Oligospermie (12)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Spune-i ca tocmai cei educati au probleme in societate. Sunt mai tacuti, mai retrasi, mai introvertiti.....
Uite Peterpan se inroseste repede, este un mare timid, fiind si un om educat.....
Adevarul e, ca sa fiu pe subiect, ca spermograma nu e o practica pentru un barbat educat, dar sa fim seriosi/oase.... toti barbatii au fost adolescenti undeva, in trecutul lor..., adica nu s-au nascut educati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

Te imblanzesc cu imaginea unui vechi castel dintr-o veche pictura imaginata de Mussorgski. http://www.epdlp.com/clasica.php?id=584
Ti-as face o trimitere catre Isao Tomita care a vazut tabloul cu ochii secolului XX, dar ma abtin, sa nu devin prea abstract.

Mergi la inceput

Am postat in aceeasi secunda....
M-ai imblanzit ... deci primesti un cadou surpriza..... parca vorbesc cu pisoiul meu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

Pe cine faci tu timid ? Ia vezi ca te incing de nu te vezi...

Mergi la inceput

Tu ma tii din impachetarea cadoului.....
Sa nu-mi spui ca te gandesti la acea 'incingere'....... omule 'educat'...

"Sa fie Eroseea fiinta care pe Adorissimo sa reuseasca sa-l vrajeasca?/ Cand el o mana intinse inspre al ei umar, simti cum mana lui incepe sa pluteasca,/ Iar clipa aceea in care ea chipul si-l intoarse, iar ochii lor din nou se intalnira,/ A fost de-ajuns ca amandoi sa se regaseasca in fiinta ce-o aveau in fata pentru prima oara.../ Sa isi vorbeasca ar fi fost zadarnic, caci ei se cunosteau din timpurile vechi,/ Iar simplul fapt ca se puteau privi in fata, era de-ajuns pentru ai lor ochi./ Ei s-au simtit dintotdeauna, s-au sarutat in vis de-atatea ori, s-au alintat,/ Acum, cand ochii se puteau atinge, era tot ceea ce-si puteau dori pe viata..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Din odaia cea mai de sus a batranului castel flutur si eu batista brodata ... sper ca n-am pierdut cheia odaii. Ia spuneti voi, dragilor, cum, aveti si un calau angajat cu juma' de norma in regatul vostru?! Iar tu, Peterpan, nici prin cap nu mi-a trecut ca iti conduci supusii cu mana de fier... baniesc ca OANA este manusa de catifea... Si pe blonda domnita de ce ati exilat-o?

Mergi la inceput

Natashica m-ai provocat.....
Imi dai voie sa-ti dedic o poezie, dar tot d-asta contemporana..., ca am una exact pe centrul problemei.....
Ma pisca degetutele.....
Cat despre calau si domnita exilata sa raspunda Printul, ca doar nu asteapta sa-i raspunda avocatul si pentru faptele-i acestea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Te rog, dedica-mi-o! Sa cante trubadurii!

Aaaaa, acum am vazut ca Printul a venit cu idei reformatoare in regat, a schimbat titulatura salonasului nostru. Si chiar imi place.

Mergi la inceput

Special pentru intuitia deosebita a Natashicii (a zis fata ca azi e ziua 1 si tocmai aflai si iooou ca-i ziua 1 ,dar n-am timp de jelituri):
"Ramura de maslin"
"Va imaginati un barbat tinand in mana o ramura de maslin?
Barbatul, intruchipare a puterii, a luptei si a fortei supreme
Purtand in pumnul sau magnific, firavul stindard al pacii eterne?
Puteti vizualiza un razboinic pentru care pacea sa nu fie un chin?

Dar sa ne imaginam ramura de maslin in pumnul unui copil
Sau in pumnul unei femei care se inalta la rangul de muza.
Acum ne ramane un singur lucru de facut: sa stam de paza
Si sa savuram lupta barbatului in fata ramurei de maslin.

Destinul nescris al femeii e de a controla si a impune
Puterea ramurei de maslin, in fata pumnului magnific de fier.
E un destin anevoios, mut, dureros, insa cu putin fler,
O ramura de maslin, va schimba traiectoria unui brat de fier.

Sa respectam ramura de maslin si pacea ne va fi mai aproape!"

Ai intuit la fix si ziua nr.1 si mana de fier si catifeaua, din poezia mea... cea veche, dar contemporana cu noi, astia.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Aplauze
Dar ati lasat luminile aprinse si decorul vraiste si ati adormit fiecare pe unde ati putut.

Mergi la inceput