Oligospermie (12)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Pai daca sunt nebunatica in vorbe, nu puteam sa nu fiu extravaganta si-n tinuta!
A iesit ceva ingrozitor, dar pun cateva lupe si vad eu partea frumoasa si din extravaganta asta!
Acum strang banuti sa ma fac ca noua....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Blonda, intelectuala, tanara si cu simtul umorului, cu trompe permeabile si sotz racit cobza caut barbat nestresat pentru donatie..

Chiar asa, cum se descurca domnii nostri cu monitorizarile, termometrele si la comanda. Ca eu si consortul nu putem pe motiv ca ne apuca rasul pe amandoi cand stim ca in seara respectiva avem nevoie de....

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Gata, am revenit...cu burtica plina! yammmm ce bun a fost!
Cami, eu zic ca sunteti amandoi pe drumul cel bun, tu nu stii ca rasul produce endorfine? si de aici pana la e doar un pas...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Radem noi radem.. da' ala micu crede ca radem de el si.. ne lasa balta!!
Da' o rezolvam noi cumva ...ca nu degeaba am facut gaurele

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

La comanda mai e cum mai e dar mai nasol e cand ai cam vrea da nu prea ai voie ca nu e "inca" timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Adevar graiesti...tocmai ma-ntorsei din dormitorul conjugal unde ramase sotu' dezamagit, tocmai din motivul mai sus enuntat... Poate maine...daca mai are el chef!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Si atunci intre orele 14:30-14:45,cand poate lui i-a intrat o musculitza in ochi si numai de asa ceva nu-i mai arde.
Dar n-avem ce face asa e dresajul,trebuie sa iti faci numarul cand trebuie nu cand vrei tu.Ca si la circ degeaba e animalul in culise in forma maxima daca in scena e leguma.Doamne cum le mai zic.

Mergi la inceput

Scuze doamna Oana ca abia acum scriu despre cat de bine va arienjeaza noua coafura desi sa stiti ca am remarcat din prima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Ca bine zici tu Greuceanule, cu animalul din culise... in cazul meu urla animalul din mine ca vrea perpetuarea speciei! Asa ajungi cand lasi instinctul sa te domine...

Hey, doamna profesoara, ce pink sunteti! Stii care e problema cu efectul glamour, tragi un bilet ca la loterie, nu stii cum iese... sau patesti ca mine, care i-am spus coafezei ca vreau niste suvite 'o idee' mai inchise decat blondul pe care-l port de ani de zile, iar ea s-a apucat sa-mi faca niste suvite foarte inchise... offf... si acum sufar din cauza asta! Toate ca toate, dar mi-a gresit si tunsoarea... Hai ca iar va inebunesc cu parul meu Una peste alta, mi-e imi place cum iti vine culoarea, sa stii ca te prinde! Si nici n-am vazut-o pe toate drumurile, esti singura!

In alta ordine de idei, va rog eu frumos sa-mi scoateti din cap ideea asta absurda ca as fi ramas gravida! La mine cred ca s-ar aplica una din legile lui murphy (daca exista, daca nu o creez eu acum), adicatelea daca m-as feri, probabilitatea ar fi mult mai mare sa raman...

Ia zi, Greule, ai prins ovulatia luna asta? Sau te-a prins ea pe tine?

Oana, am vrut sa-ti spun mai demult, ti-ai adus tu aminte de faza cu revista si cu 'am avut-o si pe-asta'????? Apropo, tipul era coleg cu mine si evenimentul se petrecea la serviciu, eheee, cred ca a avut femei nenumarate, blonde, roscate, brunete, dupa pofta inimii...

Mergi la inceput

Nu cred ca am prins-o nici luna asta.Am tras ca de obicei cu gloantze oarbe dupa tinte false.Ca la revolutie fratioare.
Nu-mi spune mie de Murphy ca sunt mancat,daca-l prind nu-sh ce-i fac.Mai am noroc putin cu legea compensatiei (ca Dumnezeu are grija) asa ca daca mi-a dat gigei putini vad ca compenseaza cu o mica cocoasha ce simt ca-mi creste in spate.

Mergi la inceput