Copilasi de iulie-august 2004 (118)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io aci nu ma plang, Giula inghite de 2 zile toate siropurile. Si luam asa: Ketof, Bronhicum, SSumetrolim. Io i le dau cu dispozitivu` de la Nurofen, n-au un gust super, dar Giulia le executa.
Lia - iti tin pumnii sa treaca noaptea fara febra
Alice - ii dai lui Andrei catina ? in ce forma ? cand, cum ???

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pai, Daria, nu i-am dat inca, dar tocma ce spuneam ca am citit un articol intr-una din revistele mami cum ca ar fi foarte bun si pentru copii, mai ales in perioada rece ! Asta apropo de cresterea imunitatii ... nu stiu cum se da, ca acolo nu zice de vreun mod de administrare, doar ca se recomanda sa se puna in sucul copilului citeva picaturi ... cum se face si cum se ia mai exact, nu stiu nici eu, de aceea intrebam - poate aflam de la alte mamici !
Lia, nu este obligatoriu sa faca febra ! Nu te mai stresa atit ... eu ma gindesc daca nu puteai sa mai amini oleaca vaccinul acesta, avind in vedere episoadele de febra repetate prin care a trecut Danutz ...

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

asa a decis pediatra, care l-a tratat si de febra. A zis ca are o saptamana de cand n-a mai facut febra deci se poate...sa vedem. Oricum, ii pun paracetamol la 8 ore...da tot mi-e cumva...la cate ore ziceati ca e ok, daca trec dupa aia nu mai face febra? 8 ore sau 12 ?

Carmen- io am avut show vara asta cu unii in bloc ce faceau reparatii capitale doar in timpul orelor de odihna 14-16 la noi .... eu am zis, eu am auzit...cica ei asa pot si gata...na, cui sa-i reclami ?

Mergi la inceput

Daria, ti-am trimis PM. Si am mai gasit un subiect la "parintii intreaba, parintii raspund" - sfaturi utile despre copii ... citeste si acolo, ca mai scrie cite ceva ...

Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

dragelor, eu sunt bolnava rau, am luat viroza aia nenorocita... iau homeopatie cat cuprinde, oscillococcinum si homeogene 9. partea buna e ca nici bebica si nici tati nu au luat virusul, daca bb il mosteneste pe tati al ei o sa raceasca f f rar.
ema - am sunat la arhidieceza catolica din bucuresti, din pacate mi-au spus sa revin seara cu telefonul, iar eu m-am simtit rau si nu am mai sunat. cand imi revine si vocea o sa sun din nou.
andreea - si eu am acelasi sentiment ca si tine, cand imi spune bona ca a facut alexandra ceva nou. daca as putea sa-mi permit dpdv financiar sa stau acasa nu as mai calca pe la birou... am vazut domnisoara nazdravana! are niste ochi asa de frumosi! intr-una din pozele cu banii, mi-a atras atentia carticica de panza cu insecte pe care o are si bebica mea. se gaseste si in romania? sau ati primit-o si voi ca si noi.
de ceva vreme alexandra nu mai spune o parte din ce spunea mai demult (nu mai stie sa zica ga, ca... spune ta in loc). imi pare ca a uitat... si ai vostri au facut asa? ca eu sunt bolnava, prost dispusa, obosita si incep sa imi fac tot felul de ganduri...

foto

Mergi la inceput

Marcela, sanatate multa !! Incearca si tu eventual si remediile clasice, o frectie buna cu spirt sau cu solutie din aceea speciala de la farmacie - nu mai stiu cum ii zice acu, io foloseam carmol si imi trecea rapid ! Baie cu sare grunjoasa si cu apa fierbinte la picioare si a doua zi eram ca noua ... de altfel eu sint norocoasa din punctul asta de vedere, ca racesc foarte greu ! Da' si cind o fac, hehehehe !
Andrei nu are inca prea multe cuvinte in vocabular, dar sa stii ca si eu am observat ca uneori nu le mai nimereste ca inainte ! Iar de invatat, cind si cum vrea el ! Noi ii tot vorbim, ii aratam ce si cum, stie care sint lucrurile, daca ii ceri le aduce sau ti le arata cu mina, dar cam atit ! Eu nu-mi fac probleme, mi-am dat seama ca poate invata si poate vorbi, reda foarte bine ce a invatat si restul ... o sa vina de la sine !
Pupici multi si muuuulta sanatate, Vrabiuto !

Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

stiti la ce ma mai gandeam? e posibil ca un vaccin sa produca boala pt care e facut ? ma-ntelegeti? deci asta antipolio, Imovax-ul...e posibil sa dea poliomielita daca, sa zicem, sistemul imunitar e slabit dupa boala ??? ce stiti de asta? spuneti-mi ca ma iau caldurile la ceafa iar !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vrabiuta - sanatate muuulta !!!

Alice - sar`na, azi trec pe la plafar absolut neaparat !!!

Fetele, am un cosmar care imi bantuie visul noaptea, ma obsedeaza: ca mi se intampla mie ceva si nu pot avea grija de Giulia si ramane fara mama, ce dracu` sa fac sa nu mai am cosmaruri ???

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Mai fetelor ce naiba e iar paranoia in floare???????????Lia poliomelita eu n-am mai auzit de ea de nu stiu cand,tocmai pt asta e nenorocitul ala de vaccin: SA NU faca...................
Daria mai relaxeaza-te si lasa grijile la o parte.Ai un copil sanatos si frumos,ESTI tanara....nu are ce sa ti se intample.
Mai lasati paranoia la o parte si faceti-va probleme atunci cand e cazul,nu din orice....

PS Sper ca nu v-ati suparat,asta e parerea mea,daca va deranjeaza semnalizati si ma opresc din dat sfaturi

Mergi la inceput

Daria, inainte sa cumperi eventual cere prospectul de la sticluta respectiva si citeste ce scrie in el, sa nu il iei degeaba !
Pai, Adina, nu vezi ca se intituleaza "Mamica paranoica" ?? Nu degeaba ... bre, Daria, linisteste-te ! Ai un copil frumos si sanatos, afara este soare si o toamna superba si restul se duce la ... unde e emoticonul ala cu toaleta ?

Gizmo pina la un an

Mergi la inceput