Bona de weekend
Raspunsuri - Pagina 2
roxanica-mamica spune:
Fetelor , asha cum v-am spus , cunosc o mamaica de bebeloi de 2 anishori care in week-end poate veni sa stea cu bebeii vostri , eventual cu amandoi , sa se joace . Cine vrea mai multe detalii , let me know pe privat . :)
LYADA spune:
eu stau in Dristor. Vreau si eu detalii Roxanica. Dar cu bebeii ei ce face? Si eu prefer acasa la mine.
In deplasare merge doar la bona noastra pe care o avem de 4 ani.
livia spune:
Scriu cate ceva despre ea ca sa va dati seama cum este...daca vreti am sa trimit poze ca i-am facut o gramada cand a fost la mine...Baietelul meu ii spune "mamaiosu`" iar tatalui meu "tataiosu`)!
Are 49 de ani,este foarte mamoasa,a crescut fata sorei mele de cand s-a nascut fiindca sor`mea lucra in 3 schimburi;fetita este "un baietel poznas
" pe care doar mama mea il poate linisti...,acum fetita merge la gradi cu program prelungit si mama ar avea timp sa lucreze.Ar prefera sa mearga la cineva fiindca ,zice ea,e mai bine pt.copilul de care are grija...Este foarte ordonata si neobosita...adica eu nu am vazut-o niciodata sa zica :vaaaai ce mult am de lucru...ea zice:ce bine ma simt ca am terminat si treaba asta!!!-pe cand eu si sora-mea...daca nu avem chef...nu avem chef si gata!!!-si asa se amaraste mama...cand ne aude...Ea de fel nu este o "tatza care le stie pe toate" daca va inchipuiti ca dupa 20 de ani de stat intr-un bloc cu 4 etale ea nu stie cine sta la etajul 4????-si nici nu o framanta grija cine cu cine si cat castiga si altele...pe cand soacra-mea...nu e piatra pe strada sa nu stie de ce a fost miscata de acolo...(asta ca sa va mai amuzati!).Sper ca v-ati facut o parere despre mama fiindca nici nu stiu ce sa mai scriu ...mai intrebati-ma!!!
pupiiic!
ps:poate va intrebati de ce nu are de lucru...a lucrat 30 de ani intr-o institutie CFR care acum s-a inchis siii la varsta ei a ramas pe drumuri ... binenteles ca nu o angajeaza nimeni ca e batrana...si asa sufera fiindca ea de fel este o femeie foarte activa!
Noi avem si bunici la tara pe care ii ajuta...deci de la munca nu se da inapoi!Si ceva foarte important este extrem de corecta si cinstita...in 30 de ani de munca nu a adus de la serviciu nici un capat de ata si asa ne bate la cap si pe noi ca pe unde ne ducem sa fim OAMENI!!!
gata!!!
gosh7 spune:
VA POT AJUTA! SUNATI LA 0727801573! DACA ESTE CINEVA INTERESAT, POT OFERI DETALII SI PE FORUM!
andreea_tx spune:
Eu sunt o mamica de pe forum si as putea sa am grija de puiutii vostrii la sfarsit de saptamana daca este cineva interesat.Cea mai in masura sa va dea referinte despre mine este maria2mami(Mihaela cea care treb sa doneze pentru baietelul gabrielei Hogas).Am 45 de ani si locuiesc in Titan langa IOR.Pentru mai multe detalii dati pm.
andreeat
LYADA spune:
Si eu ti-am trimis PM demult Livia si nu am primit nici un raspuns; am dat suficiente detalii ca sa ma astept la o opinie back![]()
Nu-i bai oricum, dar ca idee.
Sasha.p spune:
Livia - si eu ti-am trimis PM in data de 10 octombrie. Nici eu nu am primit nimic de la tine, asa ca ....
Oricum, eu am gasit pe cineva care vine sa stea cu bebe. Multumesc celor care au raspuns la acest mesaj.
Anca si BB Sasha
Copilasi de Aug - Sept. 2003
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos