Oligospermie (12)- putini, da' (ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 4
princess spune:
Multam, Greule, pt. urari! Cat despre bebei, m-as multumi eu si cu unul, dar sa vina odata ca noi ne-am saturat!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png
iepurila spune:
Sal'tare
Intai de toate LA MULTI ANI Princesica pentru zilele astea (ca zau daca stiu ziua exacta). Ca ne esti draga, nici nu se pune problema. Sa fii Mamica curand!!!
Iar petreceti fara mine. Ma chinui de 2 ore sa fug de la birou ca sa plec din Iasi dar vad ca nu-mi iese. Mai incerc.
Pupici si week-end minunat.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
princess spune:
Mercic, Iepurica draga! Ziua mea de nastere este 11 oct, adica marti, dar o sa incepem sa sarbatorim de azi!
Sa va auda Dumnezeu cu urarile pt. bebic si sa vi se indeplineasca la toti acest minunat vis!

pentru toate fetele!
marrina spune:
Dragii mei,
Am trimis la voi un baietel florin32 tare necajit si speriat care are nevoie de ajutorul vostru. Sunt sigura ca in sufletele voastre mari va fi loc mult si pentru un nou venit pe caile intortocheate din care vom iesi cu totii intr-o zi cu 
nostrii cu tot.
Multumesc.
Oana_B spune:
Initial postat de florin32
quote:
Buna ziua tuturor!
Chiar daca pentru mine nu e buna de loc!Traiesc un cosmar de ieri.Un cosmar din care trebuie sa ma trezesc si nu stiu cum.
Am fost la medic ieri cu prietena mea si iubirea vietii mele. La un doctor renumit binenteles. Vrem sa avem un copil si ne-am dus sa vedem cum stam. Nu sintem de mult timp impreuna dar vrem sa ne casatorim si sa avem copii. Ne-am dus amindoi, asa cum e bine intr-un cuplu. Am mers acolo, urmam sa facem un consult ca si cuplu. Pe ea a consultat-o, i-a facut ecografie iar eu urma sa fac o spermograma desi ea nu tinea neaparat. Dar am zis: Nu! Trebuie s-o fac ca sa stim cum stam si vedem ce se poate face daca nu iese bine. De fapt, am vrut sa ii arat ca imi doresc la fel de mult ca ea si ca sunt dispus sa fac totul pentru a fi fericiti. Chiar o iubesc pe fata asta si stiu ca isi doreste enorm un bebe. Ei, oameni buni, de aici a inceput cosmarul! Pe ea au gasit-o cu nodul fibromatos, operabil si in 6-7 luni problema era rezolvata. I-am spus, nu-i nimic, puiut, lasa ca o sa fie bine! Te operezi si o sa fie ok! Avem tot timpul din lume sa facem un bebe, ce mai conteaza 6 luni acolo! Sunt linga tine, te iubesc si o sa trecem peste asta. Reusisem sa o linistesc cit de cit incercind sa ii fiu cit mai aproape si sa o sustin din toate punctele de vedere.
Lovitura de ciocan a venit imediat. Un tanc daca ma calca nu ma simteam asa rau! Am fost depistat cu azoospermie! Si pe un ton malefic i-as spune ni s-a spus ca nu putem avea copii pe cale naturala. Am simtit ca imbatrinesc 10 ani in secundele alea. Darimat sunt si nu-mi revin de atunci.
Nu-mi vine sa cred! Doamne! Si cit isi doreste un copil! Cit ne dorim, de fapt! Daca nu era ea cum e, sa-mi dea putere, cred ca ma sinucideam ieri! Dar mi-a spus: Florin! E doar o parere! Se poate sa fie o greseala! Si putem incerca tratamente, daca nu, vedem cum facem!Mi-a spus: Hai!Spune-mi ca ma iubesti!E sinugurul lucru care conteaza!Asta-i tot ce avem azi si suntem cei mai bogati! Spuneti voi ce ingeras am linga mine!
Is dispus sa incerc orice tratament stiti si mi-l recomandati si mie.Indiferent cit costa! Nu ma scald in bani dar banii n-au valoare in clipele astea. Am vorbit si cu ai mei. Siderati si ei! Dar au spus sa nu ne facem griji ca bani se vor gasi. Iau ei un imprumut, vind casa de la sat si tot gasim bani pentru vitro. Le-am spus ca imprumut pot sa iau si eu, imi mai caut un loc de munca si tot fac rost de bani! Dar eu vreau sa incerc mai intii un tratament. Si asa problema prietenei mele si sper viitoarei mele sotii va fi rezolvata peste cca.6 luni, asa ca am timp sa fac niste tratamente.
