Sc.155-cine a mai patit-o?

Sc.155-cine a mai patit-o? | Autor: alinaxeni

Link direct la acest mesaj

La inceputul anului scolar mi-am mutat fata la sc. 155.Aveam nevoie de program de dimineata ca sa poata continua si sc. de muzica.
Initial am crezut ca cine vrea sa invete o poate face in orice scoala,numai ca nu a fost asa.
Dupa a doua zi de scoala a venit f. speriata de unii profesori care fac politie in loc de scoala.Am zis ca poate i s-a parut.Dupa alte cateva zile a venit suparata pe colegi ca nu o lasa sa se concentreze la ora si profesorii sunt nevoiti sa faca ordine in loc de lectii.Iarasi am crezut ca poate are nevoie de timp sa se acomodeze.
Dar a venit ziua in care m-am dus la sedinta cu parinti si am avut un soc.Cand am intrat in clasa am crezut ca scoala e cumva in constructie,pereti scorojiti si goi,fara perdele,banci rupte si o atmosfera dezolanta.Asta nu a fost nimic in comparatie cu sedinta unde am constatat ca pe nimeni nu interesa nimic.Diriginta a incercat sa le spuna parintilor ca elevii fumeza la care parintii au raspuns "lasati doamna,macar sa stea cuminti in banci la ore" am crezut ca nu aud bine.Diriginta a dat aprobator din cap.Ce sa mai vorbesc,dupa sedinta am ajuns la concluzia ca e o clasa cu probleme grave de comportament.
Am reusit sa obtin acordul scolii 311,de unde venisem,sa o retransfer dar au inceput alte probleme cand am venit la 155 sa iau foaia matricola mi-au dat numai acordul de tarnsfer nu si foaia matricola,au spus ca nu e nevoie ca o au cei de la 311.
Ce sa mai spun de atitudinea directoarei care s-a suaprat f. tare,de parca aveam eu vreo vina ca e o scoala atat de proasta.
Uitase-m sa va spun ca f. multi copii s-au retras de la scola asta in ultimul timp si probabil asta o deranjeaza,mai ales ca fata mea este un copil f. bun si a avut medii in fiecare an peste 9.50.
As vrea sa stiu daca a mai avut cineva probleme cu acesta scoala si cum le-ati rezolvat,pt.ca pe mine ma ingrijoreaza f. tare faptul ca nu vor sa-mi dea foaia matricola.

alina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

cu foaia matricola chiar nu trebuie sa iti faci probleme. mediile copilului se gasesc in cataloagele din anii trecuti, in arhiva, si nu doar atat, ci si in registrul matricol, de unde de fapt se iau cand se transfera sau absolva elevul gimnaziul/liceul. deci acea foaie matricola poate oricand fi rescrisa, nu e nevoie de ea ca sa te intorci, doar atunci cand pleci.

Mergi la inceput