Bona de weekend

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Livia - iarta-ma, dar nu mi-ai scris mie ... si eu nu ti-am raspuns ca am gasit. Am verificat si mesageria mea privata, am zis ca poate am uitat eu. Oricum eu am gasit pe cineva saptamana trecuta si abia joia trecuta ne-am cunoscut, asa ca nu ti-as fi zis ca am gasit inainte de a o cunoaste.

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalaandreea spune:

salut mamicilor
eu sunt o educatoare (cu definitivat), dar totodata si studenta
si in week-end..........sunt libera
cine are nevoie asa... din cand in cand de un ajutor....sunt aici, la tel 0722 461 056
imi plac foarte mult copiii si imi fac meseria din pasiune, imi place sa ma joc, sa spun povesti si sa ies in parc

pupici pentru puiutii vostrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

quote:
Originally posted by livia

Chiar nu are nimeni nevoie de o bona serioasa????
Mama vrea sa aibe grija de un bebel!

livia

buna. in ce zona locuieste mama ta? vrea sa aiba grija doar de un bebe sau poate fi si un copil?

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Poate fi si copil!
Mama sta in Chitila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fenciuc spune:

quote:
Originally posted by andreea_tx

Eu sunt o mamica de pe forum si as putea sa am grija de puiutii vostrii la sfarsit de saptamana daca este cineva interesat.Cea mai in masura sa va dea referinte despre mine este maria2mami(Mihaela cea care treb sa doneze pentru baietelul gabrielei Hogas).Am 45 de ani si locuiesc in Titan langa IOR.Pentru mai multe detalii dati pm.

andreeat

sunt mamica unui baietel de 1 an si 2 luni, am nevoie de o bona pt.3-4 ore vinerea.Baietelul meu merge la cresa Titan (de pe str. Lunca Bradului), si trebuie luat la ora 16 si pana la ora 19 cand venim de la serviciu.Cam asta ar fi.Pentru detalii va rog contactati-ma la tel: 0724393860 sau PM.

Virginia Fenciuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Fenciuc am trimis pm.Astept decizia luata.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalaandreea spune:

de mine nu are nimeni nevoie?
ma inteleg foarte bine cu copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elush_k spune:

Buna fetelor,eu am 24 de ani si o fetita de 4 ani si jumatate care merge la gradinita.Cat timp ea este la gradinita lucrez ca bona pentru o scumpete de baietel de 1 anisor si umpic.In wekeend sunt libera!Locuiesc in zona Dristor .Daca este cineva interesat de o bona de wekeend sau ocazional cand parintii mai ies in oras ,va astept cu drag pe mess la id-ul elush_k.

Un pupik pentru puisorii vostrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduta78 spune:

Buna
Noi nu am apelat niciodata la serviciile unei bone, pur si simple nu am avut incredere.
Noi il lasam in weekend la gradinita daca este nevoie Tonya se numeste il poti lasa cateva ore, sau peste noapte in orice zi a saptamanii, de revelion etc chiar imi place, ne mai putem misca si noi si macar stiu ca este intr-un mediu sigur si placut.
o zi frumaosa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Cat se plateste o bona pe weekend?
Multumesc.

Mergi la inceput