Gradinita 188

Gradinita 188 | Autor: adriana76

Link direct la acest mesaj

Stie cineva ceva de gradinita 188 de langa Electroaparataj?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danatudosie spune:

Stiu ca este o gradinita f. buna. Prietena mea a avut fetita acolo si a fost f. multumita.
Problema este ca nu mai sunt locuri. Eu de doua luni caut o gradinita in zona si nu am gasit nimic.
Telefonul poate fi luat de la informatii, numarul de pe site-ul Priamariei Sectorului 2 unde se gaseste gradinita, apare ca fiind deranjat.
Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana76 spune:

Dana, multumesc pentru raspuns.
Daca este cineva care are copilul la aceasta gradinita, as vrea sa aflu ceva detalii: activitati, educatoare, cati copii sunt in grupa, de la ce varsta primesc copiii, etc.
Astept vesti de la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu26 spune:

E o gradinita foarte buna si o sa vezi atmosfera de acolo cat este de OK de cum intrii pe usa directoarei (DOAMNA Paula Saitoc). In plus ti jur ca eu unul nu am vazut in viata mea chiftele asa mari ca acolo :D (vorbesc serios aveau cam 10 cm in diametru). Curte ingrijita mereu, mana de gospodar, si in acelasi timp mana de fier cu ordinea. Daca ai sa intrii la o ora a Doamnei Badescu (una din educatoarele de acolo) o sa ramai mut, cum am ramas si eu. Nu iti spun mai mult, mergi sa vezi cu ochii tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Cum nu toata lumea poate fi multumita, vin si eu sa imi spun parerea. Pentru noi gradinita 188 a fost un cosmar, stiti " vorba afara e vopsit gardul..." , ei bine se potriveste. E drept ca mancarea este buna si curtea foarte ingrijita dar de ce nu vorbim si despre spaga pe care "minunata" doamna directoare o primeste ca sa accepte copii in gradinita? Sau .. daca nu "cotizezi" permanent are grija sa-ti faca antireclama si la scoala unde iti inscri copilul si nu vorbesc din auzite si din cele traite de mine.

Vreti sa mai stiti ca fata mea se trezea noaptea si plangea ca nu vrea la gradinita?

Sa va mai spun? Am surprins-o jucandu-se cu o papusa spunandu-i ca nu o duce capul si ca e proasta iar cand am luat-o la intrebari mi-a spus ca d-na educatoare i-a spus ei asa si asta pentru ca nu a vrut sa-i spuna doamnei o poezie pe care ea o stia dar refuza colaborarea cu doamna de cand aceasta o paruise . Vi se pare normal sa fie trasi de par sau palmuiti copii in gradinite sau scoli? Si nu vreau sa ma laud, dar fata mea este foarte cuminte deci daca ea a patit asa, copiilor mai nabadiiosi ce li se face?

Sper ca nu am suparat pe nimeni si ca ma fost noi singurii "patimiti", oricum eu nu pot face reclama buna acestei gradinite

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Daca vorbim de spaga pe care o iau directorii ca sa primeasca in gradinite copii mult peste numarul maxim normal de ce nu vorbim si despre cei care o dau??? Asa mi s-ar parea corect. Pentru ca aceia care dau spaga pentru a inscrie copilul intr-o grupa deja aglomerata, doar pentru ca asta e singura solutie de moment pe care o vad, nu fac altceva decat sa adanceasca o problema si asa acuta: lipsa locurilor in gradinite. Solutia ar fi sa puna mana pe jalba si sa se duca toti cu ea in protap la aia de fac legile.

Mergi la inceput

De acord cu tine Radu dar eu nu vorbeam doar de spaga, de fapt acest punct l-am atins doar putin in mesajul anterior. Oricum eu nu am dat si am avut de tras din cauza asta, am relatat faza cu inscrierea la scoala.

Mergi la inceput

Nu ne-ai spus numele educatoarei la care a fost fetita ta. Pentru ca arunci o umbra de neincredere peste anumiti oameni care nu au nici o vina pentriu ce a facut o anumita persoana. De ce spun asta? Dupa parerea mea, acolo este una din cele mai bune educatoare din Bucuresti (nu vreau sa supar pe nimeni), respectiv doamna Badescu. Tu la cine te refereai? Copii sunt manipulati emotional la varsta asta, in incercarea de a se evita pedepsele fizice, cu care nu sunt de acord, iar acordarea de calificative este o practica frecventa (ma rog, tu vorbesti acolo deja de forme extreme cu care iar nu sunt de acord). De faptul ca este varsta la care copii mint cel mai mult ai aflat? Cat de sigura poti fi pe ceea ce ti- a povestit fetita ta? Nu te intreb cu rautate si nici nu acuz pe nimeni, dar ai facut multe acuze de-a valma si asta nu e bine. Pentru ca acolo chiar sunt cele mai bune conditii din zona. O intrebare retorica ar suna asa: " daca a fost atat de rau precum spui, de ce ai ramas acolo?" Haide sa nu aruncam cu noroi in oameni... Si sa stii ca nu am nimic cu gradinita respectiva, nici nu am prieteni acolo si nici dusmani, cu atat mai putin sa ii cunosc mai mult decat spun.

