Oligospermie (12)- putini, da' (ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 13
M Oana spune:
Marrinel combinata cu Carmecitaaaa????
Zici tu ca imi sade bine in rosu???
E cam scurtutza fustita pentru o asemenea ocazie si de aceea m-am asezat mai in spate...., dar cand ma ridic pe picioroangele mele, ating cu bustul fruntzile tuturor nuntasilor.........
greuceanu spune:
Hai repede intrati pana mai aveti loc.
Sigur ca-ti sade bine.Fusta e cam scurtutza ca cei din spate vad ca nu mai sunt atenti la slujba.Si mata ai picioroange?Da ce fel de forum e asta?
Carmen.cita spune:
Eu sunt cea din spate, in rochia albastra cu pantofii cu toc inalt asortati... "Nu te uita ca-s micuta/ Multi vor sa le fiu draguta..."
M Oana spune:
Doamna din dreapta mea, cea in rochita albastra, a strans banuti in cele 3 luni de forum si si-a tras o frizura blondina sa ne dea pe noi pe spate.....
Eu acum m-as duce sa-mi pun rosu in par
, dar nu stiu exact cat rosu sa pun.... si mi-e teama sa nu stric nunta cu extravagantele mele.........
MI-am verificat contul bancar forumistic si cica exact in momentul asta am facut banutii necesari pentru un glamour.......
titelu spune:
Mai fratilor!!Va pune moderatoarea Oana B bulinuta rosie ,peste 18 ani,dar va voi dansa la bara,asa ca sa fiu un "Macho",in TANGA,calare pe bicicleta,caci abia m-am intors de la Tg-Mures si matzuca mea ma tzine in continuare in postul gascanului.Apropo!i-am cumparat un papagal,GUFFY,ca doar nu era sa fiu singurul...Sper sa pot conversa in week-end,dar sunt cu voi si sper sa prindeti puteri noi,caci cu pana...cu virusul asta...
greuceanu spune:
Pai tocmai constatasem ca Dna Carmen Cita si-a tras frizura blonda si ma intrebam de cand e cu acest look ca parca nu bagai de seama.Acum cred ca si mai multi ar vrea sa le fie draguta.
M Oana spune:
Ce asorteuri la dna Carmecitaaaa....

Sta in umbra si tot schimba coafurile.... cand rosu cu galben, cand galben cu albastru.... Fata desteapta si talentata in picturi moderne...
Nu mai pot sa urmaresc slujba lu'
, adica a Greului nostru, nici de pana lu' Titelutza, care si-a tras si-un papagal pe varful bastii
, nici de coafurile schimbatoare ale doamnei de pe marginea patutului meu.......
Dar nunta fara lautari nu prea merge! Pe Peterpan il pun absent de la nunta, ca nu stiu pe unde umbla la orele astea tarzii... Las' ca pregatesc eu niste poezii, sa-l zapacesc cu lipsa mea de rima, atunci cand o intra sa dea 'buna ziua' cu muzicile lui de camera.........
greuceanu spune:
Nu te lua de peterpan mai bine priveste mai atent la dascal(vezi ceva similitudini?)Nu s-a deghizat chiar perfect.
M Oana spune:
Zici tu ca dascalul din dreapta matale, ar fi chiar Petrespanul nostru????
Hai, nu ma lua cu nebunii d-astea!!!
Pai azi e Sfanta Paraschiva sau Sfanta Vineri (stii ca 'fata mosului' a lucrat tot anul pentru femeia asta si cunoaste bine sfintii pamanteni) si ioou crezui ca in dreapta dumitale canta dna Vineri cea Sfanta, dar daca trebuie sa ma uit mai bine, eu ma uit........