De aceea, va rog sa imi recomandati un tratament care stiti sigur ca a dat rezultate! Am citit ce ati postat pina acum si sunt dispus sa incerc! Ma las de fumat, nu mai pun alcool in gura,nu mai beau sucuri, nu mai maninc carne de porc si iau tot ce scrie acolo dar vreau sa vad ce rezultate da.
Astept sugestiile dumneavoastra si va multumesc anticipat!
fc
Initial postat de marrina
quote:
Draga florin32,
Cred ca esti un barbat nemaipomenit si sunt sigura ca n-o sa te dai inapoi de la orice ar rezolva problema voastra. Solutii exista!
Locul unde ai postat nu este cel mai potrivit ca sa primesti raspunsuri pentru ca aici se trec doar retete. Discutii, ajutor, raspunsuri vei gasi la alte subiecte unde iti recomand sa copiezi absolut tot ce ai scris aici daca nu va apuca Oana B, draguta de ea, sa faca asta. Deci, subiectul: "Oligospermie (12)- putini, da' buni! " cred ca e cel mai indicat. Vei gasi acolo si barbati dornici de bebelusi dar si sotiile unor barbati care vor bebei dar au diverse probleme de sanatate. Posteaza cu incredere si vei vedea ca toti iti vor sari in ajutor. Ii las pe ei sa te ajute pentru ca sunt mult mai in tema decat mine care momentan numai banuiesc nistemai putin activi.
Iti doresc succes sipe care vi-l doriti!
princess spune:
Draga Florin, imi pare nespus de rau ca trebuie sa ne cunoastem intr-o astfel de imprejurare, dar in viata nu prea avem de ales: destinul nu ni-l alegem! Aici, la Oligospermie, suntem sotii/ soti cu astfel de probleme si cred ca este locul potrivit si pt. tine! Noi te primim cu bratele deschise si te vom ajuta atat cat putem!
Fiecare dintre noi a trait aceatsa drama a infertilitatii masculine ca pe o lovitura de ciocan, dar am invatat sa o acceptam si sa nu ne lasam invinsi de ea! Ca o sotie de sot oligo, eu iti pot spune ca niciodata nu imi voi lasa sotul si ca il iubesc la fel de mult, poate chiar mai mult, indiferent daca vom avea sau nu copii!
Ti-as recomanda sa mai citesti ce s-a scris pe forum despre problema ta si sa incerci sa te calmezi pt. ca numai asa poti sa mergi mai departe!
S-a tot vorbit despre acest medicament, Tribestan, din Bulgaria, care se pare ca ar avea efect si in azoospermie!In Romania se gaseste Tribullus Terestris, in farmaciile naturiste, care este cam acelasi lucru!
Ar fi bine daca dupa un timp ai putea sa repeti spermograma si sa faci si analizele hormonale! Apropo, unde ai facut spermograma?
Deci, nu dispera! Indiferent cum ar fi, viata merita traita!

pentru toate fetele!
peterpan spune:
Florine tata incet, nu te panica ! Sunt p'aici masculi cu pieptul paros care si-au facut analiza asta de cate trei ori cu trei rezultate diferite. Conteaza enorm unde ti-ai facut analiza si de catre cine. Situatia nu e nici pe departe disperata, esti doar la inceput de drum. Gandeste-te ca sunt unii dintre noi cu analize "beton" (cum e cazul meu si al sotiei mele) care nu au ce trata si cu toate astea in ultimii 6 ani nici urma de BB. Ce tratament sa luam si pentru ce ? Fii optimist, ai nimerit pe maini bune si in continuare vei primi o multime de sfaturi (probate) pe care vei face bine daca le vei urma. Medicina bajbaie la modul general iar in ceea ce priveste preconceptia e oarba deabinelea.
greuceanu spune:
Trist intr-adevar.Parca imi pare mai rau de el decat de mine.Noi am putea da diverse sfaturi dar cum Titelu este un invingator si exceptia (care speram sa nu intareasca regula) i-as sugera lui Florin sa citeasca din urma cazul lui.Eventual sa-l contacteze pentru relatii si sfaturi.Eu urmez un tratament urmat de cineva a carui sotie e acum insarcinata.Consta in: potent power,Zn (cu seleniu ),branca ursului,acid folic,VitE.Merita oricum incercat inainte de a te gandi la FIV.N-ar fi rau sa ne viziteze din cand in cand pt ca atmosfera de aici il va face sa mai uite de necazuri.
