Mamici de ianuarie-februarie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE!
ALINA M si BIANCA 79, la multi ani, multa sanatate, fericire si bebelusi frumosi si sanatosi!
CATA, am vazut pozele, ti-am mai zis eu, te prinde foarte bine burtica! Se vede in poze ca esti vesela si optimista, asa si trebuie! Iti tin pumnii pentru diseara cand te duci la dr. Sunt sigura ca o sa vii cu vesti bune!
Azi Gabi e acasa si mergem prin oras la cumparaturi si la SIAB. O sa fac poze si le pun diseara.
Ciocolata mananc si eu foarte multa, se prea poate asta sa fie motivul pentru care am arsuri. Dar asta e, mi-e pofta. Mai poftesc si la muraturi, as manca toata ziua.
DANA, pe unde esti?
AYUMI, ma bucur ca ai vesti bune! Ii tinem pumnii fetitei tale sa se faca mare si frumoasa!
Fetelor, in legatura cu detergentul pentru hainele bebelusilor am inteles ca ar fi bine sa nu folosim ceva special pentru bebelusi sa nu-i obisnuim asa si sa-i sensibilizam. Fiecare face cum crede. Am vorbit cu prietena mea si mi-a zis ca ea a folosit de la inceput Ariel ca sa-i spele hainutele baietelului ei.
Va pupic!
26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Nu o dati pe Dana_Ene la disparuti, ca e iar acasa cu Oana, care e iar racita, a facut o viroza.
Asta ca sa stiti de viata ei.

si sarcini usoare in continuare!

Ayumi, ma gandesc mereu la voi, ma rog sa fie bine pitica si sa treaca de perioada asta putin mai grea! Tin pumnii stransi!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

He...he...ma bucur fetelor ca v-a placut burtika...treaba este ca eu de vreo 3 sapt. nu am mai luat nici un gram, dar nici nu mai maninc 5 mese pe zi, numai 3...momentan imi ajung cele 12 kg luate, si sper totusi pina la final sa nu sar de 20 si ceva de kg...Ralu, stai si tu acasa in medical...eu stiu ca treaba cu colul scurt, dar moale, trebuie privita cu atentie si dupa cum vezi si eu sunt tot in medical...nimic nu e mai imp. decit bebe...Bee tu esti mai mare cu 3 sapt. decit mine si de aia ai burtica poate mai mare...dar te ajung eu din urma!Alina pupicei si o sa va dau diseara vestile...sper ca bune! LA MULTI ANI pt. ALINA M si BIANCA79!!!!!!!!!!Sa aiba parte de bebei mincaciosi si sanatosi si sarcina usoara in continuare! Daniela sanatate..sa scapi de raceala!Marchplayer si eu am patit-o citeva zile cind mi-a batut inima nebuneste( acum vreo luna jumate)...nu am luat nimic dar nici nu s-a repetat...daca se repeta intrebam doctorul ce sa iau..Va pup si fug in pat!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta24+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Apropo de spalatul hainutelor...am sa le spal cu detergent special de bebe de la Amway...noi din asta folosim de peste 1 an pentru noi si este super...

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta24+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

La multi ani fetelor care isi sarbatoresc ziua de nastere azi!
Toanca bine ai revenit printre noi si speram sa nu mai ai controale prea curand. Ce ne mai spui despre bebe , cand mergi la eco...?
Cata ca de obicei arati de nota 10 ai s avezi ce mandra o sa fie Bianca la asa mama.
Raluca ori am scapat eu explicatia ori... insa nu am inteles cum de doctroul spune ca peste 35 de spat nu garanteaza ca dc e vorba de col nu poate sa stie de pe acum cat va tine si cum?
Bianca ai incredere si ai sa vezi ca totul va fi bine.
Alina dc ajungi la Siab si faci poze fa si mie o poza cu noul Audi a4 sau sr4 parca ii zice ... te rog mult.
Irina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Apropos Cata cat costa detergentul de la Amway?
Mai sunt astfel de produse?
Detergenturile obisnuite mi se par ca miros prea tare. Nu stiu. Stiu daor ca bebele nu suporta nici un miros puternic, atunci....
Toanca pe unde esti? parca ai scapat de controale? Vreo amenda, ceva?
Irina noile modele Audi arata super!!!!

poze
gio si bb Marco 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

LA MULTI ANI si multa sanatate si fericire sarbatoritelor de azi!!!

Ayumi, sa cresti mare! Bianca, esti o mamica puternica. Trebuie sa reusiti impreuna.

Da, si eu mi-am pus problema detergentului, in special si pt. faptul ca si eu sunt alergica... Sper ca baietelul sa nu-mi semene in aceasta privinta (si nu numai ).

Catalina, esti o frumusete! Stai cumintica la pat.

Am pus poze cu constructia casei, pt. cine este curios... sunt facute aseara. Si-am mai pus si cu mine ...

Pup toate fetele frumoase!

Kiki super- 22w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

IRINA, Audi este masina mea preferata, asa ca fii sigura ca o pozez! Diseara pun poze, va pupic!
26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Buna fetelor

Aseara am fost la echo morfologica suntem bine avem 519 g
Giova te rog sa completezi si la mine , am baietel, numele nu ne-am hotarat inca, o sa nasc la spitalul Filantropia Dr.Peltecu, iar data mea de nastere este 27.02.1976
Sanatate la toate fetele si cat m-ai putine probleme
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Uau Astery da iti faci casoi nu gluma. Si unde este Vermesti ( imi zice ceva dar nu mai imi aduc aminte).
Iar apropo de dero eu am sa folosesc dero obisnuit doar in cazul ( putin probabil sa recunoastem) ca apar alergii trecem la detergent special. Eu cred ca sunt putine cazuri de alergii. Sincera sa fiu nici nu stiam pana acum vreo 3 luni ca exista detergent special pentru copii. S a vezi ce figuri o sa faca mama cand o sa auda . Iar o sa zica ca am capiat toti.
Irina 28+

Mergi la inceput