lantigen b

stie careva in ce conditii se poate da acest vaccin?(rebuie sa fie neaparat sanatos copilul ca sa i se poata administra?)
multumesc
manu
Raspunsuri

ENYA spune:
Noi suntem deja la a 2-a "cura" de Lantigen B (fiecare "cura" fiind de 30 zile), si stiu de la pediatrul nostru ca pot sa-i administrez vaccinul oral, chiar daca Vladi ar fi in tratament cu antibiotic, de ex.
Amalia si Vladi (5 ani si 3 luni)

danat spune:
Scuze ca ma bag...noi tocmai am primit de la pediatra baietelului meu acest tratament si ne-a zis asa: "incepeti sa i-l dati numai dupa ce-i trece bine de tot raceala" . Probabil ca parerile sunt impartite. Eu insa am considerat logic sa-i administrez acest medicament (care e un fel de vaccin) numai cand va fi perfect sanatos, ca asa stiu ca se procedeaza cu ORICE fel de vaccin.
Hai sanatate si sa auzim de bine!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii

lizzy spune:
As vrea sa va rog, spuneti-mi de ce v-a recomandat pediatrul acest tratament?
Dupa ce am citit mesajele voastre m-am intrebat daca nu i l-as putea administra fara recomandarea expresa a pediatrei, ea nu vrea sa-i dea nimic preventiv copilului, dar ianis (are 1 an) a facut 2 amigdalite f.f.urate, rezolvate extrem de greu, dupa cate 1 luna de chin, cu 7-10 zile de antibiotice date intravenos. Simt ca e timpul sa nu mai astept sa se imbolnaveasca ci sa incerc sa previn.
Pot de capul meu sa-i dau Lantigen B?
Ianis, Mom's sunshine (14.09.04) si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii

Karina spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
Dupa ce am citit mesajele voastre m-am intrebat daca nu i l-as putea administra fara recomandarea expresa a pediatrei, ea nu vrea sa-i dea nimic preventiv copilului, dar ianis (are 1 an) a facut 2 amigdalite f.f.urate, rezolvate extrem de greu, dupa cate 1 luna de chin, cu 7-10 zile de antibiotice date intravenos. Simt ca e timpul sa nu mai astept sa se imbolnaveasca ci sa incerc sa previn.
Cel mai bine intrebi pediatrul. Si noua ni l-a recomandat o pediatra de la ORL si i-am dat la inceputul verii. Acum pediatra ne-a recomandat Broncho-vaxom (am uitat sa-i spunem de Lantigen) si cind ne-am adus aminte de Lantigen si ne-am uitat pe prospect erau cam 75% pt. aceeasi virusi sau ce or fi (3 din 5 erau comuni). Asa ca nu i-am mai dat...
Poti sa-i dai in schimb ceva pt. cresterea imunitatii si mai ales in timpul tratamentului cu antibiotice, sau dupa, o cura de multivitamine (Pikovit de ex.). Multe ceaiuri cu miere si lamiie (daca a facut 1 an, poti sa-i dai deja miere). Eu i-am mai dat lui Bogdan tinctura de propolis, 5 pic. de 3 ori pe zi, puse intr-o lingurita in putina miere.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

ENYA spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
Ianis, Mom's sunshine (14.09.04) si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii
Draga Diana,
Eu fac parte din categoria celor care nu administreaza nici macar vitamine copilului, fara acordul pediatrului

In cazul nostru, dr. a considerat ca Lantigen B este cea mai buna varianta , dat fiind bilantul nefericit din ultimele 12 luni (amigdalite, otita, faringite, pneumonii virale cu sindrom bronho-obstructiv).
Amalia si Vladi (5 ani si 3 luni)

eli05 spune:
Si noua ne-a recomandat pediatrul to lantingen B,avand in vedere ca si noi racim destul de des.
Eu am inceput sa i-l dau,desi ii mai curge putin nasucul.