diciu spune:
Florin...imi dau seama ca esti socat...sai cel putin ai fost in momentele in care ai aflat rezultatele voastre..mai ales cel al spermogramei...te inteleg si sunt alaturi de tine...daca te ajuta cu ceva...si noi suntem cam in aceeasi situatie..sotul meu are 0,1 mil...insa chiar si pentru azospermie...daca rezultatele tratamentelor naturiste nu dau rezultate..mai este o sansa...se extrag direct din testicule
unde este posibil sa mai fie ceva...si se face fertilizare in vitro...
insa...parerea mea este sa mai repeti spermograma...dupa vreo 2-4 saptamani...asa mi-a indicat si mie medicul...e posibil sa nu fi fost facuta in conditiile cerute...si anume: spermograma trebuie facuta dupa 3-5 zile de abstineta...in perioada respectiva sa nu consumi sau sa consumi redus...alcool..tigari...medicamente...sa recoltezi pe cat posibil in conditii fara stres (acasa - iei recipientul de la clinica)...se recolteaza doar prin masturbare...cu igiena locala facuta doar cu apa din abundenta...si in 45 de min max trebuie ajuns cu recipientul la laborator...si iti mai recomand sa o faci la medsana..pentru ca o fac cel mai bine si mai exact...
iar cat priveste tratamentele naturiste...asa cum zicea princess...Tribullus Terestris se gaseste si-n romania la plafar sub forma de Potent Power...si pe langa asta eu i-am mai dat sotului meu si Maca...acestea doua se zice ca ajuta la marirea nr
...ajuta la marirea performatelor lor...si mai sunt si altele...care se vehiculeaza pe aici...panax ginseng...un puternic intaritor al organismului...branca ursului...si multe altele...eu i-am dat sotului meu cam din toate...pe termen lung si in curand vom repeta spermograma...mai multe nu-ti pot spune...dar sunt multi oligospermisti pe aici care iti pot spune mai multe..unii chiar cu rezultate spectaculoase..
iti doresc succes si suntem alaturi de voi!
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
M Oana spune:
Sunt pe baricade!!!!

Oana B iti multumim pentru noul pacient din salonasul nostru
si promitem sa avem grija de el, ca de noi insine! Ne vom ingriji si de spermograma lui si de hormonale, dar si de sufletelul lui, cu spiritul nostru.... vesnic vesel si binevoitor!
Florinele capul sus si la lupta, frate....
....
Avem aici o doamna pe nume Nounouta al carei sot e tot azoospermist si sa stii ca doamna aceasta e tare optimista si isi iubeste nespus sotul, deci deja ai cu cine sa te conversezi, ti-am gasit o colega de pat superba! Noi suntem deja cam cuplati, eu, de exemplu sunt colega de pat cu o fata pe nume Carmecitaaa, dar uneori mai dorm si cu Natashica...

![]()
Daca vei citii ultimele 4-5 capitole vei gasi informatii utile pentru problemele tale de infertilitate, dar cu siguranta iti vei destinde si sufletelul.... ceea ce va face efortul sa merite pe deplin!!!
Nu te panica pana nu obtii azoospermie la cel putin 2 spermograme diferite, pana nu faci o spermocultura si un set complet de analize hormonale si infectioase.
Cand le-ai facut pe acestea ne citesti/scrii rezultatele, iar noi iti vom spune ce ai de facut in continuare..., caci avem cativa ani buni vechime in infertilitate din cauze masculine (eu ma laud cu ceva ani de studiu, dar nu sunt singura).
Si acum tre' sa intelegi cum e treaba cu 'salonul'. Daca ai citit cartea "Zbor deasupra unui cuib de cuci", poti vizualiza salonul lor de nebunatici.... Noi, pe aici, suntem oameni cu studii superioare, unii mai poeti, altii mai muzicali de felul lor, care isi impart problemele de infertilitate in ritmuri nobile de exprimare.
Iar vineri seara in salonul nostru e concert.... Peterpan e responsabil cu partea muzicala, eu cu intelepciunea si poezia, Greuuuu se ocupa de lumini si decoruri....
Acum tre' doar sa-ti gasesti o parte frumoasa a sufletului tau si sa participi la petrecerea noastra.
Astazi o sarbatorim si pe Printesa pentru care ma duc sa scot din sertar niste poezii si vorbe de duh....
Peterpene si Greule muzica si luminile........