Sa o luam pe rand: "plangea noaptea ca nu mai vrea sa mearga la gradi" ... Pai toti copii au facut asta macar odata.
"Spaga care o primeste ca sa..." A cerut asa ceva? Ma indoiesc! Plus ca practica asta este peste tot, inclusiv la particular!
"Am surprins-o spunand papusii ....si cand am luat-o la intrebari..." copii mint pentru a evita o posibila pedeapsa iar parintii aleg varianta convenabila pentru ei. Nu contest ca este posibil sa fie asa cum spui tu, dar este o foarte mare posibilitate sa nu fie asa. De asta spun ca este prematur sa arunci cu asa concluzii negre pe gradinita respectiva. Ce ne poti spune despre educatia primita de fetita ta, despre conditiile de la gradinita, despre curatenia de acolo, despre cea mai frumoasa curte din sector care este tot acolo, despre faptul ca nu intra nici musca in gradinita, ceea ce face o gradinita sa fie sigura, si despre altele... ?

Nu vreau sa par rautacios, dar imi place partea optimista a lucrurilor. Prin natura lor romanii sunt carcotasi (oooo, da ! eu sunt cel mai mare dintre ei, poti fi siguira de asta!). Imi pare sincer extrem de rau cand vad un copil nedreptatit de un cadru didactic, si incurajez pe toti care au ceva de spus sa o spuna deschis. Cu o conditie: nume si fapte reale.

Mergi la inceput

Radu, cu parere de rau iti spun ca am foarte mare dreptate in tot ceea ce am povestit si ca poti fi sigur ca nu m-am bazat doar pe spusele fetitei mele (care poate minte...) Nu as face astfel de comentarii daca faptele nu ar fi adevarate sau daca as fi singura patimita.

Ca sa stai linistit ca nu-i stric renumele doamnei directoare (cu care de altfel cred ca esti ruda ca altfel nu inteleg atitudinea ta de a o lua atata in brate) prefer sa nu mai discut la acest subiect.

Doamna educatoare nu este d-na Badescu iar fetita am retras-o din gradinita respectiva. Ce mama nebuna ar fi lasat copilul in continuare acolo?

Nume si fapte daca vrei prefer sa nu fac valuri mai mult de atat. Daca s-a ajuns pana la a se face antireclama copilului meu la inscrierea in scoala (SI NU E VORBA DE CARACTERIZAREA PE CARE O PRIMESC TOTII COPIII CA ACEEA A FOST OK), cine stie ce se mai poate intampla daca dau si nume. D-na directoare are prea mari pile si sotul mult prea bine "instalat" ca sa poate fi atinsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

de acord, sunt copii care plang ca nu mai vor la gradi, si nu neaparat din cauza gradinitei sau a personalului... dar de ce nu plang noaptea ca nu mai vor cu mama si cu tata, de exemplu???? copilul meu nu plange ca nu mai vrea la gradi, pentru ca e un copil cuminte si sociabil, care se adapteaza, de genul "unde-l pui, acolo sta"; dar eu am auzit-o azi dimineata pe directoarea gradinitei noastre (alta decat 188) dracuind! au primit mobilier nou si parintele isi urcase copilul pe dulapior cand isi imbraca baiatul; de acord ca exista bancutele unde trebuie imbracati copiii si nu tb urcati pe dulapuri (mai ales pe cele noi... :( ), dar asta nu e un motiv sa dracui in fata mai multor copii si a parintilor lor... iar cand vine copilul acasa si spune cuvinte urate, pe care nu le aude in casa, stiu unde le aude... din pacate, nu numai de la alti copii...

Mergi la inceput

LOL Nu am si nu am avut rude in invatamant, nu lucrez in invatamant si nici prieteni acolo nu am. Iti spun doar ce am vazut. Asta cu sotul si cu pilele nu o cunosc, din pacate la astfel de informatii nu am acces, asa ca posibil sa ai dreptate. Nu te contrazic, dar nu prea inteleg cum a putut sa iti faca antireclama la scoala, din moment ce tu o mutasei din acea gradinita, si deci recomandarile pentru scoala nu le-ai luat de acolo. Si de unde stia la ce scoala si la ce invatatoare te vei duce tu? Nu inteleg. Te rog sa ma ierti daca imi scapa anumite lucruri, dar urasc sa fac presupuneri pentru ca astea sunt mama erorilor.

Mergi la inceput