Gradinita 188
Raspunsuri - Pagina 3

radu26 spune:
lol CL. Hai sa mai completez eu lista:
Teatru de papusi
Circ
Stomatolog
Mai sunt si alte variante...
Petruta nu stiu cine este Mihai si nici nu am discutat cu vreun copil zilele astea, fiind racit copt . Da sunt convins ca e un pusti de nota 10. Toate cele bune tuturor, si, ca sa nu uit, este ultimul comentariu pe care il mai fac vis a vis de modul cum intru in posesia informatiilor, nu ar fi de folos nimanui sa se afle sursa lor, nu e asa?

cl spune:
quote:
Originally posted by radu26
...nu ar fi de folos nimanui sa se afle sursa lor, nu e asa?
CORECT!
Claudia

georgiana.david spune:
Pai ce faci Radu? Ne intarati si ne lasi asa? Nu ne spui si noua secretul tacticii tale de acces in gradinite?
SANATATE MAXIMA!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72

petruta spune:
quote:
Originally posted by radu26
lol CL. Hai sa mai completez eu lista:
Teatru de papusi
Circ
Stomatolog
Mai sunt si alte variante...
Petruta nu stiu cine este Mihai si nici nu am discutat cu vreun copil zilele astea, fiind racit copt. Da sunt convins ca e un pusti de nota 10. Toate cele bune tuturor, si, ca sa nu uit, este ultimul comentariu pe care il mai fac vis a vis de modul cum intru in posesia informatiilor, nu ar fi de folos nimanui sa se afle sursa lor, nu e asa?
Radu, a fost o gluma. Nu cerem sa dezvalui metoda. Ne multumim cu rezultatele.
Sanatate !
Petruta & bb Mihai

http://community.webshots.com/user/gabrielmil

georgiana.david spune:
Cool
http://community.webshots.com/user/giorgios72

adriana76 spune:
Am fost si eu pana la urma la gradinita 188 ca sa vorbesc cu directoarea pentru anul urmator pentru fetita mea.
Am fost foarte dezamagita de faptul ca directoarea nu a vrut sa-mi dea nici un raspuns. Desi stiu ca deja se fac liste pentru anul urmator, dansa mi-a zis ca am venit prea devreme, ca nu poate sa-mi promita nimic,ca nu stie daca mai face grupa mica la anul, ca mai vedem, sa vin prin februarie.
Eu as vi vrut sa ma scie si pe mine pe o lista, sa se stie ca am intrebat cu mai mult timp inainte, si nu sa ma duc in februarie si sa-mi zica ca nu mai sunt locuri.
Pana la urma am plecat foarte nelamurita, nu mi-am dat seama daca pur si simplu m-a refuzat (nu stiu de ce), daca mai are rost sa insist, sau sa ma duc iar in februarie, sai sa incerc in alta parte.
A fost prima gradi la care am incercat , e aproape de casa si foarte curata. Are cineva vreo idee despre cum ar trebui sa procedez?

georgiana.david spune:
Adriana, daca duci un plic cu ceva in el sigur o sa fi pe lista de asteptare daca nu, musai sa cauti o alta gradinita pentru ca in februarie ti se va spune ca s-au ocupat toate locurile

asterix 10 spune:
Pentru Radu 26 am si eu o intrebare.Daca tot ai acces in gradinitele din S. 2 uita-te si in "invatamantul incotro!" si ajuta-ma.Multumesc!Referitor la gradinita 188 daca este cea de langa MC, eu am incercat acum 3 ani sa imi inscriu copilul si am fost si in ianuarie si in continuare in lunile urmatoare periodic si am primit aceleasi raspunsuri evazive ca si tine ,cand am fost in Mai ultima data mi-a spus ca nu se formeaza grupa mica ,ca ulterior o vecina sa reuseasca in luna August sa-l inscrie pe copil si culmea este cu 3 luni mai mic decat al meu.Si eu ca si tine am fost incantata de cat de bine arata dar daca nu ai recomandare nu are curaj sa ia banii "DOAMNA" .UN prieten mai tupeist s-a dus si i-a pus pe birou 100 euro spunandu-i ca ii place gradinita si vrea sa-si inscrie copilul si sa ia bani ca acont pentru inscriere dar nu a vrut, cred ca a speriat-o a fost prea direct .IN parc mamicile care au copii acolo ne-au spus ca la nivelul asta este spaga dar mai trebuie sa ai si pila plus cotizatiile lunare de la cel mai mic la cel mai mare.

georgiana.david spune:
asterix 10 ai pus punctul pe "i". Eu care am avut copilul acolo pot sa-ti confirm ca asa este cum spui tu si inca ceva. Daca totusi intri cu recomandare cum am fost noi dar nu cotizezi dupa, tot nu faci nimic pentru ca se comporta cu tine ca cu ultimul om