Copilasi de iulie-august 2004 (118)
Raspunsuri - Pagina 10
szivarvany spune:
Amironeanu - mi-a placut aia cu pupicu` 
Cu hainele ... Vanish prah e suuper, da` si super scump, asa ca avem haine de porceala si haine de afara ... dadaca le mai incurca sau uita si o lasa cu alea faine in casa de-mi vine sa o belesc. Dea asta astept eu sa mergem la gradi, sa scap de dadaca !
_
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
amironeanu spune:
Si noi avem 2 randuri de haine, de stat in casa (patate toate) si de iesit afara. Si se mai intampla sa se incurce sau sa uitam sa o schimbam cind venim acasa.
Daria, si eu tot vanish praf folosesc, pun de fiecare data cite o masura. E ceva mai bine, dar tot raman patate.
Nicole,
si pentru tine, eu nici nu ma pot gandi ca intr-o zi nu-i voi mai avea pe parintii mei langa mine.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
szivarvany spune:
Amironeanu - io fac asa: 1 masura Vanish, 1 masura detergent, puse intr-o galetusa cu apa fierbinte si bagate acolo hainutele patate (nu rosu cu alb amestecat, normal); las asa cateva ore, apoi le arunc in masina de spalat. Asa merge.
Stiti, si io am o stare dintr`aia de singuratate; taica`miu e inca plecat cu munca, sotu` a taiat-o azi, asa ca tot singura cu Giulia sunt si am o zi de plansete si bocete in program ... abia ma abtin ca sunt la birou ... ![]()

EMA - numai marti ajungeti la medic ??? Offf ... 
_
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
BLUE ANGEL spune:
offf, eu de aceea nu am mai intrat pe aici ..ca am aceeasi stare si cand am mai citit si mesajul Lilianei ...m-a cuprins asa o panica ...de-mi venea sa-l sun pe tata sa-i spun ce mult il iubesc ...sa nu radeti de mine ...
noi suntem in probe cu bona ..e bine ..e foarte bine ..dar am asa un sentiment de parca l-as abandona ...
si deodata ma hoatarasem sa mai stau acasa ..dar din pacate nu se mai poate ..trebuie sa ma intorc la munca !!!
am vazut ce s-a mai discutat pe aici
so , vita C eu ii dau picaturi ..sunt bune si cica naturale
si la noi functioneaza fff bine Vanish ..pus putin inainte la inmuiat si apoi si in masina de spalat
si eu am intrat la un moment dat in panica deoarece nu mai lua in greutate ..dar apoi m-am uitat la el ...arata f bine , mananca bine , se misca mult ..deci nu cred ca sunt motive de ingrijorare
acum s-a reglat si cu somnul ...
dar nu vorbeste ... decat in legea lui ..si inteligibil ..doar mama , tata , dada ...atat ..in fine , si-o da el drumul candva
dar intelege o gramada de lucruri ...si ce senzatie aiurea am cand vine bona si-mi spune ..uite ce a facut !!! ma simt ca o straina ..
asta e ..
o zi mai buna tuturor
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
alice2004 spune:
Daria, dar ne ai pe noi, care singuratate ??? 
Hai, lasa plinsul !!! "Fii barbata, Zoe !!!"![]()
![]()
Alice si
Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Dorsilia spune:
buna de la noi!
acum am venit de la vaccin, Imovax+DTP, a plans un pic doar cand l-a impuns, acum i-am pus supozitorul si compresa si e la nani.
mai, voi ce vitamine le-ati mai dat la pui pt pofta de mancare sau asa? noua ne-a prescris Vitam...e bun? ati mai folosit din asta?
Si inca ceva...cum pot sa-l stimulez pe pui sa pronunte, sa repete dupa mine cuvinte, ca de inteles intelege ce -i spun ca executa, insa nu vrea sa zica, arata cu degetul, si face ih-ih-ih...apoi bolboroseste acolo de-ale lui, plus o mie de onomatopee, io in afara de mama si tata si titi nu inteleg nimic. Ai vostrii zic mai multe inteligibile, articulate ?
Liliana condoleante si putere sa treci peste durere, fii tare, Adeluta are nevoie de mamii ei![]()
hai ca bag un raid in urma sa va citesc si revin
lia
alice2004 spune:
Lia, pupici pentru Danutz !!
Andrei maninca foarte bine, eu nu ii dau vitamine, pediatra ne mai dadea VI-Sol, dar nu i-am mai dat cam demultisor. Eu am citit prin revistele cu mami despre catina, cum ca ar fi foarte buna ... si m-am gindit ca ar fi bine sa luam si noi si asta mik ! Stie cineva ceva mai mult despre catina ? Stiu ca se gaseste si in piata ... si pe la plafar am vazut ...
Alice si
Gizmo pina la un an
Dorsilia spune:
Alice, merci, sa stii ca io am acasa la dulap ulei de catina, de la naturiste si mai e o chestie pastile Catinofort...io uit sa -l iau, iar uleiu e gretos de dat la copii, zic eu, abia-l inghit eu, dar cica merita...si e si eftin
Acum, am citit prospectul de la Vitam, pare ok, are A, complexul de B-uri, C, D, E, CA, Fe, Zn, acid folic...si are gust de caise. Daca o sa-l conving sa-l bea mai vedem. Roxa, tu-mi zici ceva-n plus in materie de vitaminute de copii? e bun Vitam-ul dupa parerea ta (merci mult pt esplicatiunile complesche dela eritromicita moderna...auzi, m-am distrat ca e sora cu cine ziceai? cu ROXItromicina? :)), sa nu te superi mah
Daria....you are not alone, sufleteste ai o mie de surori p-aci, surori de cruce :)) pupici
alice2004 spune:
Lia, pai in revista scria un medic ca e bine sa ii dai copilului catina, nu stiu daca ulei, acolo scria sa ii pui in sucul pe care il bea citeva picaturi ... si mai era o reteta de bautura rcoritoare din catina, ceva care se pastreaza in sticle la racoarea din camara !
Cit despre vitamine, nu cred ca e vreo problema, poti sa ii dai daca ti-a recomandat pediatra, nu vad ce rau ar putea sa ii faca lui Danutz ! Noi cu Andrei facem o gramada de smecherii ca sa il facem sa inghita medicamentele sau siropurile - are o lingurita de jucarie de la verisoara-sa si dupa ce ne prefacem ca dam pe la toate animalele de plus basca la cele de pe pereti si chiar si lu mami si tati binevoieste si el sa deschida gura si sa isi ia portia ! Altmineri, neah, ce e in siringa sau in alta lingurita, daca nu a inghitit din prima - adios ! A doua oara nu mai merge neam !!!
Alice si
Gizmo pina la un an