Oligospermie (12)- putini, da' (ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 16
Amely spune:
quote:
Originally posted by greuceanu
Si atunci intre orele 14:30-14:45,cand poate lui i-a intrat o musculitza in ochi si numai de asa ceva nu-i mai arde.
Dar n-avem ce face asa e dresajul,trebuie sa iti faci numarul cand trebuie nu cand vrei tu.Ca si la circ degeaba e animalul in culise in forma maxima daca in scena e leguma.Doamne cum le mai zic.
petro

Hai, ma Greu ca nu poate fi situatia chiar asa de asa neagra, cred ca vezi tu numai jumatatea goala...a paharului! La barbati stii cum e: unul
daca e tupeist, si e de ajuns...ca sa...ma-ntelegi..."...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
AYSHA 2 spune:
Buna dimineata, oligospermisti si nu numai !
Slaba miscare lunea dimineata, doar eu mai bantui pe aici ca am lasta-o mai moale cu munca
Sotul meu a avut intalnire cu Matei si s-a decretat : nu mai este oligo ci doar normo si asteno si zoospermie moderata ! Auaileu !, sar eu ca arsa . Pai cum e posibil asa ceva ? zic. Pai uite, fac proba cu inscrisuri oficiale : 23 mil/ml (fata de 18 cat avea inainte )si 45% progresivi, fata de 50% cat e minima legala ! Asteptam cu sufletul la gura rezultatul la spermocultura, are iar leucocite multe, dr. zice ca mycoplasma nu a cedat si s-ar putea sa luam impreuna alt anibiotic...Offff Cica din mai multe inseminari avem sanse...
Voi ce ziceti ? E normo sau oligo ?
Va pupa pe toti
Aysha
M Oana spune:
Aysha ti-am trimis si un PM, dar hai sa ma exprim si public.
Pentru noi e normo si vad ca si pentru Matei, dar ca valori, adica pe baza de probe..., nu-s ce sa zic.....
Al meu la 51,3ml/ml, mobilitate totala 48%, viabilitate 80% cica are astenoteratospermie moderata......
Dar in conditiile in care numarul e peste 20 mil/ml stiu ca inseminarile sunt cele mai indicate, asa cum ti-am scris si pe PM.
Tia spune:
continuarea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59741" target="_blank">aici
Alexandru (14 iulie 2005)