mine. Dupa ce v-am scris ultima data ca a facut febra, ei bine si in seara aia a avut iar febra. Cred ca e de la masele asa ca ma inscriu si eu in clubul maraitilor. Noaptea totusi nu se trezeste dar daca nu e foarte obosita seara adoarme tare greu...cu noi in pat!

Am vazut si eu pozele cu Eliana si Elena...superbe amandoua si tare mi-au placut hainele...si pantofii tai, Eliana!

Va pup!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

fetele cioc-cioc...intru un pic la voi

Raluca ce frumusete s-a facut bebelina ta si mi se pare mie sau i se schimba parutzul in blondin...hai la ea de fetitza mare care merge, hai ca mai are putin si face petrecere

gata fetele v-am lasat

Mergi la inceput