Oligospermie (12)- putini, da' (ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 5
peterpan spune:
Lasati-ma sa cant: http://www.epdlp.com/clasica.php?id=855
MOan-o nu recunosti ca undeva intre tine Carmencita si Natasha ma cuibaresc si eu ? Biiine!
M Oana spune:
Adevarul e ca am o problema si nu prea vroiam sa ma fac de ras...
Simteam eu din cand in cand ceva intre noi...., dar am zis sa mai pipai, pana sa intreb....
Acum sa continui pipaitul sau sa ma retrag, ca poate deranjez?
Sa revin mai tarziu????
peterpan spune:
Poti incerca sa ma minimizezi pana nu mai poti. Macar colegele tale vor recunoaste adevarul (si ma vor recunoaste)
Natasha71 spune:
Ei bine, incarcata de dramatismul muzicii , vin si eu sa va salut dragii mei!
Am avut o perioada mai mult decat plina, dar am recuperat si m-as pus la punct cu evenimentele din salonasul nostru.
OANA, sa inteleg ca azi este ziua 1? Tocmai citeam pe la alt subiect un simplu calcul matematic, poti calcula si tu la cate incercari mai ai dreptul. Aici esti in avantaj fata de mine, caci eu am in minus 4 ani x 12 luni = 48 incercari. Dar nu asta e problema, viata noastra nu e formata din matematica, prefer sa ma las in voia destinului, asa cum ma las in voia muzicii lui Peterpan, stiu sigur ca-mi rezerva muuuulte surprize.
Si nu te retrage, te rog!
M Oana spune:
Iubitul meu cum poti spune ca te minimalizez?
Si ca sa-ti dovedesc ca pipaitul meu nu a fost minimalizant (ce cuvant, Doamne iarta-ma!?!) plec sa culeg niste cugetari despre femeie versus barbat, caci muzica ta de orga, demna de o magnifica catedrala gotica, ma inspira intr-un fel...........
Natashica am rasfoit si eu la 'endometru' acel calcul, pe care l-am gandit si eu de multe ori. Nu sunt in ziua 1, ci sunt in asteptare....., cu toate semnele de graviditie pe cap..., adica suuuuuper excit....
Plec dupa cugetari.....
" Cainele a vazut o fata: "carne!" a zis scrasnind din dinti; isi priveau si parintii fata: "floare!" au zis, plangand parintii. Si a vazut-o un calugar: "ispita!" a strigat ascetul si un poet vazut-a fata: "inger!" a soptit poetul." (text sanscrit)
" Proasta se aseaza in fata sa o vada lumea; inteleapta se aseaza mai in spate, sa vada ea lumea." (Carmen Sylva)
"Barbatii stapanesc lumea; femeile stapanesc barbatul."
" Orice femeie, la orice varsta, daca iubeste, daca este buna, daruieste barbatului clipa infinitului."
"Soarta femeilor este de a micsora obstacolele din calea noastra." (Napoleon)
"Eu nu-i pot da barbatului Cerul, dar pot, cel putin, sa-l smulg de pe pamant"
"Cu femeia rea imbatranesti, cu cea buna, intineresti."
"Natura a spus femeii: fii frumoasa, daca poti; inteleapta daca vrei, dar respectata, trebuie sa fii!"
"Daca n-ai vazut inca o femeie care iubeste, n-ai vazut niciodata o femeie frumoasa." (Camil Petrescu)
"Astfel, femeia este cheia naturii... Toate tainele sunt rezumate in ea si, cand un suflet de femeie ti s-a deschis, ti s-au deschis toate intelesurile lumii." (Camil Petrescu)
" Dumnezeu a incercat sa creeze opere si chiar a reusit: proza Sa este barbatul, poezia Sa este femeia." (Napoleon I)
"Barbatul este un Allah mai mic."
"Toate fetele sunt bune - de unde or rasari atatea neveste rele?" (proverb rus)
"Mai usor impac Europa, decat 2 femei." (Ludovic al XI-lea)
"Reaua femeie are cateva calitati; incantatoarea femeie are cateva defecte."
"Numai impreuna barbatul si femeia formeaza omul complet" (Immanuel Kant)
peterpan spune:
Oana , cat cotrobai tu prin magnifica catedrala gotica, da-mi voie s-o fur pe Natasha, s-o pun pe umar si sa fug cu ea pe terasa palatului dupa care s-o invit la un "Masquerade" dance... http://www.epdlp.com/clasica.php?id=357
Mi-a fost dor de ea...
titelu spune:
Voi ati trecut la chef de chef cu Carmina Bucinacaca,dar tot la palincuta mea de sub perna imi sta capul FLORINdaca vrei pot sa-ti ofer sprijin inainte de FIV deoarece si eu am fost indrumat spre acest lucru dar am razbit si acum samburelul este pe drum.Trimite-mi un PM sau email si putem sa discutam pe larg,orice numai nu lasa ca aceasta problema sa te influenteze in viatza de zi cu zi,incearca sa o ignori (stiu ca este greu) si sa-ti curetzi un pic organismul.Sunt gata sa ajut,atit cit pot.
greuceanu spune:
Mi-am pregatit si eu slipul ca poate se lasa cu Lacul Lebedelor.De indata pregatesc si decorul si luminile si vorba lui Sorin ovidiu balan:Sa-i dam drumul.

![]()
Natasha71 spune:
Aaaa, deci suntem in asteptare, OANA?

Palpitant! Asa-mi place si mie sa traiesc!
Peterpan, eu ti-am pastrat si tie un locsor cald si primitor in sufletul meu. Ai un fel aparte de a te exprima, prin muzica, asa cum OANA o face atat de elocvent prin pilde.
pt dans, m-am intors putin in timp...
Titelule, daca ti-ai indeplinit misiunea, acum iti dam voie sa fii prieten cu palincuta! Acum depinde ce parere are si Matza despre amicitia voastra, vezi numai sa nu zboare cartonase rosii prin casa.
Ce ziceti de Marin Preda? "Dragostea e ca moartea, iti intra in suflet si totul amorteste in tine, alunga ceea ce era inainte fiinta ta intima si se instaleaza ea, femeia care ti-a luat piuitul."
(Viata ca o prada)
peterpan spune:
Si acum febletea sufletului meu: http://www.epdlp.com/clasica.php?id=908
Natashica, daca ti-ai tocit condurii spune-mi ca s-o las mai "adagio". Oana, te-ai ratacit prin dungeon ? Lasa pildele si zi cu cuvintele tale.